Avrupa Uzay Ajansı'nın yaptığı hırs konulu kısa film

CelilOguz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burç ne alaka :D Birde Bilim adamlarının bugün bulduğunu 1500 yıl önce söyleyen Kuran-ı Kerim'e hala şirkmi koşuyorsun sen. Bak geliyor acı biber :D

Burca benziyor demek istedim. Her Rus sarışın olacak diye bir şey yok :D
Bir de o kitabın bilip bilememesi senin yorumlamana göre değişir. Ama nedense şu anlarda kimse Kur'anı okuyup yeni bilimsel keşifler yapmıyor. Keşifler ortaya çıkınca Kur'anı yorumlayarak bulmak aptallıktır.

EmrsmskOfficial

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Burca benziyor demek istedim. Her Rus sarışın olacak diye bir şey yok :D
Bir de o kitabın bilip bilememesi senin yorumlamana göre değişir. Ama nedense şu anlarda kimse Kur'anı okuyup yeni bilimsel keşifler yapmıyor. Keşifler ortaya çıkınca Kur'anı yorumlayarak bulmak aptallıktır.
Şuanlardamı? Şuana kadar kimse Kuran-ı açıp keşif yapmadı ki. Çünkü Müslüman bir bilim adamı yok ._. Keşifler ortaya çıkınca da kimse yorumlayarak bulmadı. O yüzden aptal olan kimse yok şuana kadar. He şu var benim Din hocam bile 5 Sene önce bize şöyle bir şey demişti. Kurandan geçenler doğrultusunda, "Bir adam var. Krala hizmetkar. Kral tacını Krallığında unutmuş ve hizmetkarından onu getirmesini rica ediyor. Hizmetkarı 1 Saniye içinde tacını getiriyor." Işınlanmayı haber etti bize hocamız. Ama bunu şu an da bilen Bilim Adamı yok. Senin gördüğün keşif diye bildiğin şeyleri Allah'ın seçtiği insanlar Allah'ın belirlediği vakitte icat ediyor. Yoksa hiç düşündün mü? Atmosfere bile yaklaşamaz ve çıkamazken nasıl Uzay Gemisi bulundu? Televizyon Uzaya çıkılmadan nasıl ön keşfedildi? Telefon nasıl bulundu? Adam kendinimi aradı? Bunlar hep hikaye :)

AxcelaD

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Littlefinger'ı gördükten sonra ilk dediğim şey kızım inanma şuna dolandırır seni idi..

EmrsmskOfficial

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
İncilde sanırım bi okuyup geleyim
Evet. Kuran-ı Kerimi okuduğunda anlayabilmen için ilk olarak beynini odaklaman lazım ki tam olarak anlayabilesin. Ama İncil beynini dahada boğar. Yok kedi öldürürsen, gökten kafana meteor yağar felan yalan dolan kitaplar yerine. Cin Ali'yi oku daha iyi :) Alıştırma yap.

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet. Kuran-ı Kerimi okuduğunda anlayabilmen için ilk olarak beynini odaklaman lazım ki tam olarak anlayabilesin. Ama İncil beynini dahada boğar. Yok kedi öldürürsen, gökten kafana meteor yağar felan yalan dolan kitaplar yerine. Cin Ali'yi oku daha iyi :) Alıştırma yap.
Başladım okumaya telefonun icadını bulmaya çalışıyorum

EmrsmskOfficial

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Başladım okumaya telefonun icadını bulmaya çalışıyorum
İşte öyle bulamazsın. Kuran'da şak diye "Telefon bulunacak. - Telefon Suresi 101. Ayet" diye geçmiyor. Orada mesela içkiye, kumara, sarhoşluğa, sigaraya vs. kötü alışkanlıkların hepsini içerecek şekilde "Baygınlık verecek herhangi bir şey kesinlikle yasaklanmıştır." tarzında geçmiştir.

KebabReyiz

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
İşte öyle bulamazsın. Kuran'da şak diye "Telefon bulunacak. - Telefon Suresi 101. Ayet" diye geçmiyor. Orada mesela içkiye, kumara, sarhoşluğa, sigaraya vs. kötü alışkanlıkların hepsini içerecek şekilde "Baygınlık verecek herhangi bir şey kesinlikle yasaklanmıştır." tarzında geçmiştir.
Resimli kutu felanmı yani