Assasıns Creed Gerçek Hayatta Olursa (4K VİDEO)

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Zaten yere düştüklerinde ki taklaların acıyı vücuda yaymak amaçlı olduğunu biliyorum ancak ufacık yerden çimene atlarken bile takla atıyorlar sinir olduğum konu bu. Normal atlayamıyorlar mı?
onlar ayakkabısı zıpladiginda takla attiriyor

AkanCe Tarafından Gönderildi

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Zaten yere düştüklerinde ki taklaların acıyı vücuda yaymak amaçlı olduğunu biliyorum ancak ufacık yerden çimene atlarken bile takla atıyorlar sinir olduğum konu bu. Normal atlayamıyorlar mı?
normal atlarlar fakat o zamanda ya çok uzağa gidemezler ve daha fazla yorulurlar.
ama bende fark ettim. eletrik direğine falan asılıyorlar abartılı haraketleri var.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
onlar ayakkabısı zıpladiginda takla attiriyor

AkanCe Tarafından Gönderildi
Ne içtin yavrum sen?[DOUBLEPOST=1436295463,1436295430][/DOUBLEPOST]
normal atlarlar fakat o zamanda ya çok uzağa gidemezler ve daha fazla yorulurlar.
ama bende fark ettim. eletrik direğine falan asılıyorlar abartılı haraketleri var.
Mesela 1.58 den sonra ki o hareke hiç gerek yok bence.

RedIsBack

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Normal atlasalar dengeyle falan uğraşacaklar. Böyle eliyle falan kendilerini düzeltmeye çalışacaklar o zamana kadar kaçar. Takla hızı arttırıyor, duraksamadan koşabiliyorlar.

abdullah2323

BOZKURT
En iyi cevaplar
0
Bende Alamutta yaşayan Assasins Creedin ilham alındığı Haşhaşileri anlatacaksın sandım genel kültürsüzler .. .s ben tenhada forum uyeleri ile kurdugumuz kaçak chat alanına gidiyorum