Bana arap diyen terbiyesiz lehamam

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
ya neredn tanıyoruz da güvenilir adam diyoruz? belki de 2 dolarlık adamda ayda 200 çek var nereden bilcez?

youtube niye 1 ayda 200 tane 2 dolarlık çek yollasın? Eğer o kadar fazla yollucak olsaydı ayda 1 kere 100 dolarlık yollardı[DOUBLEPOST=1379959653,1379959531][/DOUBLEPOST]Ayrıca youtube 200 tane 2 dolarlık çek yollucak olsa batar zaten ordan Türkiye ye İstanbul a gelmesi 2.5 dolardan fazla çekin :D

L

LifeTaker

Ziyaretçi
youtube niye 1 ayda 200 tane 2 dolarlık çek yollasın? Eğer o kadar fazla yollucak olsaydı ayda 1 kere 100 dolarlık yollardı[DOUBLEPOST=1379959653,1379959531][/DOUBLEPOST]Ayrıca youtube 200 tane 2 dolarlık çek yollucak olsa batar zaten ordan Türkiye ye İstanbul a gelmesi 2.5 dolardan fazla çekin :sırıtmak:
o zaman adamlar zevkine video çekiyor okullarından bile fedakarlık ediyorlar :D dostum saçmalamayın 2 dolarlık çek yollamaz youtube. Ben bile para kazanıyorum şu an reklam gelirleri vs...

Faredevriii

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
O adamlar para almıyor kendisi söyledi ege sadece zevk için ve ün için saygınlıkları olsun diye türk toplumu içinde video çekiyorlar gelecekleri için zevk içinde bi yandan
Youtube para vermez saçmalamayın adamlar youtube geliştiricisimi para alsınlar

L

LifeTaker

Ziyaretçi
O adamlar para almıyor kendisi söyledi ege sadece zevk için ve ün için saygınlıkları olsun diye türk toplumu içinde video çekiyorlar gelecekleri için zevk içinde bi yandan
Youtube para vermez saçmalamayın adamlar youtube geliştiricisimi para alsınlar
ya arkadaşlar bilmiyorsunuz konuşmayın bari. Youtube google a bağlı. Tabi ki para kazanıyorlar ben de kazanıyorum diyorum size.

LegendofAnatolia

Kaptan Penguen
En iyi cevaplar
0
ya arkadaşlar bilmiyorsunuz konuşmayın bari. Youtube google a bağlı. Tabi ki para kazanıyorlar ben de kazanıyorum diyorum size.
Ege hakkında 1 şey bile bildiğin yok demekki. Ege zevk için ve kariyer yapmak için çekiyo hatta monochromo geliştiricilerinden biri de Ege'ydi hala o mu bilmiyom hatta Gamex fuarında bile vardı. Canlı yayında sadece Ege de değil Servet abi de sölüyo çok para kazanmadıklarını. Youtube kanalının linkini ver veya kaç para aldığını sölermisin ?
Ben hiç para almıyorlar demiyorum sadece az alıyorlar diyorum.