Asosyalim :(

EminGny

İşsiz
En iyi cevaplar
1
Asosyal biri değilim, hatta çok sosyal olduğumuda söyleyebilirim. Arkadaşlarının seni anlamamsı normal. Kaldı ki bazen benide anlamıyolar; örneğin programcılıkla hiç uğraşmama rağmen geçenlerde java hakkında bi şey dedim; java ne diye sordular.

Ayrıca hiçbiri (sınıftaki tek bi kızı saymassak) yeterince bilgili değil. Erkeklerin hepsi en ufacık tartışmada "Bi vururum, hastanelik olursun havalarına giriyo". Kızlar desen ayrı bi dünya...

Ama arkadaşlarım bana bu kadar farklı gelmesine rağmen, ben onlardan kendimi soyutlamıyorum. Karakterimi arkadaş ortamına göre şekillendiriyorum.
Yani küfürlü konuşulan bir ortamda makul bir miktarda küfrediyorum, ciddi bir konuşmada ciddi oluyorum.

Bence asosyal olanların asosyal olmasının tek sebepleri, kendilerini hiç değiştirmemek istemedikleridir. Evet elbette bir karakter sahibi olacaksın ama bu karakterini esnetmeyi bileceksin.

Uzun lafın kısası; adamına göre muhamele yap.

xUmutAuthors

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bak simde pcye 2 hafta el surme telede git disarda gez 2 hafta sonra yine Asosyal ol

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

korayberk

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
İzmirde yaşıyorsan alternatif olarak gültepe var burayı da gezip görebilirsin "Gültepe kızıyııız öyle şekil şukul yapmıcan adam olucan şeklimiz yheter" diyen ayan ablalar var
Yok ben kayserinin iyi bi mahallesinde yaşayıyom izmire değil de salı günü muğlaya gelicez yalnız bi sorum var neden tüm oyunları oynadığım halde sırf minecraft da oynadığım için bebe durumuna düşüyorum işte ben bu yüzden o wolftime, travian, lol , cs1.6 oyanayanlardan nefret ediyorum

-Koray-Kayseri-KFL'18-Minecraft-CoD-BF-GTA-

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ama inan bana klasik bir internet kullanıcısından farklı olduğunda dışarıdaki herkes sana hela vela velvela diye dolaşan tipler gibi gözüküyor :(
Sonunda kendimi yalnız hissetmeyeceğim :/...

Bu arada, sana şunu söyliyeyim. "Asosyal" lik kavramını yeni nesil ve büyüklerimiz (Büyüklerimize ASLA laf gitmiyor. Ben bu durumla çok karşılaştım küçükken. Bazenleri sırf bu yüzden dayak bile yiyordum...) çözemedi. Maalesef "Asosyallik" kavramı çoğu kişi tarafından;
"Teknolojik aletlerin (Telefon, PC vb.) başından ayrılmayan, dışarı çıkmakdan hoşlanmayan ve sürü psikolojisine uymayan kişiler"
olarak bilinir. Ki buda çok üzücü...

mrbobaking

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
okulda veya sitede kimse bilgisayar ile bir şey bilmeyince böyle olmuyor. "arkadaş"larımın çoğu beni takmıyor bile. bütün gün küfür ediyorlar ayrıca sapıklıkta dünya markasılar. böyle olunca kimse beni anlamıyor diye değil onları anlayamadığımdan dolayı böyle oluyor.
deep not: internettede arkadaşım yokYok (Kalıcı Yasaklanma) alone :(

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk