L
LifeTaker
Ziyaretçi
Bir dostumuz para kazaniyor cunku.Nerden öğrendin ?
Sony Tab.7" den Tapatalk ile gönderildi.
Bir dostumuz para kazaniyor cunku.Nerden öğrendin ?
Eğer paypal skrill gibi bir üyelik youtubeye belirtirsenmi öyle bir seçenek yokki sana para yollamaları için paypaldan yollarlar ancaBir dostumuz para kazaniyor cunku.
nasıl yokEğer paypal skrill gibi bir üyelik youtubeye belirtirsenmi öyle bir seçenek yokki sana para yollamaları için paypaldan yollarlar anca
Ege canlı yayında itiraf ediyo. Ayrıca Ege abi güvenilir adamdır.Bir dostumuz para kazaniyor cunku.
ya neredn tanıyoruz da güvenilir adam diyoruz? belki de 2 dolarlık adamda ayda 200 çek var nereden bilcez?Ege canlı yayında itiraf ediyo. Ayrıca Ege abi güvenilir adamdır.
O güvenilir biri 1 senedir sıkı takipcisiyim her yerden takip ediyorumya neredn tanıyoruz da güvenilir adam diyoruz? belki de 2 dolarlık adamda ayda 200 çek var nereden bilcez?
yav tamam işte 2 dolarlık 100 tane çek alıyodur aydaO güvenilir biri 1 senedir sıkı takipcisiyim her yerden takip ediyorum
ya neredn tanıyoruz da güvenilir adam diyoruz? belki de 2 dolarlık adamda ayda 200 çek var nereden bilcez?
o zaman adamlar zevkine video çekiyor okullarından bile fedakarlık ediyorlaryoutube niye 1 ayda 200 tane 2 dolarlık çek yollasın? Eğer o kadar fazla yollucak olsaydı ayda 1 kere 100 dolarlık yollardı[DOUBLEPOST=1379959653,1379959531][/DOUBLEPOST]Ayrıca youtube 200 tane 2 dolarlık çek yollucak olsa batar zaten ordan Türkiye ye İstanbul a gelmesi 2.5 dolardan fazla çekin :sırıtmak:
Evet adamlar zevkine video çekiyo.o zaman adamlar zevkine video çekiyor okullarından bile fedakarlık ediyorlar :sırıtmak: dostum saçmalamayın 2 dolarlık çek yollamaz youtube. Ben bile para kazanıyorum şu an reklam gelirleri vs...
Oynama yapılmamış lehamam komiklik olsun diye böyle rütbe koymuş 2 yıldız olanlar böyle tamamen şakadan ibaret ama biraz terbiyesiz lehamam adam gibi video çekmiyor tam bir youtuber değil sanki bir komedi kanalıfarkeden oldumu oradaki yazı fotoshopa benziyor
ya arkadaşlar bilmiyorsunuz konuşmayın bari. Youtube google a bağlı. Tabi ki para kazanıyorlar ben de kazanıyorum diyorum size.O adamlar para almıyor kendisi söyledi ege sadece zevk için ve ün için saygınlıkları olsun diye türk toplumu içinde video çekiyorlar gelecekleri için zevk içinde bi yandan
Youtube para vermez saçmalamayın adamlar youtube geliştiricisimi para alsınlar
Ege hakkında 1 şey bile bildiğin yok demekki. Ege zevk için ve kariyer yapmak için çekiyo hatta monochromo geliştiricilerinden biri de Ege'ydi hala o mu bilmiyom hatta Gamex fuarında bile vardı. Canlı yayında sadece Ege de değil Servet abi de sölüyo çok para kazanmadıklarını. Youtube kanalının linkini ver veya kaç para aldığını sölermisin ?ya arkadaşlar bilmiyorsunuz konuşmayın bari. Youtube google a bağlı. Tabi ki para kazanıyorlar ben de kazanıyorum diyorum size.