- En iyi cevaplar
- 0
yasal olmayan mıPek de yasal olmayan yollardan da olsa. Hoşbulduk![]()
yasal olmayan mıPek de yasal olmayan yollardan da olsa. Hoşbulduk![]()
Evetyasal olmayan mı![]()
unutma yazdığın içerikten sen sorumlusunEvetYorumları okursan anlarsın.
Evet ben sorumluyum bu forum değil. Korkmanıza gerek yok ( Polis gelirse beni alır sizi değil ) yaniunutma yazdığın içerikten sen sorumlusun
neden korkalım kiEvet ben sorumluyum bu forum değil. Korkmanıza gerek yok ( Polis gelirse beni alır sizi değil ) yani![]()
Bilmem arkadaş yazdıklarından sen sorumlusun demiş demek ki forumun sorumlu tutulmasını istemiyor. tutulmaz zatenneden korkalım ki![]()
AArkadaşlar şikayet edin teşkilata zaten çoktandır servis sağlayıcılar adımlarımızı takip ediyor vardır orada (böyle bir şey yaptıysa)gerekli bilgiler tıktırın şu "hekır"ı içeri![]()
he he tabi he, halamın bıyıkları olsa amcam olurdu[DOUBLEPOST=1392829154,1392829109][/DOUBLEPOST]Şimdi sen DNS'den falan da bahsedersin.ADAS
olm explorerden mi giriyorsun biz o konuyu kapatalı yıllar oldu asD:ASD:
:ADAShe he tabi he, halamın bıyıkları olsa amcam olurdu[DOUBLEPOST=1392829154,1392829109][/DOUBLEPOST]Şimdi sen DNS'den falan da bahsedersin.
:ADASne diyon kardeşim sen? saçma sapan konuşuyorsun ne alaka DNS?
Arkadaşlar şikayet edin teşkilata zaten çoktandır servis sağlayıcılar adımlarımızı takip ediyor vardır orada (böyle bir şey yaptıysa)gerekli bilgiler tıktırın şu "hekır"ı içeri![]()