Artık Bir Premiumum var! Ama neler oluyor???

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer ingilizcen iyiyse, benim gibi yabancı sunucularda ortam kurabilirsin. TR'nin crack sunucularında olanlardan çok daha iyi insanlar var, yabancı veya Türk, çok daha iyi insanlar hepsi.
Aynen birinin instagramını aldım bile :kaş:

Not:Ben şansına G2A'dan premium hesap almıştım 2.sini hemde 8tl ye ancak şuanda böyle bir fırsat yok
Dipnot:Hala sorunsuz çalışıyor sıfır hesaptı 1 yıl olmuştur rahat.

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
hah
Hah
HAH
HAH
HAHAHA
HAHAHAHAH
HAHAAHAHAHAHAHAHAH

İngilizceniz varsa okuyun:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Tamamda arkadaşım ordan hesap aldı 2 yıldır kullanıyor zaten G2A epostanın şifresinide vermiş. Ben ise tamamen kendi hesabım için gift code aldım tamamen güvenilir hiçbir sıkıntı yaşatmadı. Daha G2A'yı kullananları biliyorum eğer dolandırılırsakta G2A sheild sayesinde paramızı iade ediyorlar

Aynen birinin instagramını aldım bile :kaş:

Not:Ben şansına G2A'dan premium hesap almıştım 2.sini hemde 8tl ye ancak şuanda böyle bir fırsat yok
Dipnot:Hala sorunsuz çalışıyor sıfır hesaptı 1 yıl olmuştur rahat.
Ben hesap değil gift code alıp kendi hesabımı oluşturdum minecraftın sitesinden gift code almaktan farkı yok kredi kartını kabul etse ordan alırdım. Öyle e postası şifresi verilip kullan denilen hesapların garantisi yok

MineKing07

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamamda arkadaşım ordan hesap aldı 2 yıldır kullanıyor zaten G2A epostanın şifresinide vermiş. Ben ise tamamen kendi hesabım için gift code aldım tamamen güvenilir hiçbir sıkıntı yaşatmadı. Daha G2A'yı kullananları biliyorum eğer dolandırılırsakta G2A sheild sayesinde paramızı iade ediyorlar

Ben hesap değil gift code alıp kendi hesabımı oluşturdum minecraftın sitesinden gift code almaktan farkı yok kredi kartını kabul etse ordan alırdım. Öyle e postası şifresi verilip kullan denilen hesapların garantisi yok
Biliyorum zaten ben de dolandırıldım(paramı geri aldım) ancak G2A olunca birde 8tl olunca dayanamadım aldım.

ServetPro

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
2 Kere ucuz minecraft sitelerinden premium aldım
2 side 2 gün olmadan çalındı yada satan kişi değiştirdi
tanesi 10tl gibi fiyatı

Biraz üzüldüm ama hakkım haram olsun öbür dünyada görüşecez.. :)

Gelişme:
Şuanda gerçek minecraft sitesinden aldığım ServetPro ismindeki premium'u kulanıyorum

java10

kız çava bana kahve yap
En iyi cevaplar
0
tanesi 10tl gibi fiyatı

Gelişme:
Şuanda gerçek minecraft sitesinden aldığım ServetPro ismindeki premium'u kulanıyorum
allah öbür tarafta sormıycak mı aklın nerdeydi diye?

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
tanesi 10tl gibi fiyatı

Gelişme:
Hayırlı olsun :) krallığıma almamı ister misin oynarız? Krallığa davet edecek birini arıyorum ama çok az kişide premium var

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
ben realms a girerken hata oluyor giremiyorum sanırım 30günlük süre dolduğu için
30 günlük süreyle ne alaka benim açtığıma gireceksin davet atmam için ismini söyle yine hata verirse verdiği hatayı çekip atar mısın?