AuthMe Yan Hesap Bugu

VictoryAndGlory

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumda birkaç kişi Rabisu'nun reklamını yapmak için sahte olaylar, konular açıyor sonra rabisu düzeltti diyip sıyrılıyorlar :D Sonra rabisudan sunucu alalım oluyor olay :D

Aerenn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Forumda birkaç kişi Rabisu'nun reklamını yapmak için sahte olaylar, konular açıyor sonra rabisu düzeltti diyip sıyrılıyorlar :D Sonra rabisudan sunucu alalım oluyor olay :D
Bilmeden öyle bir şey demek yanlış olur ama şu an durum çok komik. Bungeecord: False yaparsa eğer herkes giriş yapmaktan kurtulup direk ana sunucuya sızar. Bunu Rabisu demiş olsa bile bu bir çözüm değil kritik bir açıktır.

FuryRS

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hocam Reklam Yapma Amaçlı Olay Yaratmadım Evet Rabisu nun ismini Kullandım Fakat Sorunumun Çözülmediğini Tekrardan Belirtmek İsterim :D Deliricem Kafayı Sıyırıcam Çözülmüyor Lanet Olay..

Aerenn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hocam Reklam Yapma Amaçlı Olay Yaratmadım Evet Rabisu nun ismini Kullandım Fakat Sorunumun Çözülmediğini Tekrardan Belirtmek İsterim :D Deliricem Kafayı Sıyırıcam Çözülmüyor Lanet Olay..
Bir aralar çalışıyordu hani ?
Hocam Sonuç Olarak Olayım Çözüldü :D Ben Ona Bakarım...
Yok Hocam Satın Aldığım VPN İle Bile Denedim Olmuyor :D Çakıyor Olayı Plugin
Arkadaşlar Sorunu Çözdüm Bungeecord Dosyasına AdressLimit Plugini Yükledim. AdressLimit: 1 Yaptım Ondan Sonra ÇakmaLobi deki ve skyblocktaki spigot.yml dosyalarının içindeki tab-complete: -1 vei bungecord:false yaptım sunucuları başlatınca düzeldi...
NOT: Rabisu Destek Sağolsun.. Aynı SOrunu Yaşayanlar Düzeltebilir...

CMO

Emekli
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Mac Adresi ile kayit sistemi olması gerekli ama o konu daha galiba olmadı üstünde çalışılıyor.
Mac adresi: Pc üzerindeki network kartını tc kimlik numarası gibi bir şey asla değişmez.
Anca network kartını değişitirsin öyle değişir.
Mac Adresi hiçbir şekilde değişmez.
Not: Çalışmaları devam ediyormuş.

Aerenn

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Mac Adresi ile kayit sistemi olması gerekli ama o konu daha galiba olmadı üstünde çalışılıyor.
Mac adresi: Pc üzerindeki network kartını tc kimlik numarası gibi bir şey asla değişmez.
Anca network kartını değişitirsin öyle değişir.
Mac Adresi hiçbir şekilde değişmez.
Not: Çalışmaları devam ediyormuş.
Kimin çalışması acaba ? Hem bu kadar önemli bir şey ise arkadaşlar kendi launcherlerini kodlasınlar oradan kolaylıkla oyuncuların mac adreslerini alabilirler ?