Bağımlılık

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar benim sizlere bir sorum var. (Biliyorum başınızı çok ağrıttım ama)
Ben 14 yaşında bir kişiliğim ve aşırı derecede bilgisayar bağımlılığım var. Bu da derslerime olumsuz etki yapabiliyor okul dönemleri. Bilgisayarın başına oturuyorum sayaç hazırlıyorum. Misal bir buçuk saat mi doluyor ama bırakamıyorum yok sayıyorum sayacı. Abartısız bir oturduğum zaman beş ya da altı saat oturuyorum ve bende ailemde bu olaydan huzursuz olmaya başladık. (Bazen tartışabiliyoruz bile) Bu durumdan nasıl kurtulabilirim. Bağımlılığımı nasıl yenebilirim? İlginiz için teşekkürler.
-Kebap

DPXs

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Azar azar azaltmaya başla limit yok filmindeki gibi yavaş yavaş bir gün 6 saatse öbür gün 5 saat 45 dakika sonraki gün 5 saat 30 dakika bunu 1 saate kadar indirmeye bak bendede bir ara çok fazla bağımlılık vardı oyundaki herşeyimi kaybedince bilgisayara bakmaz oldum :D

Ve yorumumun altında neden istenmeyen tüy reklamı var.

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende eskiden Knight Online oynarken kalkmıyordum.. Hatta Dünya savaşı başladığında (Çin, japonya, usko falan) onun için 14 saat mi ne oturmuştum.. :(

Nasıl yeneceğin yeni bir hobi bulman ile alakalı.. Ben Lindsey'i seviyorum ulan dedim neden ben bunu ilerletmiyim.. Çeviri falan yapmaya başladım.. Keman alıcam birtane zaten gitar, bağlama ve bateri çalabiliyorum.. Aynı zamanda dizi falan izliyorum.. Bu sigara gibi kişide bitiyor.. (Gerçi benim YGS-LYS var o yüzden oyunu direkt kestim) Yani burada ilgini başka yöne yönlendirmen lazım.. Bilgisayar başından kalkmıyorsun çünkü başka yapacağın bir şey olmadığını düşünüyorsun.. Basket de oynayabilirsin (eğer arkadaşın yoksa tek başına oynayabileceğin bir spordur tavsiye ederim -gerçi ben yalnız oynamıyorum ama oynanır yani-)

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Azar azar azaltmaya başla limit yok filmindeki gibi yavaş yavaş bir gün 6 saatse öbür gün 5 saat 45 dakika sonraki gün 5 saat 30 dakika bunu 1 saate kadar indirmeye bak bendede bir ara çok fazla bağımlılık vardı oyundaki herşeyimi kaybedince bilgisayara bakmaz oldum :D

Ve yorumumun altında neden istenmeyen tüy reklamı var.
Bende gözükmüyor apb :D

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
En iyi çözüm günden güne azaltmak ben 12 de oturup gece kalkardım şimdi 12 de oturup 7 de kalkıyorum insan alışabiliyor kardeşim denemeni ve kendine gelip gerçek dünya ya dönme vakti geldi diyip bir güçle kalk şunun başından :) . İnsan akıllı bir varlıktır herşeyi yapabilir istese :)

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Bende eskiden Knight Online oynarken kalkmıyordum.. Hatta Dünya savaşı başladığında (Çin, japonya, usko falan) onun için 14 saat mi ne oturmuştum.. :(

Nasıl yeneceğin yeni bir hobi bulman ile alakalı.. Ben Lindsey'i seviyorum ulan dedim neden ben bunu ilerletmiyim.. Çeviri falan yapmaya başladım.. Keman alıcam birtane zaten gitar, bağlama ve bateri çalabiliyorum.. Aynı zamanda dizi falan izliyorum.. Bu sigara gibi kişide bitiyor.. (Gerçi benim YGS-LYS var o yüzden oyunu direkt kestim) Yani burada ilgini başka yöne yönlendirmen lazım.. Bilgisayar başından kalkmıyorsun çünkü başka yapacağın bir şey olmadığını düşünüyorsun.. Basket de oynayabilirsin (eğer arkadaşın yoksa tek başına oynayabileceğin bir spordur tavsiye ederim -gerçi ben yalnız oynamıyorum ama oynanır yani-)
Kırmızı bölüme katılıyorum. Kalkınca kendimi boş hissediyorum ve tekrar oturuyorum. Nedenini bende bilmiyorum. Arada zaten piyano çalıyorum ama oda yetmiyor. Ne yapacağımı şaşırıyorum kalkınca. Spor ile aram berbat. Kitap desen haz almıyorum. Çok değişik bir insanım ben. D:[DOUBLEPOST=1409902859,1409902757][/DOUBLEPOST]
En iyi çözüm günden güne azaltmak ben 12 de oturup gece kalkardım şimdi 12 de oturup 7 de kalkıyorum insan alışabiliyor kardeşim denemeni ve kendine gelip gerçek dünya ya dönme vakti geldi diyip bir güçle kalk şunun başından :) . İnsan akıllı bir varlıktır herşeyi yapabilir istese :)
Kalkıyorum ama kalkınca hemen oturuyorum çünkü kendimi boş hissediyorum. Dışarı çıkmaya kalksam mahalle beni sevmiyor. E durumda böyle olunca malum bunlar oluyor. D:

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Kırmızı bölüme katılıyorum. Kalkınca kendimi boş hissediyorum ve tekrar oturuyorum. Nedenini bende bilmiyorum. Arada zaten piyano çalıyorum ama oda yetmiyor. Ne yapacağımı şaşırıyorum kalkınca. Spor ile aram berbat. Kitap desen haz almıyorum. Çok değişik bir insanım ben. D:[DOUBLEPOST=1409902859,1409902757][/DOUBLEPOST]
Kalkıyorum ama kalkınca hemen oturuyorum çünkü kendimi boş hissediyorum. Dışarı çıkmaya kalksam mahalle beni sevmiyor. E durumda böyle olunca malum bunlar oluyor. D:
ne yalan söyleyeyim aynı durumdayız. Asosyal olduk gidiyoruz :) okullar açılıyor şansımı değerlendirip biraz sosyal olmaya çalışacağım :)

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
ne yalan söyleyeyim aynı durumdayız. Asosyal olduk gidiyoruz :) okullar açılıyor şansımı değerlendirip biraz sosyal olmaya çalışacağım :)
Ben denesem de olmuyor çoğu popülere göre m*l olarak tanımlanan birisi olduğum için. Biraz da utangaçlık var.(Aslında bayağı) Durum böye olunca sosyal medyada oyunlarda buluyorum kendimi. :(

Sherien

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kırmızı bölüme katılıyorum. Kalkınca kendimi boş hissediyorum ve tekrar oturuyorum. Nedenini bende bilmiyorum. Arada zaten piyano çalıyorum ama oda yetmiyor. Ne yapacağımı şaşırıyorum kalkınca. Spor ile aram berbat. Kitap desen haz almıyorum. Çok değişik bir insanım ben. [/QUOTE]

Sen, kendi kendine bir şeyler üretmek zorundasın.. Yani vardır birşeyler illaki.. Hiç fanatiği olduğun ne bileyim bir sanatçı yok mu veya başka bir şey.. Yabancı dizi seyret..

Son düzenleme:

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Müzik ile ilgiliyim kulaklığı hiç çıkartmam bir de siyaset ile ilgiliyim o kadar.

LokumReyiz

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sen gene şanslısın benim okullar açılınca ilk Cuma Cumartesi Pazar diyorlar sonra Cuma Cumartesi Pazar ödevler biterse sonra Cuma Cumartesi sonra Cumartesi sonra hiç yok ve tüm bunlar 3 ay içinde oluyor :'(