Yo sen hic skript kullanmamissinsen cok yanlıs anlamışsın skripti![]()
Hee yani takımda olunca kendini bir şeyler sanıp milletten üstünsün öylemi? Dostum kendini boşuna yorma zaten seni forumda bu konuda uzman kişilerde aynı kefeye koymaz. Yani zaten forum ahalisi ne demek istediğimi anlar. @blackone1991 idi galiba o daha iyi anlar senin ergen dönemi durumunuSkriptin official takimindanim helper olarak emin ol benim kadar çok skriptle ilgilenmiyosundur.
Test etmiyor diyosun
Skriptin resmi test serveri bende:
SkriptTest.nitrado.net
Konu;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Benim anladığım kadarıyla bir hırsızsın ve kendini milletten daha yüksek göstermek istiyorsun. Ergen ne alaka dersen bu tipil davranışları sadece yeni yetme ergenler yapar ordan benzetiyorum1-Ben ustunum demedim sadece skript ile ne kadar ilgili olduğumu belirttim
2-Ergen ne alaka
3-Kaliplarin dişina cik biraz onlari büyük olarak kabul etme çabala baskalari seni büyük olarak cagirsin
Konuyu burada kapat daha fazla uzatma iyi forumlar iyi geceler
On any kavga:
cancel event
Hirsizlikla alakasi yok adam gibi incele konuyu tam olarak sor blackoneye ve o plugin sadece birkaç satirdan ooluşuyor neresi emek
Evet senin gibi kendini kucuklukle sinirlamaktansa büyük gibi davranmayi tercih ederim
Her ne dediysem özür diliyorum lutfen konuyu kapatalimKod:On any kavga: cancel event
Every 3 seconds serveri çökertecek lag yapabilirken 1 sec asla yapmaz mıHay kurtulun su lag yapma seyindenofficialde bunu çok tartistik every 1 seconds lag yapmaz zaten ayni mantigi kullanan tonlarca plugin var yapacak olsa onlar yapar