Arsalarda FLY | Ayrı ayrı groupmanager yapmayın !

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Skriptin official takimindanim helper olarak emin ol benim kadar çok skriptle ilgilenmiyosundur.

Test etmiyor diyosun
Skriptin resmi test serveri bende:
SkriptTest.nitrado.net
Konu;

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

mciltrot34

International Rias Fanclup President
En iyi cevaplar
1
Skriptin official takimindanim helper olarak emin ol benim kadar çok skriptle ilgilenmiyosundur.

Test etmiyor diyosun
Skriptin resmi test serveri bende:
SkriptTest.nitrado.net
Konu;

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Hee yani takımda olunca kendini bir şeyler sanıp milletten üstünsün öylemi? Dostum kendini boşuna yorma zaten seni forumda bu konuda uzman kişilerde aynı kefeye koymaz. Yani zaten forum ahalisi ne demek istediğimi anlar. @blackone1991 idi galiba o daha iyi anlar senin ergen dönemi durumunu :)

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
Demin konuya baktım ve sadece bir server acip kendini bir rütbeli yerine koymaya calismissin. Ayrica barış arkadaşımın Magic Attack eklentisinide izinsiz sen koymuştun bukkite :) Tamam şimdi hatırladım ben hırsız ergenim demen yeterli idi.

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
1-Ben ustunum demedim sadece skript ile ne kadar ilgili olduğumu belirttim
2-Ergen ne alaka :D
3-Kaliplarin dişina cik biraz onlari büyük olarak kabul etme çabala baskalari seni büyük olarak cagirsin

Konuyu burada kapat daha fazla uzatma iyi forumlar iyi geceler

mciltrot34

En iyi cevaplar
1
1-Ben ustunum demedim sadece skript ile ne kadar ilgili olduğumu belirttim
2-Ergen ne alaka :D
3-Kaliplarin dişina cik biraz onlari büyük olarak kabul etme çabala baskalari seni büyük olarak cagirsin

Konuyu burada kapat daha fazla uzatma iyi forumlar iyi geceler
Benim anladığım kadarıyla bir hırsızsın ve kendini milletten daha yüksek göstermek istiyorsun. Ergen ne alaka dersen bu tipil davranışları sadece yeni yetme ergenler yapar ordan benzetiyorum :)

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Hirsizlikla alakasi yok adam gibi incele konuyu tam olarak sor blackoneye ve o plugin sadece birkaç satirdan ooluşuyor neresi emek :D
Evet senin gibi kendini kucuklukle sinirlamaktansa büyük gibi davranmayi tercih ederim

Kod:
On any kavga:
 cancel event
Her ne dediysem özür diliyorum lutfen konuyu kapatalim

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hirsizlikla alakasi yok adam gibi incele konuyu tam olarak sor blackoneye ve o plugin sadece birkaç satirdan ooluşuyor neresi emek :D
Evet senin gibi kendini kucuklukle sinirlamaktansa büyük gibi davranmayi tercih ederim

Kod:
On any kavga:
cancel event
Her ne dediysem özür diliyorum lutfen konuyu kapatalim

230 satırlık çok basit bir kod olduğunu kabul ediyorum ama basit diye çalacağım diye bir şey yok! Konu başlığında da belirttim "[Amatör]" daha çok acemiyim başlayalı 2 gün oldu (Bu günüde sayarsak 3.gün) sadece hafta sonları kodlaya biliyorum.Neyse konu kapansın... Şunu da belirteyim sen "EMEĞE SAYGI GÖSTERMİYORSUN.DIŞARIDA Kİ DİLENCİLER BİLE EMEKTEN ANLARKEN SEN BİR EMEĞİ ANLAMIYORSUN."

Aslında sana pek laf etmeyecektim konu kapanmıştı gerekli şeyleri yapmıştın ama emek yok dersen ileri gidersin.

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
1 ticks te denedim ben 13 kişi varken 0 kazma
Ayriyeten faction serverimde efektler için every 1 seconds kullanıyorum gene kasma yok