(Authme) Siteden Kayıt Olma Sorunu Yardım

Heroski

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba değerli dostlar,bildiğiniz gibi authme plugini ile siteden kayıt olarak sunucuya giriş yapılabiliyor... buraya kadar sıkıntı yok.
ancak şöyle bi problem var oyuncu normal siteden kayıt olduktan sonra sunucuyu tekrar başlatması gerek ancak başka sunucularda öyle deyil direk siteden kayıt olduktan sonra anında sunucuya erişim olabiliyor. ama benim dediğim daha doğrusu yaptığım şekilde oyuncu siteden kayıt oluyor veritabanına gidiyor bilgileri ama sunucuya gelmiyor

gelmesi içinde sunucu tekrar başlatmak gerek, bu sorunu nasıl halledebilirim şimdiden teşekkürler. :emin:

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Authme config dosyasında cache kelimesini arat, true ise false yap

Heroski

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Authme config dosyasında cache kelimesini arat, true ise false yap
Teşekkür Ederim , customAttributes: false bundan bahsediyorsanız saten default bir şekilde false ama halen sunucu tekrardan başlatmam gerekiyor yorumunuz ve ilginiz için teşekkür ederim.

Son düzenleme:

KilllerDragons

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ruh hali
authme için reload at yeter :) Unuttum Authmede reload Komutu Varmı Yokmu Diye de Eğer Olmassa Reload Atarsın

bgencacat

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Teşekkür Ederim , customAttributes: false bundan bahsediyorsanız saten default bir şekilde false ama halen sunucu tekrardan başlatmam gerekiyor yorumunuz ve ilginiz için teşekkür ederim.
caching: true -> caching: false

Fakat aslında reload veya restart atmanız gerekmiyor. Authme sunucuyu yormamak için veritabanını belli aralıklarla okur ve önbelleğe alır. Siz siteden kayıt olduktan sonra bir süre beklerseniz giriş yapabilirsiniz.

Heroski

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
authme için reload at yeter :) Unuttum Authmede reload Komutu Varmı Yokmu Diye de Eğer Olmassa Reload Atarsın
Şaka yapıyorsun :) ilerde büyük sunucu olduk desek her oyuncu gelince authme elimiz ile reload mı çekeceğiz ve nereden bileceğiz :) çok saçma.

Fakat aslında reload veya restart atmanız gerekmiyor. Authme sunucuyu yormamak için veritabanını belli aralıklarla okur ve önbelleğe alır. Siz siteden kayıt olduktan sonra bir süre beklerseniz giriş yapabilirsiniz.
Teşekkürler Deniyorum , hem benim gibi bilmeyen arkadaşlar öğrenmiş olur.

Tamamdır hocam oldu , Teşekkür Ederim :)