Arma Craft | Moderatör, Builder, Pluginer, Rehber - Reklamci ve daha fazlası | YENI TAKIM KURUYORUZ!

Burhan78787878

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AD SOYAD ;Burhan ATeşoğlu
YAŞ ;16
NE KADARDIR MİNECRAFT OYNUYORSUN ;2 Senedir
HANGİ ALANI TERCİH EDİYORSUN ; Rehber
ARMA CRAFT'I BİLİYOR VE OYNUYORMUSUN ;Evet
BU ALANDA BİLGİNE GÜVENİYORMUSUN (rehber) ;Evet Çok Güveniyorum
BANA BURDAN ULAŞABİLİRSİNİZ(skype,ts,rc,face) ;xXBriefkastenxX

Matsuri1230

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
alın dın diyiyon giriyom bakıyom serverde bir yetkili bile yok skyepden mesajımada cevap yok

HarbiAlp

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
AD SOYAD ;Mustafa Alp Şahinter
YAŞ ;14
NE KADARDIR MİNECRAFT OYNUYORSUN ;10 Yalımdan Beri
HANGİ ALANI TERCİH EDİYORSUN ; Admin
ARMA CRAFT'I BİLİYOR VE OYNUYORMUSUN ;Yeni Başladım
BU ALANDA YAPTIĞIN YAPIT VE RESİM (builder) ;Yok
SANA AİT PLUGİN VEYA SKRİPT VARMI (pluginer) ;Yok
BU ALANDA BİLGİNE GÜVENİYORMUSUN (rehber) ;Evet birçok Serverda Rehberlik Yaptım
BANA BURDAN ULAŞABİLİRSİNİZ(skype,ts,rc,face) ;kurtulus_1453 Skype Adresim Face:Mustafa Alp Şahinter Teşekkürler

cancancan

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
AD SOYAD ; Can Ünal
YAŞ ; 17
NE KADARDIR MİNECRAFT OYNUYORSUN ; 4,5 yıl sanırsam
HANGİ ALANI TERCİH EDİYORSUN ; Moderator,Rehber,Admin Ne olursa.. (Komut bilgim üst düzeydir. Pluginleri ayarlamakta vs. sade ve hoş yazı kullanırım!)
ARMA CRAFT'I BİLİYOR VE OYNUYORMUSUN ; Evet
BU ALANDA YAPTIĞIN YAPIT VE RESİM (builder) ; Buildim Kötüdür. Yeri geldiği zamanda güzel build yaparım :)
SANA AİT PLUGİN VEYA SKRİPT VARMI (pluginer) ; Skriptim var Plugin paketim var..
BU ALANDA BİLGİNE GÜVENİYORMUSUN (rehber) ; Güveniyorum. Birçok büyük sunucuda Rehber,Mod olmuşluğum var!
BANA BURDAN ULAŞABİLİRSİNİZ(skype,ts,rc,face) ;Skype: emrecanunal1 Ts3 adresine gelebilirim.. Facebook adresim var. Skypeden bana daha kolay ulaşabilirisniz!

AzeMoun

Marangoz
En iyi cevaplar
0
AD SOYAD Raul Mamishov (azeryim)
YAŞ ;16
NE KADARDIR MİNECRAFT OYNUYORSUN ;5-6 yil
HANGİ ALANI TERCİH EDİYORSUN Admin Veys Mod
ARMA CRAFT'I BİLİYOR VE OYNUYORMUSUN ;Yalan Soylemiyim Bilmiyorum))
BU ALANDA YAPTIĞIN YAPIT VE RESİM (builder) ;--
SANA AİT PLUGİN VEYA SKRİPT VARMI (pluginer) ;--
BU ALANDA BİLGİNE GÜVENİYORMUSUN (rehber) ;Evet
BANA BURDAN ULAŞABİLİRSİNİZ(skype,ts,rc,face) ;skype-raul.bey2003

CanSimidi989898

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Can ******
NE KADARDIR MİNECRAFT OYNUYORSUN ;6. yılıma gircem
HANGİ ALANI TERCİH EDİYORSUN ; Builder
ARMA CRAFT'I BİLİYOR VE OYNUYORMUSUN ;oynamıyorumama duymuştum
BU ALANDA YAPTIĞIN YAPIT VE RESİM (builder) ;çok resim flana var skype ten atarım deneyin görürsünüz
BANA BURDAN ULAŞABİLİRSİNİZ(skype,ts,rc,face) ;skype can2452

gazolin

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AD SOYAD Furkan Kumral
YAŞ 17
NE KADARDIR MİNECRAFT OYNUYORSUN 6 Sene
HANGİ ALANI TERCİH EDİYORSUN ;Rehber Veya Admin
ARMA CRAFT'I BİLİYOR VE OYNUYORMUSUN Bilmiyorum Daha Önce Oynama Fırsatım Olmadı
BU ALANDA BİLGİNE GÜVENİYORMUSUN: Kesinlikle Daha Önce İki Tane Sunucu Açtım Tecrübeliyimdir
BANA BURDAN ULAŞABİLİRSİNİZ: Furkan Efe Kumral Facebook

uralyanki

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
AD SOYAD ; Ural Yankı SÖZÜBİR
YAŞ ; 18
NE KADARDIR MİNECRAFT OYNUYORSUN ; 2009'da beta olarak çıktığında bir göz atmıştım. 2011 de tam çıkış yaptığından beri oynuyorum.
HANGİ ALANI TERCİH EDİYORSUN ; Moderatorlugu tercih ediyorum.
ARMA CRAFT'I BİLİYOR VE OYNUYORMUSUN ; Hayır, forumda gördüm ve geldim. Ama alışması zor olmasa gerek :)
BU ALANDA YAPTIĞIN YAPIT VE RESİM (builder) ; Hayır.
SANA AİT PLUGİN VEYA SKRİPT VARMI (pluginer) ; Hayır.
BU ALANDA BİLGİNE GÜVENİYORMUSUN (rehber) ; Güveniyorum ancak, hedefim yüksek. Rehber olsam dahi rehber alımlarına ve baş rehber olmayı çok isterim. Çünkü bu alım işlerinde daha önce çok uğraştım :) Ve oyunun en önemli adamları rehberlerdir. Oyuncu çekmek açısından en çok iş düşen adamlar onlardır. Çünkü moderatörden çok oyuna girmeli daha çok aktif olup serverde merak bırakmamalıdır. Merak olursa buna ulaşamayan oyuncu serverden çıkar. Amaclarına ulaştırmalıdır bunu yapmalıdır. Eğer gerçekten baş rehber alım/çıkarım işlerinde ilgilenmek çok isterim. ( Evet moderatorlukden fazla.)
BANA BURDAN ULAŞABİLİRSİNİZ(skype,ts,rc,face) ; fb.com/yanki97
Ek Not;
Daha önce birçok serverde görev yaptım ve her zaman en başarılısı oldum. Bunu söyleyen çok insan oluyordur biliyorum. Ama benim amacım gün yüzüne çıkmamış olan serverleri ismi ile ortaya çıkrmak. Ben daha önce büyük serverlerde çalıştım ve hepsinde özverim iyi bir şekilde sonuçlandı. Her zaman oyun içerisinde oyuncu çekmek için amaç göstermeli insan oyuncularla arasını her zaman iyi tutmalı ve bunu zaten ben yapmadan kendılıgınden olacagı ıcın bır sorun olmayacaktır ortada. Bu dediklerimi gerçekleştirmek için bir şansı hak ettiğimi düşünüyorum. tabii ki size kalmış ancak güvenebileceginiz ve işinize yarayacak biri oldugumdan emin olabilirsiniz. Daha fazla konuşmaya gerek yok sanırım denemeden öğrenme gibi bir şansınız yok :)

Turb0

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
sserveriniz güzel gözüküyor başarılar dilerim
Teşekkür ederim.

NOT : çok fazla başvuru var, vaktim yok teldeyim cevap veremiyorum hepsini okuduğuma emin olabilirsiniz olumlu baktıklarımı cevaplıyacağım teşekkür ederim.

AD SOYAD ; Ural Yankı SÖZÜBİR
YAŞ ; 18
NE KADARDIR MİNECRAFT OYNUYORSUN ; 2009'da beta olarak çıktığında bir göz atmıştım. 2011 de tam çıkış yaptığından beri oynuyorum.
HANGİ ALANI TERCİH EDİYORSUN ; Moderatorlugu tercih ediyorum.
ARMA CRAFT'I BİLİYOR VE OYNUYORMUSUN ; Hayır, forumda gördüm ve geldim. Ama alışması zor olmasa gerek :)
BU ALANDA YAPTIĞIN YAPIT VE RESİM (builder) ;
Hayır.
SANA AİT PLUGİN VEYA SKRİPT VARMI (pluginer) ; Hayır.
BU ALANDA BİLGİNE GÜVENİYORMUSUN (rehber) ; Güveniyorum ancak, hedefim yüksek. Rehber olsam dahi rehber alımlarına ve baş rehber olmayı çok isterim. Çünkü bu alım işlerinde daha önce çok uğraştım :) Ve oyunun en önemli adamları rehberlerdir. Oyuncu çekmek açısından en çok iş düşen adamlar onlardır. Çünkü moderatörden çok oyuna girmeli daha çok aktif olup serverde merak bırakmamalıdır. Merak olursa buna ulaşamayan oyuncu serverden çıkar. Amaclarına ulaştırmalıdır bunu yapmalıdır. Eğer gerçekten baş rehber alım/çıkarım işlerinde ilgilenmek çok isterim. ( Evet moderatorlukden fazla.)
BANA BURDAN ULAŞABİLİRSİNİZ(skype,ts,rc,face) ; fb.com/yanki97
Ek Not;
Daha önce birçok serverde görev yaptım ve her zaman en başarılısı oldum. Bunu söyleyen çok insan oluyordur biliyorum. Ama benim amacım gün yüzüne çıkmamış olan serverleri ismi ile ortaya çıkrmak. Ben daha önce büyük serverlerde çalıştım ve hepsinde özverim iyi bir şekilde sonuçlandı. Her zaman oyun içerisinde oyuncu çekmek için amaç göstermeli insan oyuncularla arasını her zaman iyi tutmalı ve bunu zaten ben yapmadan kendılıgınden olacagı ıcın bır sorun olmayacaktır ortada. Bu dediklerimi gerçekleştirmek için bir şansı hak ettiğimi düşünüyorum. tabii ki size kalmış ancak güvenebileceginiz ve işinize yarayacak biri oldugumdan emin olabilirsiniz. Daha fazla konuşmaya gerek yok sanırım denemeden öğrenme gibi bir şansınız yok :)
Başvurunuzu ve türkçeyi iyi kullandğınızı varsayıyorum, rehber olarak başlamanızı isterim teşekkür ederim.

hknkpr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
AD SOYAD ; Hakan Arıcı
YAŞ ; 16
NE KADARDIR MİNECRAFT OYNUYORSUN ; 5 Senedir
HANGİ ALANI TERCİH EDİYORSUN ; Builder
ARMA CRAFT'I BİLİYOR VE OYNUYORMUSUN ; Biliyorum , oynamıyorum .
BU ALANDA YAPTIĞIN YAPIT VE RESİM (builder) ;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

BANA BURDAN ULAŞABİLİRSİNİZ(skype,ts,rc,face) ; Skype : whyvezir | Teamspeak 3 Kullanıyorum .

Son düzenleme:

felix02

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
AD SOYAD ;İskender ayaz
YAŞ ;15
NE KADARDIR MİNECRAFT OYNUYORSUN ;6 sene
HANGİ ALANI TERCİH EDİYORSUN ; Baş Builder
ARMA CRAFT'I BİLİYOR VE OYNUYORMUSUN ;Hayır öğrenmek zaman almaz kardeşş
BU ALANDA YAPTIĞIN YAPIT VE RESİM (builder) ; süper şeyer yaparım 14 mcpe serverinde 8 pc servernde builderdim
SANA AİT PLUGİN VEYA SKRİPT VARMI (pluginer) ; yok
BU ALANDA BİLGİNE GÜVENİYORMUSUN (rehber) ; eh
BANA BURDAN ULAŞABİLİRSİNİZ(skype,ts,rc,face) ; skype: profelix02 / iskender ayaz

AD SOYAD ;İskender ayaz
YAŞ ;15
NE KADARDIR MİNECRAFT OYNUYORSUN ;6 sene
HANGİ ALANI TERCİH EDİYORSUN ; Baş Builder
ARMA CRAFT'I BİLİYOR VE OYNUYORMUSUN ;Hayır öğrenmek zaman almaz kardeşş
BU ALANDA YAPTIĞIN YAPIT VE RESİM (builder) ; süper şeyer yaparım 14 mcpe serverinde 8 pc servernde builderdim
SANA AİT PLUGİN VEYA SKRİPT VARMI (pluginer) ; yok
BU ALANDA BİLGİNE GÜVENİYORMUSUN (rehber) ; eh
BANA BURDAN ULAŞABİLİRSİNİZ(skype,ts,rc,face) ; skype: profelix02 / iskender ayaz