Assasıns Creed Gerçek Hayatta Olursa (4K VİDEO)

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ubisoftun facebook sayfasinda gördüm çok hoşuma gitti çok gerçekçi bir video olmuş intarneti hizli olanlar bi izlesin :)

Not: Videoyu başlattiktan sonra grafik bölümünden kaliteyi 4k yapin

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sırf şu takla olayları yüzünden iğrendim videodan. Normal atlayışlar ile yapılan parkurlar çok hoşuma gidiyor, ancak sırf azıcık daha havalı görünüceğim diye takla falan atmaları beni gıcık ediyor üstüne üstlük hiç de havalı bir olay da değil bu takla atma şeysi. Onun haricinde video güzel olmuş. Ancak oyun için aynı diyebilecek miyiz muamma.

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öle ordan burdan atlarken niye takla atıp millete şekil yapıyosun ki 1 sn falan vakit kaybı yani :(
Sırf şu takla olayları yüzünden iğrendim videodan. Normal atlayışlar ile yapılan parkurlar çok hoşuma gidiyor, ancak sırf azıcık daha havalı görünüceğim diye takla falan atmaları beni gıcık ediyor üstüne üstlük hiç de havalı bir olay da değil bu takla atma şeysi. Onun haricinde video güzel olmuş. Ancak oyun için aynı diyebilecek miyiz muamma.
Takla olayları şekil şükül için değil (evet videoda abartılmış taklalar var ama takla şekil için değil.) yerle atılan taklalar adam atladıktan sonra ayağı acımasın diye, havada atılan taklalarda ayağını kırmadan daha uzağa atlamak için.

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Takla olayları şekil şükül için değil (evet videoda abartılmış taklalar var ama takla şekil için değil.) yerle atılan taklalar adam atladıktan sonra ayağı acımasın diye, havada atılan taklalarda ayağını kırmadan daha uzağa atlamak için.
takla dedin oyun portal aklıma geldi :D

AkanCe Tarafından Gönderildi

MhaWTHoR

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
1
İşte bir bedrock kâşifinden beklenilen performans!

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Zaten yere düştüklerinde ki taklaların acıyı vücuda yaymak amaçlı olduğunu biliyorum ancak ufacık yerden çimene atlarken bile takla atıyorlar sinir olduğum konu bu. Normal atlayamıyorlar mı?