Assassin bu kez Türk olsa nasıl olurdu?

EminG

Em El Ci Pıro Oğ may Gat !
En iyi cevaplar
0
Mehmet Akif Ersoy'u Oynayalım Rakiplerimizi Çok Yüksek Sesle İstiklal Marşı Okuyarak Yenelim :D

zombiespaceman1

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Atatürk , seyit on başı falan olmaz :( . Siz atatürkü kapşonlu , hidden blade'li düşünebiliyor musunuz ? ._. .

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Adamlar zaten Çanakkale'de olanları kabullenmek istemiyor , bu konsepti yapacaklarını mı zannediyorsun ?
Onun yerine Türk tarihini tekrardan batırırlar.Yok kalsın birader.
bkz:Revelations
Oo bu laf kavgada söylense kavga çıkar :( Şimdi sen bana her ubisoft çalışanının Türk karşıtı olduğunumu söylemeye çalışıyorsun ? Türk düşmanlı ışid den kaynaklanıyor , Müslümanlığa olan ön yargından da.

Mr1KinG

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Oo bu laf kavgada söylense kavga çıkar :( Şimdi sen bana her ubisoft çalışanının Türk karşıtı olduğunumu söylemeye çalışıyorsun ? Türk düşmanlı ışid den kaynaklanıyor , Müslümanlığa olan ön yargından da.
Tamam bu konu amacından sapıyor işid falan tekrar dönelim konuya
bence komik olurdu böyle etrafta barlar yerine kırahathaneye oturur çay içerdik

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
İşidle ne alakası var ?
Ben oynarken gayet net hatırlıyorum yeniçerilerin zorla bir kadını sokak arasına getirip dövdüğünü,insanlara zulümler yaptığını ve bizimda kahraman atarlı tavırlarımızla kurtardığımızı.
Konuyu hemen işide götürüp atarlı tavırlar sergileyen sensin,ben görüşümü belirtdim.
Türklerle alakalı bir AC oyunu daha çıkarsa kesinlikle bizi barbar ve cani olarak göstermeye devam edecekler.
Konuyu Işid e götürmüyorum , yabancıların Türkleri sevmemelerinin nedenlerinden biri o :(

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Biz ışidmiyizde türkleri sevmiyolar nedeni o değil başka nedenleri vardır
Işid müslümanlığı ''Savunduğu'' İçin ve birçok masum insanı katlettiği için bütün müslüman ülkeler böyle gözüküyor dünyanın geri kalanının gözünde. Biraz internette gezinin :(

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Elbet aralarında vardır kötüsü,ama her sokak başında böyle bir şey görmek ?
Benim oyum:HAYIR
Şey , o itip kakma olayları benim bildiğim oyunun dinamiklerinden kaynaklı , veya bir görev gereğide olabilir bilmiyorum. Her npc önüne çıkan başka bir npc yi iterek yolunu açıyor.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Şey , o itip kakma olayları benim bildiğim oyunun dinamiklerinden kaynaklı , veya bir görev gereğide olabilir bilmiyorum. Her npc önüne çıkan başka bir npc yi iterek yolunu açıyor.
O itip kakma görevler de var oyunda konuyu nereden alıp nereye getirdin İşid müslümanlığı kötü gösteriyor. Olay bu Ancak AC Revealtıons direk olarak osmanlıyı kötü gösteriyor. Ezio'nun Yavuz Sultan Selime son göreve kılıç çekmesi zaten başlı başına bir saçmalık.ZakaTPakaBLoTS bundan bahsediyordu sen yanlış anladın.

seferoğlu

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Bu oyun olmaz. Çünkü: asasains creed serisi 1802 yıllarından ve Desmond ın sonrasını çok kılıç kullanmadığımız için kabul etmez . Not desmond ile ilgili bir oyun kolay kolay olmaz. Hem desmond öldü[DOUBLEPOST=1422460940,1422460853][/DOUBLEPOST]Asa
O itip kakma görevler de var oyunda konuyu nereden alıp nereye getirdin İşid müslümanlığı kötü gösteriyor. Olay bu Ancak AC Revealtıons direk olarak osmanlıyı kötü gösteriyor. Ezio'nun Yavuz Sultan Selime son göreve kılıç çekmesi zaten başlı başına bir saçmalık.ZakaTPakaBLoTS bundan bahsediyordu sen yanlış anladın.
Asasaıns creed her medeniyei kötü gösteriyor

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Bu oyun olmaz. Çünkü: asasains creed serisi 1802 yıllarından ve Desmond ın sonrasını çok kılıç kullanmadığımız için kabul etmez . Not desmond ile ilgili bir oyun kolay kolay olmaz. Hem desmond öldü[DOUBLEPOST=1422460940,1422460853][/DOUBLEPOST]Asa

Asasaıns creed her medeniyei kötü gösteriyor
Örnekleyebilir misin? Somut konut daha fazla ilgimi çekiyor boş laflar pek ilgimi çekmiyor yazını örnekle inanayım