AxBilişim acill yardım

boxder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Beyler AxBilişimden server aldım bir aylık . oyuna girdim bildiğin ormana attı beni zar zor admin yaptım kendimi . millete bakıyorum ; dümdüz alanda başlıyorlar duvar falan yapıyorlar . /warp lapis falan yapıyorum ama help bölümüne git diyor . bir yardım edin . ben bukkit1.7.2 aldım o yüzden mi oluyor . ben lapisli falan istiyordum serverı bilgisi olan paylaşsın

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
Sen olayı çok yanlış anlamışsın. Sunucuyu ilk aldığında anne karnından çıkmış bebek gibi tertemiz olur. Plugin dediğimiz eklentiler var onları ekliyceksin. Onların ayarlarını yapıcaksın. Haritayı düzenliyceksin, yeni dünyalar vb. ekliyceksin, izinleri ayarlıcaksın vesaire böyle uzayıp gidiyor. Yani hepsini kendin ayarlıcaksın.

boxder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
hmm anladım . yani ben eklicem haritaları peki pulling için yardımcı olabilecek video var mı tavsiye edebileceğiniz. birde şu dümdüz alan olayını bir anlatın mesela lapis yapmak istiyorum adamlar youtube da dümdüz alanda başlıyor onu nasıl ayarlıcam ben ormandayım full . Abi yardım edin kafayı yicem ya :)[DOUBLEPOST=1436742088,1436741960][/DOUBLEPOST]
Arkadaş sunucuyu aldığında her şey hazır geliyor sanmış -.-
yani bu kadar çok server görünce ben öyle sanmıştım . hepside hemen hemen aynı tip . pulling öğretin bana . hazır pullingler yokmudur vardır bnce . ekleyelim onları

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
hmm anladım . yani ben eklicem haritaları peki pulling için yardımcı olabilecek video var mı tavsiye edebileceğiniz. birde şu dümdüz alan olayını bir anlatın mesela lapis yapmak istiyorum adamlar youtube da dümdüz alanda başlıyor onu nasıl ayarlıcam ben ormandayım full . Abi yardım edin kafayı yicem ya :)[DOUBLEPOST=1436742088,1436741960][/DOUBLEPOST]
yani bu kadar çok server görünce ben öyle sanmıştım . hepside hemen hemen aynı tip . pulling öğretin bana . hazır pullingler yokmudur vardır bnce . ekleyelim onları
AxiTR hiç kullanmadım ama şu videolar yardımcı olabilir:
diğer AxiTR panel videolarını aratırsan Youtube'da yararlı videolar çıkabilir. (Videoları izlemedim yardımı dokunmayabilir)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Sonra Diyorlar Türk Sunucu Kalitesi Neden İlerleme Kaydetmiyor :(
Hiç Araştırma Yapmadan Bir İşe Girişilirmi Kardeşim Önce Bir Araştırırsın Birde Sunucuya O Kadar Para Vermişsin Parana Yazık :(

boxder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Sonra Diyorlar Türk Sunucu Kalitesi Neden İlerleme Kaydetmiyor :(
Hiç Araştırma Yapmadan Bir İşe Girişilirmi Kardeşim Önce Bir Araştırırsın Birde Sunucuya O Kadar Para Vermişsin Parana Yazık :(
dostum anlıyorumda ; daha önceden metin2 server kurmustum . yani az cok biliyorum fakat internette hiç kaynak yok . iki üç tane abi hamachi ile nasıl server kruur paso onu anlatmıslar. ben öğrenmek için aldım zaten parasında değilim olayın öğreneyim yeter.