AuthMe Yan Hesap Bugu

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Authme Reloaded Pluginini Kullanıyorum. Fakat Oyuncular Yan Çar Açıp Spawner gibi itemler alabiliyor. Bunu Nasıl Engelliycem Bir Skript Filan Varsa Yardımcı Olur musunuz?
NOT: Authme Configdeki MaxRegPerIP midir nedir o şu an 1 ve hala yan çar açabiliyorlar

Bartuzen

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Modemi kapatıp açınca IP değişir ve senin bunu algılaman mümkün değil.

BySefo

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni oyunculara spawner verme, onun yerine sunucu türün faction ise shopkeepers ile warp fırsat oluştur oraya yosunlu taş koy 2 stack yosunlu taş 1 adet Spawner kuponu olsun ve 5 spawner kuponuna 1 spawner versin böylece amaç eklersin hemde engellemiş olursun

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yeni oyunculara spawner verme, onun yerine sunucu türün faction ise shopkeepers ile warp fırsat oluştur oraya yosunlu taş koy 2 stack yosunlu taş 1 adet Spawner kuponu olsun ve 5 spawner kuponuna 1 spawner versin böylece amaç eklersin hemde engellemiş olursun
Hocam Ben Sadece Bugu Kapatmak İstemiştim... Sizin Dediğinizi de Yaptım Biraz Değiştirerek Shopkeepers ile blok alet set ve sp veriyorum özel sunucu paraları karşılığında o paralarıda cobblestone kazarak kazanıyolar...

junitre

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bildiğim kadarıyla ip üzerinden oluyor ancak bilgisayardan olmuyor ki bence gerek yok ancak senin tercihindir saygı duyarım :)

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam Her şey Güzel Ama Çok Sıkıntılı Acaba Authme nin Tüm Versiyonları Denesem işe Yarar mı ?

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Websitesiyle sunucuyu birbirine bağlayabilirsin. Websitesine tc kimlikle kayıt olunca oyun sunucusuna request gönderir tc kimlikle kullanıcı adı verisini, sunucu da aynı veriyi alıp tckimlik.txt dosyasına kayıt eder. Skriptle txt dosyasındaki veriyi okutup admin olarak yeni hesap açtırırsın execute komutuyla, txt dosyasını da sildirirsin aynı şekilde. Skript dosyaları 2 dakikada bir kontrol etse yeterli olur sanırım.