Artık Bende Preimum

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
Benim sorma amacım aşırı meraklandım. İkiniz de çözecem diye giriyorsunuz, bazen ikiniz tartışmaya dalıyorsunuz sonra konu unutuluyor. :D
Tartışmalı konuları zaten unutturmak için yorum yazıyoruz, öyle bir kanıtla geliyoruz ki yorum yapamıyorlar yorum yapmadıkları için konu unutuluyor :D

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Onu biliyorum, benim anlayamadığım siz nasıl kendi aranızda tartışmaya başlıyorsunz? :D
(Konuya verdiğimiz rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.)

batman10

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayirli olsun :)) darisi basima :D

4.4.2 Romlu Avea İnTouch 2'den Mükemel Hızda MinecraftTürk'e yollandı.

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Gençler konuyu fazla uzattınız ve kendi sohbet konunuz oldu lütfen amacınız post yada beğeni kasmak olmasın

MrChinggo

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gençler konuyu fazla uzattınız ve kendi sohbet konunuz oldu lütfen amacınız post yada beğeni kasmak olmasın

Hergün senin gibi bir konuya gelipte 'post kasmayın' diyenleri çok görüyorum. Lütfen konuyu baştan sona okuyun post kasan varsa bildirin. Benim mesajlarımı okuduysan anlamışsındır umarım post kasmadığımı , iyi forumlar :)

Ayrıca mesaj sayından belli oluyor çok acayip :confused:

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Hergün senin gibi bir konuya gelipte 'post kasmayın' diyenleri çok görüyorum. Lütfen konuyu baştan sona okuyun post kasan varsa bildirin. Benim mesajlarımı okuduysan anlamışsındır umarım post kasmadığımı , iyi forumlar :)

Ayrıca mesaj sayından belli oluyor çok acayip :confused:

Aklında takılan bir şey varsa profilimden mesaj geçmişime bak. Bizim gizlimiz saklımız yoktur.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

unununium

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Seninde aklına takılan bir şey varsa bak mesajlarıma

benim şu ana kadar aklıma takılan bir şey (ayrıca yazım hatası yapmayalım bir şey yanlıştır.) olmadı. Zaten ben onu genel olarak söyledim.
anlaması gereken arkadaşlar anlarlar (veya anlamazlıktan gelirler.)

Son düzenleme:

asixx44

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
abi cidden uzatmayın adam çalmış ise çalmış bizi ilgilendirmez onun vicdanı ile allah arasında karışmayın ve terk edin burayı