Ellerine Sağlık Arkadaş... Tam'da Aradığım Plugin Paketi İdiCraftZ pluginini config.yml ve klasor sil tekrar dene tek sdnde var hata
Plugin paketini yapalı çok olduğu için hatırlayamıyorum-Essentials AhmetMelihTR Veya TheLegend'in
2_Bu Zombie Spawnlama Tabelalarını 3:20 Ne Anlama Geliyor Bi Açıklarsan İngilizcem Biraz İyi Anlamadım
3_Player Spawn Tabelalarını Ortalığa Koyarsak Rastgele mi Spawnlanır
4- CrackShot 'u Sen Mi Ayarladn Ayarladıysan Ellerine Sağlık Süper Olmuş...[DOUBLEPOST=1398862573,1398862530][/DOUBLEPOST]-Essentials AhmetMelihTR Veya TheLegend'in
2_Bu Zombie Spawnlama Tabelalarını 3:20 Ne Anlama Geliyor Bi Açıklarsan İngilizcem Biraz İyi Anlamadım
3_Player Spawn Tabelalarını Ortalığa Koyarsak Rastgele mi Spawnlanır
4- CrackShot 'u Sen Mi Ayarladn Ayarladıysan Ellerine Sağlık Süper Olmuş...[DOUBLEPOST=1398865965][/DOUBLEPOST]Yeni Denedim Zombiler Oyunculara Vuramıyor Birde MineZ Serverlerinde Görüyorum Bu Zombiye Vurunca Kare Kare Dökülüyor bir şey O Pluginin Adını Bilen Varmı.[DOUBLEPOST=1398866121][/DOUBLEPOST]Item Renamer Çubuk Kağıt Vb Açıklamasını Göstermiyor..
Bakarsan Sevinirim.[DOUBLEPOST=1398866382][/DOUBLEPOST]Ve Chest Olmuyor Bulanamıyor Fln Dior Ama Senin Dedini Yaptım
Chestin İçine bir şey Koycazmı??
Zombilerin Tabelalarında 3:20 Ne Alaka.. Plugin Paketini Sen Yaptın Sana Sormak Gerek Bende İzlemiştim Videosunu CraftZ 'ın Bende Yapıcaktım Paket Ama Fazla bir şey Anlamadım.Plugin paketini yapalı çok olduğu için hatırlayamıyorum
- Player Spawn tabelalari koyduğun yerlerde oyuncular resgele doğarlar
- Crackshot tamamen ben ayarladım mermileride dağil
- Kan plugini Blood"du galiba adı
- Item Renamer güncellemelisin veya videosunu izle
- Chest sıkıntısını bilmiyorum bi yapımcısına danışmak lzm![]()