baalheart
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
yaş önemlimi12 yaşındasın beni eleştiriyon bu yapıtlar benim en kötü yapıtlarım akıllı ol bilggisiyarda resim yok başka
herkes fikirlerini ortaya koyabilir
yaş önemlimi12 yaşındasın beni eleştiriyon bu yapıtlar benim en kötü yapıtlarım akıllı ol bilggisiyarda resim yok başka
Teşekkür ederim.sserveriniz güzel gözüküyor başarılar dilerim
Başvurunuzu ve türkçeyi iyi kullandğınızı varsayıyorum, rehber olarak başlamanızı isterim teşekkür ederim.AD SOYAD ; Ural Yankı SÖZÜBİR
YAŞ ; 18
NE KADARDIR MİNECRAFT OYNUYORSUN ; 2009'da beta olarak çıktığında bir göz atmıştım. 2011 de tam çıkış yaptığından beri oynuyorum.
HANGİ ALANI TERCİH EDİYORSUN ; Moderatorlugu tercih ediyorum.
ARMA CRAFT'I BİLİYOR VE OYNUYORMUSUN ; Hayır, forumda gördüm ve geldim. Ama alışması zor olmasa gerek
BU ALANDA YAPTIĞIN YAPIT VE RESİM (builder) ; Hayır.
SANA AİT PLUGİN VEYA SKRİPT VARMI (pluginer) ; Hayır.
BU ALANDA BİLGİNE GÜVENİYORMUSUN (rehber) ; Güveniyorum ancak, hedefim yüksek. Rehber olsam dahi rehber alımlarına ve baş rehber olmayı çok isterim. Çünkü bu alım işlerinde daha önce çok uğraştımVe oyunun en önemli adamları rehberlerdir. Oyuncu çekmek açısından en çok iş düşen adamlar onlardır. Çünkü moderatörden çok oyuna girmeli daha çok aktif olup serverde merak bırakmamalıdır. Merak olursa buna ulaşamayan oyuncu serverden çıkar. Amaclarına ulaştırmalıdır bunu yapmalıdır. Eğer gerçekten baş rehber alım/çıkarım işlerinde ilgilenmek çok isterim. ( Evet moderatorlukden fazla.)
BANA BURDAN ULAŞABİLİRSİNİZ(skype,ts,rc,face) ; fb.com/yanki97
Ek Not;
Daha önce birçok serverde görev yaptım ve her zaman en başarılısı oldum. Bunu söyleyen çok insan oluyordur biliyorum. Ama benim amacım gün yüzüne çıkmamış olan serverleri ismi ile ortaya çıkrmak. Ben daha önce büyük serverlerde çalıştım ve hepsinde özverim iyi bir şekilde sonuçlandı. Her zaman oyun içerisinde oyuncu çekmek için amaç göstermeli insan oyuncularla arasını her zaman iyi tutmalı ve bunu zaten ben yapmadan kendılıgınden olacagı ıcın bır sorun olmayacaktır ortada. Bu dediklerimi gerçekleştirmek için bir şansı hak ettiğimi düşünüyorum. tabii ki size kalmış ancak güvenebileceginiz ve işinize yarayacak biri oldugumdan emin olabilirsiniz. Daha fazla konuşmaya gerek yok sanırım denemeden öğrenme gibi bir şansınız yok![]()