Vip satsak para alamıyor muyuz ne saçma iş. Nitradoda böyle bir şey var mı ?Çekemezsin. Zaten eline para geçmez bu sunucu işlerinde. Ancak +1000 oyuncu çeken sunucun olursa.
+1000 olmadan para geçiyormu? Güldürdün vallahaÇekemezsin. Zaten eline para geçmez bu sunucu işlerinde. Ancak +1000 oyuncu çeken sunucun olursa.
+20ceken sunucumda kazandigim parayi yazmışsın. 1000 kişilik sunucumuzda vardi zamanında 1000 tl uzeri kazandigim aylari hatırlıyorum+1000 çeken bir sunucun olsa dahi aylık zaten kazanacağın mikat en fazla 100-200 TL'dir. (Kendi makinen varsa) Neresi komik anlamadım?
+1000 çeken bir sunucun olsa dahi aylık zaten kazanacağın mikat en fazla 100-200 TL'dir. (Kendi makinen varsa) Neresi komik anlamadım?
12 Kişilik serverda 25 günde 28 TL oldu fakat çekemiyorum Böyle iş mi olur. Bilseydim kendi ödeme sistemimi yapardım.+20ceken sunucumda kazandigim parayi yazmışsın. 1000 kişilik sunucumuzda vardi zamanında 1000 tl uzeri kazandigim aylari hatırlıyorum
12 Kişilik serverda 25 günde 28 TL oldu fakat çekemiyorum Böyle iş mi olur. Bilseydim kendi ödeme sistemimi yapardım.