AutoHotkey programı hakkında yardım istiyorum.

KirazTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İyi günler, ben AutoHotkey programı hakkında yardım istiyorum. Bazı mouse hareketlerini ayarlamam gerekiyor. Eğer bana yardım edebilirseniz çok sevinirim.
İyi günler...

smolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bende autohotkey kulanan biriyim ama klavye veya yazı işlerini hızlandırmak için kullanılır genellikle

KirazTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende autohotkey kulanan biriyim ama klavye veya yazı işlerini hızlandırmak için kullanılır genellikle
Evet bende o sebeple istiyorum zaten. Bir tuşa basınca ekranımdaki bazı yerlere mousenin üst üste tıklaması gerekiyor. Eğer bu konuda yardımcı olabilirseniz lütfen bana mesaj atın veya skype adresinizi verin.

smolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aslında yapabilirim, eskiden subway surfers isimli oyunda klavyemdeki yön tuşlarını kullanarak mouseyi hareket ettiriyordum.

Sana söyle anlatayım Auto Hotkey kısayol programıdır.Ayarlanan komut ile yapılması gereken komutu en kısa ve en kolay sürede tamamlamayı saglar.Genelde yazı yada tuş kombinasyonu üzerine kullanılır.Maus için hotkeyi kullana bilirsin ama tıklamak üzerine bir şey yapamazsın çünkü SendInput & x kısmında x yerine mausu koyarsan mausu aktif olarak kullandıgın için hotkeyi kullanamassın

KirazTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sana söyle anlatayım Auto Hotkey kısayol programıdır.Ayarlanan komut ile yapılması gereken komutu en kısa ve en kolay sürede tamamlamayı saglar.Genelde yazı yada tuş kombinasyonu üzerine kullanılır.Maus için hotkeyi kullana bilirsin ama tıklamak üzerine bir şey yapamazsın çünkü SendInput & x kısmında x yerine mausu koyarsan mausu aktif olarak kullandıgın için hotkeyi kullanamassın
Aslında tam olarak size katılmıyorum.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
linkin içindeki autohotkey dosyasında mouseyi hem hareket ettirebiliyor hemde tıklatabiliyorsunuz.

smolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tıklama için olması imkansız bir bilişim okuyan biri olarak bunu mantıksız buluyorum
Ayrıca hotkeyle yönlendirme yapılır ama tıklama yapılmaz yapılsada en fazla oyun içi zıplama olarak ayarlanabilir.Senin dedigin çift tıklama sadrce makro mausun yapabilicegi şey

KirazTR

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tıklama için olması imkansız bir bilişim okuyan biri olarak bunu mantıksız buluyorum
Ayrıca hotkeyle yönlendirme yapılır ama tıklama yapılmaz yapılsada en fazla oyun içi zıplama olarak ayarlanabilir.Senin dedigin çift tıklama sadrce makro mausun yapabilicegi şey
Sanırım beni yanlış anladınız, şöyle anlatayim: Mouse bir yere gider ve tıklar arkasına başka bir yere gider ve tıklar bu olay 7 defa tekrar eder. Üst üste tıklama değil yani benim amacım makro değil.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Lütfen konuya bakarmısınız.