Asosyalim :(

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Aslında sandığın kadar asosyal değilsin;
Asosyellik içine kapanık kimseye danışmayan kimseyle anlaşmayan aralarında seni ne kadar da isteseler de utangaçlıgından gitmemendir.
Şuanda bize danışıyorsun bu forumda kaç arkadaşım var bilmiyorum ama baya var.
Burda bizimle konuşman seni az da olsa sosyal eder çünkü biz bir robot değiliz senin kadar insanız bizde.
Eğer forumda veya başka bir ortamda olup onlarla sohbet edebiliyorsan asosyel değilsindir.
Evet hepimiz gerçek arkadaşın internet ortamındaki arkadaştan daha iyi olduğunu bilir ama inan sen bizimle anlaşabiliyorsan onlarla da anlaşabilirsin.
@Polkakorowakurwa sana gelirsek her insan aynı değildir senin tabirinle "asosyal" insanlarla görüşmen dışarıdaki arkadaştan daha iyi geliyor demen yanlış bir tavır.İnsandan insana değişir yani dışarıda da iyi insanlar olacağından emin olabilirsin.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Asosyal olmanin en büyük sebebi bilgisayar ve tefefondur onlardan kurtul sorunun çözülür

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Trazin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Asosyal olmanin en büyük sebebi bilgisayar ve tefefondur onlardan kurtul sorunun çözülür

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya kim öğretiyor size bunları qwR:DasF:aeGHAZ:SbDAS
TELEFON NE ZAMANDIR İNSANI ASOSYAL YAPIYOR wa:DWAsfg:EAh:zeah:Zhae:

insanı assoyal ya da sosyal yapan şey insanın ta kendisindedir dış etkenler insanın sosyallik durumunu yok denecek kadar az etkiler kişi asosyal ise sebepleri şunlardır
-kimse onu anlamıyordur
-diğer insanlardan çok farklıdır
-insanları sevmiyordur

--------------

kardeşim ben asosyalim ama sen assoyal olma en azından bi' kaç arkadaş edin ileride mutaka lazım olacak hayatta tek başına yaşayamazsın seni anlamasa bile bi' kaç arkadaş edin asosyal olsan bile sınıfındaki bi' kaç kişiyle iyi geçinmen lazım mutlaka olmalı bu

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Aslında sandığın kadar asosyal değilsin;
Asosyellik içine kapanık kimseye danışmayan kimseyle anlaşmayan aralarında seni ne kadar da isteseler de utangaçlıgından gitmemendir.
Şuanda bize danışıyorsun bu forumda kaç arkadaşım var bilmiyorum ama baya var.
Burda bizimle konuşman seni az da olsa sosyal eder çünkü biz bir robot değiliz senin kadar insanız bizde.
Eğer forumda veya başka bir ortamda olup onlarla sohbet edebiliyorsan asosyel değilsindir.
Evet hepimiz gerçek arkadaşın internet ortamındaki arkadaştan daha iyi olduğunu bilir ama inan sen bizimle anlaşabiliyorsan onlarla da anlaşabilirsin.
@Polkakorowakurwa sana gelirsek her insan aynı değildir senin tabirinle "asosyal" insanlarla görüşmen dışarıdaki arkadaştan daha iyi geliyor demen yanlış bir tavır.İnsandan insana değişir yani dışarıda da iyi insanlar olacağından emin olabilirsin.
Ama inan bana klasik bir internet kullanıcısından farklı olduğunda dışarıdaki herkes sana hela vela velvela diye dolaşan tipler gibi gözüküyor :(

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
İçindeki gücü dışarı çıkar ve yeteneklerini bul. En yeteneksiz adamın yeteneksiz olma sebebi yeteneklerini bulamamasıdır. Karakterini oluştur. Bu forumda asosyal olan kişilerin %90'ı karaktersizliğinden kaynaklanıyor. Biseksüel olanlar da asosyal oluyor genelde. Biz rapimiz sayesinde dalga geçeriz bu tür konularda. Daha fazla dalga konusu olmamak için sosyal olmaya çalış.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Asosyalim diyip sızlanıyorsun, kusura bakma da oturduğu yerden kimse sosyallik kazanmıyor. Ne diyeyim ki sana şimdi?

(İnsanlara yapışmadan iletişim kurmayı dene zahmet olmazsa, biliyorum kalori falan harcatır şimdi ama ne yapalım artık.)

wasdefg

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
System 32 yi sil kasayı yan yatır
(bundan sonra her sorun konusuna bu öneriyi yazıcam herşeyi çözüyor kerata)

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0

ya kim öğretiyor size bunları qwR:DasF:aeGHAZ:SbDAS
TELEFON NE ZAMANDIR İNSANI ASOSYAL YAPIYOR wa:DWAsfg:EAh:zeah:Zhae:

insanı assoyal ya da sosyal yapan şey insanın ta kendisindedir dış etkenler insanın sosyallik durumunu yok denecek kadar az etkiler kişi asosyal ise sebepleri şunlardır
-kimse onu anlamıyordur
-diğer insanlardan çok farklıdır
-insanları sevmiyordur

--------------

kardeşim ben asosyalim ama sen assoyal olma en azından bi' kaç arkadaş edin ileride mutaka lazım olacak hayatta tek başına yaşayamazsın seni anlamasa bile bi' kaç arkadaş edin asosyal olsan bile sınıfındaki bi' kaç kişiyle iyi geçinmen lazım mutlaka olmalı bu
Bunu şöyle düşün;
Arkadaşlarınla dışarı cıkmakyerine bilgisayar oynamak istiyorsan bilgisayar bağımlılığı senın gezmeni engelliyor. tanışmanı engelliyor Asosyal olmanı sağlıyor
telefon başkasıyla konuşmak için toplanak dese biri sende telefon var nasıl olsa diyip skype da grup açtın bitti. Ayrıyetten 1 kişiyle arkadaşlık kurmakta seni asosyallikten kurtarmaz .bir diğer yalışında insanlardan cok farklı olmak seni asosyalliğe sürüklemez senin insanlara davranış şeklinle ilgilidir.Kimse onu anlamıyordur oda yanlış kendısı başkası için çaba gösterirse bir zaman sonra oda on anlamak için zaman harcar bende şimdi senin yaptığın gibi gülsemmi bilemedim.Büyüklük bende kalsın. Birdahaki sefer dar açı yerine daha kapsamlı bakarsan tatsızlık yaşamayız :)

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
İçindeki gücü dışarı çıkar ve yeteneklerini bul. En yeteneksiz adamın yeteneksiz olma sebebi yeteneklerini bulamamasıdır. Karakterini oluştur. Bu forumda asosyal olan kişilerin %90'ı karaktersizliğinden kaynaklanıyor. Biseksüel olanlar da asosyal oluyor genelde. Biz rapimiz sayesinde dalga geçeriz bu tür konularda. Daha fazla dalga konusu olmamak için sosyal olmaya çalış.
Ama tabi programlama ve benzeri işler ile uğraşan kişilerin asosyal olma gibi bir zorunluluğu oluyor :(
Okul arkadaşına runtime linkage olayını anlatamaman gibi bir durum*

Trazin

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunu şöyle düşün;
Arkadaşlarınla dışarı cıkmakyerine bilgisayar oynamak istiyorsan bilgisayar bağımlılığı senın gezmeni engelliyor. tanışmanı engelliyor Asosyal olmanı sağlıyor
telefon başkasıyla konuşmak için toplanak dese biri sende telefon var nasıl olsa diyip skype da grup açtın bitti. Ayrıyetten 1 kişiyle arkadaşlık kurmakta seni asosyallikten kurtarmaz .bir diğer yalışında insanlardan cok farklı olmak seni asosyalliğe sürüklemez senin insanlara davranış şeklinle ilgilidir.Kimse onu anlamıyordur oda yanlış kendısı başkası için çaba gösterirse bir zaman sonra oda on anlamak için zaman harcar bende şimdi senin yaptığın gibi gülsemmi bilemedim.Büyüklük bende kalsın. Birdahaki sefer dar açı yerine daha kapsamlı bakarsan tatsızlık yaşamayız :)
yarın cevap veririm sana şu an diyecek bir şey bulamıyorum
neden yarın cevap vereceğimi biliyorsundur umarım
geri çekilelim xd

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Büyük bir şehirde yaşıyorsan çık dolaş ben hep öyle yapıyorum akşama kadar gelmiyorum dolaşıyorum ve bu assosayal hayata kurtulmuş oluyorum . :)

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Kaç yaşıbda oldugunu - tipini - hoşlandıgın şeyleri ve kilonu soyle seni sosyal bir antilop yapayım yavrucugum[DOUBLEPOST=1437209518,1437209419][/DOUBLEPOST]
Büyük bir şehirde yaşıyorsan çık dolaş ben hep öyle yapıyorum akşama kadar gelmiyorum dolaşıyorum ve bu assosayal hayata kurtulmuş oluyorum . :)
Yalnız geziyorsan mal mal vitrinlere bakıyorsan sende asosyalsindışarda gezmen bunu degistirmez

Sezdolonoid400

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hergün bilgisayarı kapat ve 1 saat veya 30 dakika yürüyüş yap. Veya arkadaşlarınla buluş vb. Sosyal olmanı pek sağlamıcaktır ama hem bi oksijen alsın beynin hemde bilgisayardan biraz uzaklaşırsın yoksa böyle devam edersen çeşitli hastalıklar başına gelebilir. (örn geçici bulanık görme bende var bu :( )