Havali olmak için B)Öle ordan burdan atlarken niye takla atıp millete şekil yapıyosun ki 1 sn falan vakit kaybı yani![]()
hmm aya uçarken astronot giysisi giyip onu tutarsak aya bedava gitmiş oluruz4k yapalımda pc aya uçsun deemi![]()
Ne kadarda espri yapan bir çocukhmm aya uçarken astronot giysisi giyip onu tutarsak aya bedava gitmiş oluruz
AkanCe Tarafından Gönderildi
Ne kadarda espri yapan bir çocuk![]()
Öle ordan burdan atlarken niye takla atıp millete şekil yapıyosun ki 1 sn falan vakit kaybı yani![]()
Takla olayları şekil şükül için değil (evet videoda abartılmış taklalar var ama takla şekil için değil.) yerle atılan taklalar adam atladıktan sonra ayağı acımasın diye, havada atılan taklalarda ayağını kırmadan daha uzağa atlamak için.Sırf şu takla olayları yüzünden iğrendim videodan. Normal atlayışlar ile yapılan parkurlar çok hoşuma gidiyor, ancak sırf azıcık daha havalı görünüceğim diye takla falan atmaları beni gıcık ediyor üstüne üstlük hiç de havalı bir olay da değil bu takla atma şeysi. Onun haricinde video güzel olmuş. Ancak oyun için aynı diyebilecek miyiz muamma.
takla dedin oyun portal aklıma geldiTakla olayları şekil şükül için değil (evet videoda abartılmış taklalar var ama takla şekil için değil.) yerle atılan taklalar adam atladıktan sonra ayağı acımasın diye, havada atılan taklalarda ayağını kırmadan daha uzağa atlamak için.
İşte bir bedrock kâşifinden beklenilen performans!Takla olayları şekil şükül için değil (evet videoda abartılmış taklalar var ama takla şekil için değil.) yerle atılan taklalar adam atladıktan sonra ayağı acımasın diye, havada atılan taklalarda ayağını kırmadan daha uzağa atlamak için.
Zaten yere düştüklerinde ki taklaların acıyı vücuda yaymak amaçlı olduğunu biliyorum ancak ufacık yerden çimene atlarken bile takla atıyorlar sinir olduğum konu bu. Normal atlayamıyorlar mı?Takla olayları şekil şükül için değil (evet videoda abartılmış taklalar var ama takla şekil için değil.) yerle atılan taklalar adam atladıktan sonra ayağı acımasın diye, havada atılan taklalarda ayağını kırmadan daha uzağa atlamak için.