Artık Bir Premiumum var! Ama neler oluyor???

berkser1232221

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selam Forum Gamer!
@TurkOyunYT Ye şimdiden teşekkürler.
Yaklaşık 3 gün önce @TurkOyunYT adlı kullanıcı bana premium hesabını verdi!
Çok sevindim hayatımda ilk kez böyle bir duygu yaşıyordum.
Fakat.O da bitane siteden ucuz bir premium aldı.İkimiz isimlerimizi değiştirdik.2 gün felan oynadıktan sonra onun premium hesabı çalışmadı.Uğraştık uğraştık.Fakat ne fayda! Siteden destek almaya çalıştık yok geri dönüş yok!
Arkadaşım şu an yeni bir orjinal premium alacak.Siz siz olun sakın ucuz premium sitelerine güvenmeyin!!
ŞİMDİ GELELİM BANA!
Birsürü birsürü sunucularda gezdim.Jerry and Harry gibi sunucularda gezdim.
Eğlendim.Böyle kalmadı çok sunucu aradım.Artık korsan minecraft devri bitmişti ve ben daha Mineplex de nasıl lobi değiştirileceğini yeni çözmüştüm.Premium Hypixel ve Cubecraft tan haksız yere ban yemişdi.Fakat Mineplex de hero rankı olması çok güzeldi.
Çok kısa ama çok güzel bir duygu.

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Yıllardır defalarca premiumu minecraft'ın kendi sitesinden alın,başka siteden ve ucuza almayın dolandırmadır O dendi ama durum yine aynı. Hala ucuza premium aldık, şunun bunun hesabı kullanılmıyor artık.

NaikiTheDovah

Ender Dragon Trainer
En iyi cevaplar
0
Premium sunucular birkac aydan sonra sıkmaya baslıyor konusucak kimse olmaması vs sorunlar ortaya cıktıkca sende sıkılmaya baslıycaksın :emin:

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
En iyi cevaplar
1
Bence premium alındığında sadece premium oynanması saçma olur.Crack oynanması da ara ara insana ayrı bir tad verir.

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0
Başka sitelerden premium alınca bir müddet oynadıktan sonra geri alıyorlar o premium'u. Ben aldım 2 ay oynadım sonra geri aldılar neyseki fazla para vermemiştim. Ama şöyle bir şey var başka sitelerde tam paketler oluyor e-mail fln onlardan alıp e-mail'ı değiştirirseniz sizin olabilir. Size daha ucuza patlar hem. Eskiden orjinal sitesinde 60tlydi şimdi 100tl olmuş abartmışlar bence o kadar vermek çok saçma.

Nutroxxtr

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başka sitelerden premium alınca bir müddet oynadıktan sonra geri alıyorlar o premium'u. Ben aldım 2 ay oynadım sonra geri aldılar neyseki fazla para vermemiştim. Ama şöyle bir şey var başka sitelerde tam paketler oluyor e-mail fln onlardan alıp e-mail'ı değiştirirseniz sizin olabilir. Size daha ucuza patlar hem. Eskiden orjinal sitesinde 60tlydi şimdi 100tl olmuş abartmışlar bence o kadar vermek çok saçma.

Ben ucuz premium satış sitesinde web tasarımcı olarak çalıştım. Siz premium parasını veriyosunuz. Alıyorsunuz, Daha sonra başka bir kullanıcı geliyor. Sizin premiumu ona da satıyorlar. Nasıl olsa siz parasını verdiniz. Hem sizi dolandırıyorlar. Hem de para kazanıyorlar.

Gloin

''Far Over The Misty Mountains Cold...''
En iyi cevaplar
0
Ben ucuz premium satış sitesinde web tasarımcı olarak çalıştım. Siz premium parasını veriyosunuz. Alıyorsunuz, Daha sonra başka bir kullanıcı geliyor. Sizin premiumu ona da satıyorlar. Nasıl olsa siz parasını verdiniz. Hem sizi dolandırıyorlar. Hem de para kazanıyorlar.
Bende diyorumki eğer 40tl olanlar var mesela onlardan alınca hemen e-mail'i değiştirirsen alamazlar. Hemen aldığın gibi almıyorlar zaten ondan alabilirsin bence.

NeonZone

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben yerinde olsaydım İstifa ederdim bu olayı gördükten sonra.
Dolandırıcılara yardım etmiş sayılırsın
-----------------------------------------------------------------------
Minecraft'ın orji sitesi iyidir diğer siteler süreli veriyo.

Nutroxxtr

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ben yerinde olsaydım İstifa ederdim bu olayı gördükten sonra.
Dolandırıcılara yardım etmiş sayılırsın
-----------------------------------------------------------------------
Minecraft'ın orji sitesi iyidir diğer siteler süreli veriyo.

Çalışıyorum mu dedim yoksa çalıştım mı ? 2015 senesinde çalıştım ve bıraktım yanlış anlamışsın.

AtomyTR

yerli webtoon & manga destekçisi
Grafiker
Emekli
En iyi cevaplar
19
“Para ve insan arasında ki karşılıklı ilişki şöyledir: İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın.”
Her zaman orijinal tercih edin.

Moderatör tarafından düzenlendi:

Cullen

alt veit eg Odin
Emekli
En iyi cevaplar
18
Minecrafta yeni bir hata geldi kredi kartını kabul etmiyor. Bunu mojanga yazdım ama tam cevabımı bulamadım ve sizinle çözümümü paylaşmak istiyorum. G2A bildiğiniz üzere güvenilir ve kaliteli bir site. Ordan gift code aldım. Zaten aynı fiyata geliyor orda da 23.95 euro yani 100 tl. Gift codeyi bilmeyen varsa söylüyorum. Gift code minecraft premium hesap almak için özel bir code. Minecraft alırken ödeme seçenekleri arasında redeem code diye bir seçenek var ona basıp kodu giriyorsunuz ve minecraftı satın alıyorsunuz. Aslında bu arkadaşlarınıza falan verip onlara premium hediye etmeniz için ama ben kredi kartı sorunu çözümü olarak kullandım

Knowxle

Marangoz
En iyi cevaplar
0
abartılmadı tl nin değer kaybetmesi yüzünden oldu

hah
Hah
HAH
HAH
HAHAHA
HAHAHAHAH
HAHAAHAHAHAHAHAHAH

İngilizceniz varsa okuyun:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
güvenilir satıcılar var