UtkuÖZKAN
Bedrock Kaşifi
- En iyi cevaplar
- 0
Vallaha annem bu dönem için bir şeyler düşünüyor ama bana daha bir şey demediler.Bilgisayar oynayabiliyorsun okul döneminde .____.
Vallaha annem bu dönem için bir şeyler düşünüyor ama bana daha bir şey demediler.Bilgisayar oynayabiliyorsun okul döneminde .____.
4. sınıf mı ._.Ben ödevi yapıyorum önce sonra istediğim kadar bilgisayar![]()
Ne alaka şimdi 4. Sınıf4. sınıf mı ._.
ortaokula başlayınca her şey biter ._.Ne alaka şimdi 4. Sınıf
Bende eskiden Knight Online oynarken kalkmıyordum.. Hatta Dünya savaşı başladığında (Çin, japonya, usko falan) onun için 14 saat mi ne oturmuştum..
Nasıl yeneceğin yeni bir hobi bulman ile alakalı.. Ben Lindsey'i seviyorum ulan dedim neden ben bunu ilerletmiyim.. Çeviri falan yapmaya başladım.. Keman alıcam birtane zaten gitar, bağlama ve bateri çalabiliyorum.. Aynı zamanda dizi falan izliyorum.. Bu sigara gibi kişide bitiyor.. (Gerçi benim YGS-LYS var o yüzden oyunu direkt kestim) Yani burada ilgini başka yöne yönlendirmen lazım.. Bilgisayar başından kalkmıyorsun çünkü başka yapacağın bir şey olmadığını düşünüyorsun.. Basket de oynayabilirsin (eğer arkadaşın yoksa tek başına oynayabileceğin bir spordur tavsiye ederim -gerçi ben yalnız oynamıyorum ama oynanır yani-)
Artık arayacağım ama bulmam biraz zor gibi.Ders çalışacağım zaman ben de kalkamıyorum ama santranç, basket gibi oyunlar oynayacagım zamanlar hiç PC ye oturmak aklıma bile gelmiyor kendine yapmaktan hoşlandıgın bi hobi bulmalısın.
Hiçbişey bulamassan sevgili bul o bile oyalar yaniArtık arayacağım ama bulmam biraz zor gibi.![]()
Utangacım hemde bayağı bir. Garsondan hesap isterken bile utanıyorum ki bir kıza açılmam biraz zor. D: Neden böyleyim bilemiyorum. Kendime hiç güvenim vb. bir şey de yok. D:Hiçbişey bulamassan sevgili bul o bile oyalar yani![]()
PC başında hiç altın (ceza yemiyelim 1 kelime yüzünden) terlemiyor mu? Beni ilk o sebep uzaklaştırdı..Artık arayacağım ama bulmam biraz zor gibi.![]()
Yani biraz. Ama çok etkilemiyor. Tavsiyeni gözden geçireceğim.PC başında hiç altın (ceza yemiyelim 1 kelime yüzünden) terlemiyor mu? Beni ilk o sebep uzaklaştırdı..
Arrow izlemediysen onu izle güzel.. Game of Thrones falan izle oyunları unut.. Bir sürü dizi var.. Onlara bulaş..
Kendi güvenini kazanamassan irade gücünde azalır bağımlılığını yenemessinUtangacım hemde bayağı bir. Garsondan hesap isterken bile utanıyorum ki bir kıza açılmam biraz zor. D: Neden böyleyim bilemiyorum. Kendime hiç güvenim vb. bir şey de yok. D:
Artık bakacağım. D:Kendi güvenini kazanamassan irade gücünde azalır bağımlılığını yenemessin