EminGny
İşsiz
- En iyi cevaplar
- 1
Hacker'ların tek görevi site çökertmek vs. değil canum
Güvenlik açıklarını falan bulanlar kim sanki*
Hackerler Siyah şapkalı ve Beyaz şapkalı olarak ikiye ayrılır... (Neyse, onun dışında dediğin her şey doğru.)
Hacker'ların tek görevi site çökertmek vs. değil canum
Güvenlik açıklarını falan bulanlar kim sanki*
Hackerler Siyah şapkalı ve Beyaz şapkalı olarak ikiye ayrılır... (Neyse, onun dışında dediğin her şey doğru.)
Doğru, o amaçtan bende hoşlanmadım. (Bu demek olmuyor ki ondan korkuyorum...)Zaten hackerların tek görevinin site çökertmek olduğunu söylemedim
Siyah şapka beyaz şapkayıda bilirim; ama bu arkadaşın dediklerine bakarsanız - kendince - amacı sadece saldırı yapmak
![]()
İlk saniyelerde (0:21) üstte beyaz bir kutu çıktı. Acaba o neydi? (Youtube:YouTube şu an da tam ekranda görüntüleniyor...)
"Ama "hacker"'lik denen "meslek" milletin emeğini bozmak, çalmaktır."Zaten hackerların tek görevinin site çökertmek olduğunu söylemedim
Siyah şapka beyaz şapkayıda bilirim; ama bu arkadaşın dediklerine bakarsanız - kendince - amacı sadece saldırı yapmak
![]()
Sen oraya bakma onu yazarken biraz sinirliydim"Ama "hacker"'lik denen "meslek" milletin emeğini bozmak, çalmaktır."
Gayet de öyle demişsin* neyse*
Hacker Typer Kandırmanın En Kolay Yolu2 site çökerten çocuğun kendine hacker dediği memleket işte ne bekliyorsunuz filmlere özenip hackertyper.com da vicdani mastürbasyon yapıyorlar.