Bide biliyormuş gibi anlatman varya, hayranım ona <3Vienicome kusura bakma dostum ama bu tür işleri bilmiyorsan konuşmayacaksın. Zaten o kredi kartı her yerde geçmiyor genellikle takılıp kalıyoruz. Çoğusunun limtileri yok. Bunlara rağmen anca aldık Minecraft Gift Code'yi.
Bende kıskançlığınıza vs. hayranım <3.
Tamam o kadar kıskanılcak adam varsa git kıskan. Ayrıca ben size çok büyük bir hackerim demedim. Siz bana nasıl aldığımı merak ettiğniizle ilgili bir şey sordunuz cevapladım. Şimdi fazla konuşmayın. Sizi inandırmak zorunda değilim kardeşim. Bundan sonra söze gerek yok.THT'de kıskanacak birsürü adam var sana kalmadık merak etme![]()
Tamam o kadar kıskanılcak adam varsa git kıskan. Ayrıca ben size çok büyük bir hackerim demedim. Siz bana nasıl aldığımı merak ettiğniizle ilgili bir şey sordunuz cevapladım. Şimdi fazla konuşmayın. Sizi inandırmak zorunda değilim kardeşim. Bundan sonra söze gerek yok.
Konu senin de nolmuş yani? Kurallara uyduğumuz sürece istediğimizi yazabiliriz.Fazla kirlilik yapma diyorum? Konu benim, onu hatırlatırım.
Hangi bankaya ne yaptığını bilmiyoruz bi işe yaramaz bankanın soruşturması lazım.Bu konu hakkında polis teşkilatını bildirsem ne dersin?