- En iyi cevaplar
- 0
Asosyelliği seviyorum ben ;-;. Dışarıdakiler bana hep kaba , cahil geliyor.
Ama anneme göre bunu düşünen ben yabaniyim, dışardakiler değilAsosyelliği seviyorum ben ;-;. Dışarıdakiler bana hep kaba , cahil geliyor.
Ora nere bağcılar mıbizim mahalle :
Pentium 1 ler
abiler
kodummu otutturum havaları
tekkaşlar
böyle bir mahallede sosyal olunmaz ;(
İzmirde yaşıyorsan alternatif olarak gültepe var burayı da gezip görebilirsin "Gültepe kızıyııız öyle şekil şukul yapmıcan adam olucan şeklimiz yheter" diyen ayan ablalar varOra nere bağcılar mı
-Koray-Kayseri-KFL'18-Minecraft-CoD-BF-GTA-
Yok ben kayserinin iyi bi mahallesinde yaşayıyom izmire değil de salı günü muğlaya gelicez yalnız bi sorum var neden tüm oyunları oynadığım halde sırf minecraft da oynadığım için bebe durumuna düşüyorum işte ben bu yüzden o wolftime, travian, lol , cs1.6 oyanayanlardan nefret ediyorumİzmirde yaşıyorsan alternatif olarak gültepe var burayı da gezip görebilirsin "Gültepe kızıyııız öyle şekil şukul yapmıcan adam olucan şeklimiz yheter" diyen ayan ablalar var
Neden kilit ?konu kilit iyi forumlar
Sonunda kendimi yalnız hissetmeyeceğim :/...Ama inan bana klasik bir internet kullanıcısından farklı olduğunda dışarıdaki herkes sana hela vela velvela diye dolaşan tipler gibi gözüküyor![]()
bodrum domalan (Ora nere bağcılar mı
-Koray-Kayseri-KFL'18-Minecraft-CoD-BF-GTA-
Umutsuz vaka [emoji17] üzüldüm doğrusubodrum domalan () mahallesi :/
okulda veya sitede kimse bilgisayar ile bir şey bilmeyince böyle olmuyor. "arkadaş"larımın çoğu beni takmıyor bile. bütün gün küfür ediyorlar ayrıca sapıklıkta dünya markasılar. böyle olunca kimse beni anlamıyor diye değil onları anlayamadığımdan dolayı böyle oluyor.![]()
(Yazı)