murat6135
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Hayır adamlar bildiğin gözümün önünde kendilerini OP yaptı sunucunun öle bir açığıda yok hani.Nasıl op olacaklar dediğiniz mümkün değil bir yetkili op yada * yetkisi vermıiştir
Hayır adamlar bildiğin gözümün önünde kendilerini OP yaptı sunucunun öle bir açığıda yok hani.Nasıl op olacaklar dediğiniz mümkün değil bir yetkili op yada * yetkisi vermıiştir
Birisinin isteğiyle ne olduğunu bilmediğiniz bir plugin yükledinizmiHayır adamlar bildiğin gözümün önünde kendilerini OP yaptı sunucunun öle bir açığıda yok hani.
Aynen dikkat edin derim.Nefret ediyorum bunlardanİndirdiğiniz bir plugin veya başka bir şeyden olabilir. Onlar , oyuna girdiğinde kendilerine op verme gibi bir sistem yapmış olabilir.
HayırBirisinin isteğiyle ne olduğunu bilmediğiniz bir plugin yükledinizmi
plugin Paketini ben yapmadım benim yarım akıllı dostum cihan yaptı ben yapsam daha kaliteli olur ve açıksız olur yapıma başladı*Bu dediklerinin. Hiçbiri çözüm değil gelir gene mahvederler yüklü pluginlere bir bak
Son mesajı görmedim belki force op vardır oppassword yükleyinBu dediklerinin. Hiçbiri çözüm değil gelir gene mahvederler yüklü pluginlere bir bak
tüm komutlar zaten loglarda geçiyor/Bukkit:0p gibi komutlar vardı onlarıda bi kontrol et istersen, sorunun çözülmezse sana skript hazırlarım op oyunculara şifre koyarız.Ayrıca /op komutunu loga ekletirim kim /op komutunu kullanmış görürüz.
Demek istediğim herşeyin yazıldığı log dosyası yerine boş bir loga ekletmekti.Yani o logda sadece /op komutunu kullananlar yazılacak.tüm komutlar zaten loglarda geçiyor
logları açıp /op komutu da aratılabilir ama daha koaly olur tabiDemek istediğim herşeyin yazıldığı log dosyası yerine boş bir loga ekletmekti.Yani o logda sadece /op komutunu kullananlar yazılacak.
Oha birde tehdid mi etmeye başladılar?! Bunlar azıtmaya başladı he. Aslında hepsini alıp kafalarına... Neyse, biraz uzun olacağı için söylemiyeyim...Artık bıktm sunucuyuda bir süreliğine kaapadım açılacak ama Survıval yapıcam Faction dan daha iyi olur ama skype dan lapis'ci v3led ler faction yap yoksa seni bilmem ne yaparım dedi o suratlarını duvara sürtesim geldi yeni Survival sunucu inşallah baya bir güzel olucak Quest ler olucak sonra Quest yaptıkca her Quest başına 5 Questpoint bunlar ile ıtem alınca ve ıtemlar oldukca pahalı...[DOUBLEPOST=1436600325,1436600259][/DOUBLEPOST]
Hayır