ARTIK BIKTIM SÖVME NOKTASINA YAKLAŞTIM !

LegendWH

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Serverinizde skriptçi veya javacı varsa dikkat edin derim,siz anlamıyorsanız kodlardan araya op komudu koyarlarsa sonuç bu olur :olgun:

murat6135

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Artık bıktm sunucuyuda bir süreliğine kaapadım açılacak ama Survıval yapıcam Faction dan daha iyi olur ama skype dan lapis'ci v3led ler faction yap yoksa seni bilmem ne yaparım dedi o suratlarını duvara sürtesim geldi yeni Survival sunucu inşallah baya bir güzel olucak Quest ler olucak sonra Quest yaptıkca her Quest başına 5 Questpoint bunlar ile ıtem alınca ve ıtemlar oldukca pahalı...[DOUBLEPOST=1436600325,1436600259][/DOUBLEPOST]
Birisinin isteğiyle ne olduğunu bilmediğiniz bir plugin yükledinizmi
Hayır

SnKaan

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
/Bukkit:0p gibi komutlar vardı onlarıda bi kontrol et istersen, sorunun çözülmezse sana skript hazırlarım op oyunculara şifre koyarız.Ayrıca /op komutunu loga ekletirim kim /op komutunu kullanmış görürüz.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Artık bıktm sunucuyuda bir süreliğine kaapadım açılacak ama Survıval yapıcam Faction dan daha iyi olur ama skype dan lapis'ci v3led ler faction yap yoksa seni bilmem ne yaparım dedi o suratlarını duvara sürtesim geldi yeni Survival sunucu inşallah baya bir güzel olucak Quest ler olucak sonra Quest yaptıkca her Quest başına 5 Questpoint bunlar ile ıtem alınca ve ıtemlar oldukca pahalı...[DOUBLEPOST=1436600325,1436600259][/DOUBLEPOST]
Hayır
Oha birde tehdid mi etmeye başladılar?! Bunlar azıtmaya başladı he. Aslında hepsini alıp kafalarına... Neyse, biraz uzun olacağı için söylemiyeyim...