Bağımlılık

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bende eskiden Knight Online oynarken kalkmıyordum.. Hatta Dünya savaşı başladığında (Çin, japonya, usko falan) onun için 14 saat mi ne oturmuştum.. :(

Nasıl yeneceğin yeni bir hobi bulman ile alakalı.. Ben Lindsey'i seviyorum ulan dedim neden ben bunu ilerletmiyim.. Çeviri falan yapmaya başladım.. Keman alıcam birtane zaten gitar, bağlama ve bateri çalabiliyorum.. Aynı zamanda dizi falan izliyorum.. Bu sigara gibi kişide bitiyor.. (Gerçi benim YGS-LYS var o yüzden oyunu direkt kestim) Yani burada ilgini başka yöne yönlendirmen lazım.. Bilgisayar başından kalkmıyorsun çünkü başka yapacağın bir şey olmadığını düşünüyorsun.. Basket de oynayabilirsin (eğer arkadaşın yoksa tek başına oynayabileceğin bir spordur tavsiye ederim -gerçi ben yalnız oynamıyorum ama oynanır yani-)

onu kolaysa bana anlat :D asosyallerin maradonası olduk resmen B)

blackicekadir

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Ders çalışacağım zaman ben de kalkamıyorum ama santranç, basket gibi oyunlar oynayacagım zamanlar hiç PC ye oturmak aklıma bile gelmiyor kendine yapmaktan hoşlandıgın bi hobi bulmalısın.

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
PC başında hiç altın (ceza yemiyelim 1 kelime yüzünden) terlemiyor mu? Beni ilk o sebep uzaklaştırdı.. :(

Arrow izlemediysen onu izle güzel.. Game of Thrones falan izle oyunları unut.. Bir sürü dizi var.. Onlara bulaş..
Yani biraz. Ama çok etkilemiyor. Tavsiyeni gözden geçireceğim.