Artık Bende Preimum

MrChinggo

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neyse gençler. Beyninizi daha fazla yormayın. Sakin olun. Moderatöre söyleyin konuyu kapatsınlar.[DOUBLEPOST=1392652997,1392652942][/DOUBLEPOST]
Yani önceden thefrm diye bir forumla bağlantılıydı. Ondan sonra Hosting şirketi TheFRM'yi ve Hackroot'u başka kişilere verince hacklendi. Bu yüzden üye kaybı yaşadı onu diyorum :)

Peki geri alınamadı mı ? Siteyi çalanlar hala forum içindeler mi ?

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi

ProLite

Farkımız, Tarzımız
En iyi cevaplar
0
Ben site hacklemedim. Çünkü site hacklemek bizim görevimiz değil. Bizim görevimiz sitenin açıklarını bulup bildirmek. Tamam kabul ediyorum bi arkadaşımla yaptık böyle ama 1 kereliğine yaptık biz her gün kredi kartı mı ele geçiriyoruz?? Zaten yaptığımız suç bunuda biliyorum. Amaa 2 tane minecraft hesabı aldığımızıda belirtmek istiyorum daha fazla bir şey yapmadık..[DOUBLEPOST=1392653345,1392653293][/DOUBLEPOST]
Peki geri alınamadı mı ? Siteyi çalanlar hala forum içindeler mi ?

Nokia 3310 cihazımdan Tapatalk'a gönderildi
Yok hayır. Siteyi çalanların ayrı bir sitesi var cryptr diye. Zaten buna pek çalınma diyemezsin hosting şirketini kandırma filan diyebilirsin.[DOUBLEPOST=1392653391][/DOUBLEPOST]
hoooop ben küfür etmedim sen oraya ne yerleştirir isen artık o yıldızlar kendi klavyamden bak bida hapıyım

okuyomuyosan

Ben küfür algıladım orayı yıldız yapmasaydın keşke :/

slayer23

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben site hacklemedim. Çünkü site hacklemek bizim görevimiz değil. Bizim görevimiz sitenin açıklarını bulup bildirmek. Tamam kabul ediyorum bi arkadaşımla yaptık böyle ama 1 kereliğine yaptık biz her gün kredi kartı mı ele geçiriyoruz?? Zaten yaptığımız suç bunuda biliyorum. Amaa 2 tane minecraft hesabı aldığımızıda belirtmek istiyorum daha fazla bir şey yapmadık..[DOUBLEPOST=1392653345,1392653293][/DOUBLEPOST]
Yok hayır. Siteyi çalanların ayrı bir sitesi var cryptr diye. Zaten buna pek çalınma diyemezsin hosting şirketini kandırma filan diyebilirsin.

yav hele şükür sonunda anladın bizi biz sabahtandır sana bunu anlatmaya çalışıyoruz ya altı üstü suçunu kabullenip kurtulacaksın

tamam gençlik sorun haloldu terk edin şimdi burayı :D

ProLite

Farkımız, Tarzımız
En iyi cevaplar
0
:D :D :D :D :D :D. Bencede halledildi şimdi asıl konumuza dönelim yorum yazana rep!

W

WitherMan

Ziyaretçi
Darısı benim başıma. Oyun çıkalı 3 sene oldu bi premium alamadım. Galiba oyun 100.9.9'a gelince alabilecez premiumu.

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
1-Neden ikiniz her tartışmada bulunuyorsunuz? :D
2-Hayırlı olsuni güle güle kullan ProLite.
3-rep istemiyorum ben bunu rep için yazmadım.

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim sorma amacım aşırı meraklandım. İkiniz de çözecem diye giriyorsunuz, bazen ikiniz tartışmaya dalıyorsunuz sonra konu unutuluyor. :D