Evet bende o sebeple istiyorum zaten. Bir tuşa basınca ekranımdaki bazı yerlere mousenin üst üste tıklaması gerekiyor. Eğer bu konuda yardımcı olabilirseniz lütfen bana mesaj atın veya skype adresinizi verin.Bende autohotkey kulanan biriyim ama klavye veya yazı işlerini hızlandırmak için kullanılır genellikle
Aslında yapabilirim, eskiden subway surfers isimli oyunda klavyemdeki yön tuşlarını kullanarak mouseyi hareket ettiriyordum.O dedigin makro mausta olur hotkeyde bunu yapamazsın
Aslında yapabilirim, eskiden subway surfers isimli oyunda klavyemdeki yön tuşlarını kullanarak mouseyi hareket ettiriyordum.
Aslında tam olarak size katılmıyorum.Sana söyle anlatayım Auto Hotkey kısayol programıdır.Ayarlanan komut ile yapılması gereken komutu en kısa ve en kolay sürede tamamlamayı saglar.Genelde yazı yada tuş kombinasyonu üzerine kullanılır.Maus için hotkeyi kullana bilirsin ama tıklamak üzerine bir şey yapamazsın çünkü SendInput & x kısmında x yerine mausu koyarsan mausu aktif olarak kullandıgın için hotkeyi kullanamassın
Sanırım beni yanlış anladınız, şöyle anlatayim: Mouse bir yere gider ve tıklar arkasına başka bir yere gider ve tıklar bu olay 7 defa tekrar eder. Üst üste tıklama değil yani benim amacım makro değil.Tıklama için olması imkansız bir bilişim okuyan biri olarak bunu mantıksız buluyorum
Ayrıca hotkeyle yönlendirme yapılır ama tıklama yapılmaz yapılsada en fazla oyun içi zıplama olarak ayarlanabilir.Senin dedigin çift tıklama sadrce makro mausun yapabilicegi şey
Tıklama için olması imkansız bir bilişim okuyan biri olarak bunu mantıksız buluyorum
Ayrıca hotkeyle yönlendirme yapılır ama tıklama yapılmaz yapılsada en fazla oyun içi zıplama olarak ayarlanabilir.Senin dedigin çift tıklama sadrce makro mausun yapabilicegi şey