• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

AxiTR Panelden Para Alabiliyor Muyuz ?

enes05252

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Selamun Aleyküm Arkadaşlar

Oyunda vip satıyorum. Para panele geliyor. Bu Vip parasını çekemez miyim panelden AxiTR'nin ? Şimdiden teşekkürler.

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Çekemezsin. Zaten eline para geçmez bu sunucu işlerinde. Ancak +1000 oyuncu çeken sunucun olursa.

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Hiçbir sunucuda böyle bir şey yok. Sen sunucuyu para kazanmak için açıyorsan hiç açma derim.

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
+1000 çeken bir sunucun olsa dahi aylık zaten kazanacağın mikat en fazla 100-200 TL'dir. (Kendi makinen varsa) Neresi komik anlamadım?

PixelSky

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
+1000 çeken bir sunucun olsa dahi aylık zaten kazanacağın mikat en fazla 100-200 TL'dir. (Kendi makinen varsa) Neresi komik anlamadım?
+20ceken sunucumda kazandigim parayi yazmışsın. 1000 kişilik sunucumuzda vardi zamanında 1000 tl uzeri kazandigim aylari hatırlıyorum

enes05252

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0

+20ceken sunucumda kazandigim parayi yazmışsın. 1000 kişilik sunucumuzda vardi zamanında 1000 tl uzeri kazandigim aylari hatırlıyorum
12 Kişilik serverda 25 günde 28 TL oldu fakat çekemiyorum :( Böyle iş mi olur. Bilseydim kendi ödeme sistemimi yapardım.