[=Ay'ımız Yapay Olabilir Mi?=]

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bir teori ortaya atıyorum ve aşırı güzel kafayla yapılmıştır;
İnsanlar, aslında inanılmaz zeki ve üstün varlıklardır. Şu anda bulunduğumuz gezegenden çok uzak bir yerde yaşamaktadırlar. Ancak birkaç insan dünyasına ihanet edip düşman uzaylılar ile anlaşma yapıp insanlara yakalanmışlardır. Bu insanların hafızaları silinmiştir ve dünya denilen gezegene atılmışlardır. Onları Gözetleyebilmek için ise bir uydu oluşturmuşlardır(ay)
Uzaylılarla anlaşma kısmı hariç gerisi mantıklı. İnsan ırkı gelişmiş olabilir, artık nesilleri teknoloji içinde olmuş olabilir, son umut olarak Ay'ı yapıp bizi teknolojileri ile uygun gördükleri bir gezegene yollamış olabilirler. Ay ise gözetim kulesi gibi bir şey. Bizim hareketlerimizi gözetliyorlar, bazen insan kaçırıp mikroçip takıyorlar ki buradaki yaşam nasıl gelişti anlasınlar.
Ama uzaylı kısmı mantıksız geliyor.
Çünkü IQ'su aşırı yüksek (İnsan) bir canlı ile IQ'su daha da fazla olan (Uzaylı) bir yaşam formunun arasındaki geçen diyalog teknik olarak imkansız.
Bizim maymunları inceleyince gördüğümüz gibi, en akıllıları belki beden dilini akıcı konuşabiliyordu. Biz o teknoloji ile gelişen bir uzaylıya göre maymun kalabiliriz. Belki bizim gibi ses telleri ile değil de telepatik konuşuyorlardır, kim bilir. :/

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Uzaylılarla anlaşma kısmı hariç gerisi mantıklı. İnsan ırkı gelişmiş olabilir, artık nesilleri teknoloji içinde olmuş olabilir, son umut olarak Ay'ı yapıp bizi teknolojileri ile uygun gördükleri bir gezegene yollamış olabilirler. Ay ise gözetim kulesi gibi bir şey. Bizim hareketlerimizi gözetliyorlar, bazen insan kaçırıp mikr**ip takıyorlar ki buradaki yaşam nasıl gelişti anlasınlar.
Ama uzaylı kısmı mantıksız geliyor.
Çünkü IQ'su aşırı yüksek (İnsan) bir canlı ile IQ'su daha da fazla olan (Uzaylı) bir yaşam formunun arasındaki geçen diyalog teknik olarak imkansız.
Bizim maymunları inceleyince gördüğümüz gibi, en akıllıları belki beden dilini akıcı konuşabiliyordu. Biz o teknoloji ile gelişen bir uzaylıya göre maymun kalabiliriz. Belki bizim gibi ses telleri ile değil de telepatik konuşuyorlardır, kim bilir. :/
Aslında oraya yazacak bir şey bulamadığım için öyle yazdım. Yoksa anlaşma falan hiç düşünmedim bunu yazana dek :/[DOUBLEPOST=1420230721,1420230594][/DOUBLEPOST]Ood diyorsun yane o_O

Kaan316

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
olum bak ben size dedim sağdaki topa ronaldoyu vurdurmayın die ya adam yamultmuş işde parasını nasıl alıcaz