Authme Auths.db saldırı sonucu siliniyor!

SteveKafası

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
authme saldırı sonucu auths.db siliniyor bunu ne yaparak düzeltebilirim? lütfen yardımcı olun çok acil...

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
MySQL sunucuya bağlarsın AuthMe'yi. Ya da saldırıyı engellersin.

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
Sunucu nitrado ise kendi verdiği MySQL'e bağlayabilirsin.

SteveKafası

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
MySQL bağlarsan adresini bulamayacağı için "çökertemez".

Myper

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
adam bana mysql bağlarsan daha kolay çökertirim diyor yalan dimi?
@Myper OVH den alınmış koruma mevcut, fakat ne hikmetse...
authme configde
columpassword, columip gibi şeyler var onlara ne yazacağım?
OVH den aldığın koruma mı mevcut ? Öyle bir şey olsaydı sunucuya hiçbir halt olmazdı.

Son düzenleme:

Oswin

play.oswinnetwork.com
En iyi cevaplar
0
columpassword mysql şifresi
columip de database connect adresi

UcanKofte

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dalgamı geçiyorsunuz , tabi daha kolay çökertir mysql'in belli bir portu var o da 3306 o porta yapılan saldırıda bütün sunucu gider.bu port çoğu firmada değiştirilmiyor belli centos kodlarıyla hangi portların açık olduğunu rahatlıkla bulabilirsin.

SteveKafası

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dalgamı geçiyorsunuz , tabi daha kolay çökertir mysql'in belli bir portu var o da 3306 o porta yapılan saldırıda bütün sunucu gider.bu port çoğu firmada değiştirilmiyor belli centos kodlarıyla hangi portların açık olduğunu rahatlıkla bulabilirsin.
e nasıl engelliyeceğiz? bu sefer sunucuya saldırıp auths.db'yi 300kb'a indiriyor?

ByCooky

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucunuz linux centos mu eğer linux centos ise ip adresini makineden droplayabilirsiniz. O kişi drop yediğinde ne sunucuna ping yollar ne de o ip adresinden sunucuna giriş yapabilir.

SteveKafası

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sunucun hangi firmada barınıyor ?
BATIHOST da barınmaktada.

Sunucunuz linux centos mu eğer linux centos ise ip adresini makineden droplayabilirsiniz. O kişi drop yediğinde ne sunucuna ping yollar ne de o ip adresinden sunucuna giriş yapabilir.
ihsan, Windows server 2008 ro2 kullanıyorum. ayrıca karşımdaki "kal1 Linux" kullanmakta.

Sunucun hangi firmada barınıyor ?
batihost.com'da efendim.