yoloman
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 0
Ben Çanakkale cephesinde Atatürk olalım derim.Bence çok güzel olur.
Hatta sıra sıra farklı karakterlere geçmek falan.
Mesela Seyit Onbaşı oluyoruz sonra başka bir asker oluyoruz falan.
Ben Çanakkale cephesinde Atatürk olalım derim.Bence çok güzel olur.
Hatta sıra sıra farklı karakterlere geçmek falan.
Mesela Seyit Onbaşı oluyoruz sonra başka bir asker oluyoruz falan.
Ben Çanakkale cephesinde Atatürk olalım derim.
Niye olmasın ?
Ya evet Atatürk en büyük Türk'lerden biri ama onun Assassin ilan edilmesi saygısızlık olur diyorum. Yani düşünsenize kayıtlı belgelerde Atatürk'ün hayatı yazılı ama bir firma bunu değiştirerek prim yapıyor. Böyle olmaz. Bu yüzden bütün Assassin's Creed karakterleri uydurmadır. Bu yüzden lütfen oyuna belirli karakterleri sokmaya çalışmayın..aynen ?
Türkiye tarihini temsilen bir oyun yapılırsa en uygun karakter atatürk olur bence
Atatürk ün askerlik yıllarının 7/24 kaydedildiği kayıtlar nerede ?Ya evet Atatürk en büyük Türk'lerden biri ama onun Assassin ilan edilmesi saygısızlık olur diyorum. Yani düşünsenize kayıtlı belgelerde Atatürk'ün hayatı yazılı ama bir firma bunu değiştirerek prim yapıyor. Böyle olmaz. Bu yüzden bütün Assassin's Creed karakterleri uydurmadır. Bu yüzden lütfen oyuna belirli karakterleri sokmaya çalışmayın..
O tarz kayıtlar sizin önünüze serilmez. Tarih hiçbir zaman insanlara birebir aktarılmaz. Kim bilir, dünyanın neresindeki gizli bir arşivde tutuluyor olabilir.Atatürk ün askerlik yıllarının 7/24 kaydedildiği kayıtlar nerede ?
Suikastçi tarikatı gerçek olmadığı için resmi belgelerde yazamaz.O tarz kayıtlar sizin önünüze serilmez. Tarih hiçbir zaman insanlara birebir aktarılmaz. Kim bilir, dünyanın neresindeki gizli bir arşivde tutuluyor olabilir.
Ki zaten, Atatürk'ün Assassin olduğu resmi belgelerde yazmadığı sürece böyle bir oyun yapmaları tamamen tepki alır.
Sorun bende mi bilmiyorum ama anlayamadım.Suikastçi tarikatı gerçek olmadığı için resmi belgelerde yazamaz.
Sorun bende mi bilmiyorum ama anlayamadım.
Diyorum ki , öyle kayıtların bir yerde olması imkansız çünkü Assassinlik diye bir şey yok. Tarihte geçmiyor. (Assassin = Suikastçi)Atatürk'ün Assassin olduğu resmi belgelerde yazmadığı sürece böyle bir oyun yapmaları tamamen tepki alır.
Yav tamam da, (marjinal bir örnek olacak özür dilerim) ben gidip sokakta gördüğüm bir kadına hakaret etsem ne olur, tepki alırım. Aynı şekilde, atatürk'ü de olmadığı bir kalıbın içine sokmaya çalışırsan tepki alırsın.Diyorum ki , öyle kayıtların bir yerde olması imkansız çünkü Assassinlik diye bir şey yok. Tarihte geçmiyor. (Assassin = Suikastçi)
Doğru şekilde yapılırsa hakaret değil abartıldığı halde iltifat olmuş olur bu.Yav tamam da, (marjinal bir örnek olacak özür dilerim) ben gidip sokakta gördüğüm bir kadına hakaret etsem ne olur, tepki alırım. Aynı şekilde, atatürk'ü de olmadığı bir kalıbın içine sokmaya çalışırsan tepki alırsın.
Tabii ki ama herkes bunu anlayamaz. "Wowowow Atatürk'e katil demişler" diye atağa kalkarlar.Doğru şekilde yapılırsa hakaret değil abartıldığı halde iltifat olmuş olur bu.
İşte bu yüzden Türk tarihine özel oyun yapılmıyor.Tabii ki ama herkes bunu anlayamaz. "Wowowow Atatürk'e katil demişler" diye atağa kalkarlar.