Artık Bende Preimum

Emreoz1

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Gülmene gerek yok. Bir sitede açık vardı arkadaşımla yakaladık ve kredi kartı hesaplarını çaldık. Zaten inanmak zorundada değilsin kardeşim.
Kul hakkına giriyorsun kardeş belki ameliyat parasıydı fakir bi adamın oğlu yada kızını ameliyat ettirecekti ?

ProLite

Farkımız, Tarzımız
En iyi cevaplar
0
Anlatsam ne olacak? Hepside yabancı Türk değillerki? Ne yapabilecekler? IP adresimden beni mi bulacaklar. Bu sitenin bile benim IP adresimi düzgün bulabileceğinden emin değilim.[DOUBLEPOST=1392643352,1392643253][/DOUBLEPOST]Yani kredi kartları yabancı bir ülkenin olmasaydı burada anlatmazdım hatta bunu kimsenin bile bilmemesi gerekirdi. Ayrıca inanın diyen yok. Beni tanıyan tanır.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Anlatsam ne olacak? Hepside yabancı Türk değillerki? Ne yapabilecekler? IP adresimden beni mi bulacaklar. Bu sitenin bile benim IP adresimi düzgün bulabileceğinden emin değilim.[DOUBLEPOST=1392643352,1392643253][/DOUBLEPOST]Yani kredi kartları yabancı bir ülkenin olmasaydı burada anlatmazdım hatta bunu kimsenin bile bilmemesi gerekirdi. Ayrıca inanın diyen yok. Beni tanıyan tanır.
10.000 tane kredi kartının bilgilerini çalmışsın, harcama yapar yapmaz adam farkedecek haberi olmadan para çekildiğini/harcandığını bankaya söyleyecek baktı herkes şikayet ediyor soruşturma başlatır banka heryerde duyulur adın, yeme bizi burda.

ProLite

Farkımız, Tarzımız
En iyi cevaplar
0
Çaldığımız zaman illa bulmaları mı gerekiyor? Kendimizi gizleyemiyormuyuz biz? Bunları bilmiyorsan fazla laf yapma :)

ProLite

Farkımız, Tarzımız
En iyi cevaplar
0
:D :D :D :D . Gülüyorum ama küfür etmek yasak bu forumda.

Ayrıca 2 tane minecraft premium aldık bide domain açmayı planlıyoruz ondan sonra çaldığımız yere açıkları kapatması için mesaj yolluyacağız. Fazla büyütmeye gerek yok.

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Çaldığımız zaman illa bulmaları mı gerekiyor? Kendimizi gizleyemiyormuyuz biz? Bunları bilmiyorsan fazla laf yapma :)
10.000 tane kredi kartı bilgisi çalmışsın, "sağolsun bankamızda bi güvenlik açığı buldu" mu diyecek adamlar ? Hayır sallıyorsun bari belli etme :/

RadioActiveTR

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya boş verin adam çaldıysa çalmış bir şey olursa kendisini yakar sizi değil daha fazla uzatmayın.

ProLite

Farkımız, Tarzımız
En iyi cevaplar
0
Ha ha ha :D Yorumlarınıza bakıp 2 saattir gülüyorum. Madem bu işleri bilmiyorsunuz daha ne konuşuyorsunuz ki? Sallıyormuşum. Benim cebimde 5 kuruş para yok o yüzden böyle işlere girdim.