= Bana Soru Sorun -) Cevap Vereyim =

SarpE

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sakarya Savaşı neden savunma savaşı olarak adlandırılmıştır ? Halbuki son günlerde taarruz edildi.

Spayr

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dünya nasıl oluştu ?
(Bigbang teorisi dışında savunduğun bir teori var mı ?)

Shenkenator

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sakarya Savaşı neden savunma savaşı olarak adlandırılmıştır ? Halbuki son günlerde taarruz edildi.
Neden Savunma savaşı olduğunu bilmiyorum ama Sakarya Savaş'ının Sonucunu açıklayabilirim. Savaş 22 Gün sürmüştür. Bu savaş sonunda Türk Ordusu büyük bir zafer kazanmıştır. Bu savaşla geri çekilme son verilmiştir. Bu savaş sonunda;
- Yabancı devletlerin TBMM Hükümeti'ne karşı bakış açısı değişmiştir.
- Rusya, Azerbaycan, Gürcistan ve Ermenistan ile Kars Antlaşması izmalayarak doğu sınırlarımız kesinleştirilmiştir.
- Fransızlarla Ankara Antlaşması imzalayarak Güney Cephedeki savaş sonlandırılmıştır.
- Mustafa Kemal Paşa'ya TBMM tarafından Mareşal rütbesi ve Gazilik unvanı verilmiştir.

Shenkenator

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dünya nasıl oluştu ?
(Bigbang teorisi dışında savunduğun bir teori var mı ?)
Dünya evrendeki yıldızların patlaması ve oluşturdukları toz bulutlarının çekim kuvvetleri etkisiyle bir araya gelmesi sonucu oluşmuştur. Bu çekimi sağlayan güneştir. Böylece Dünya oluşurken bir yandan da Güneş sistemindeki yörüngesine oturmuştur. Tüm evrendeki gezenlerin oluşumu bu şekildedir. Bizim galaksimiz olan Samanyolu Gökadası da gaz ve toz bulutlarının kütle çekim ile oluşturduğu gezegenlerden meydana gelmektedir.

Shenkenator

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ta zamanı nasıl durdururuz. Plugin ve oyun içi komut kullanmadan.
Minecraft'ta komut ve plugin kullanmadan zamanı durdurmak istiyorsan sana tavsiye zamanı durdurulmuş bir minecraft mapi yüklemek. Başka şekilde komutsuz ve plugin kullanmadan zamanı durduramazsın. Komutlarla zamanı durdurmak istersen "/gamerule doDaylightCycle false" yazman yeterli olacaktır.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bir keresinde Snoop Dogg lakaplı "Rhtym and Poem"'ci arkadaşın kendi klibinde bahsettiği, "Adım Snoop Doggy Dogg" kelimeleri konusunda yapılan araştırmada, SDD'nin 1971 gecesi bir evin önüne bıraktığı küçük bir kundakdan bahsedilir. Çocuğun adı SD'dir yazan bir de mektup bulunur. Yıllar geçer çocuk büyür, SD 17 yaşına geldiği zaman bir arkadaşı müziğinde kendisine Doggy Dogg diye uzatma sağlar lakabına. SD bunu beğenir ve SDD lakabını kullanır, 65 yaşına geldiği zaman torununa Snoop Doggy Dogg ismini verir ve torunun çocuğu gelecekte kaçırılır ve 71 gecesine götürülerek bu çocuğun adı Snoop Dogg'dur yazan bir mektupla bir aileye verilir.
Buna göre, sana sorum;
1- Snoop Dogg aslında kimdir ? Doggy Dogg kendisinin torunu mudur yoksa kendisinden başkası değil midir ?
2- SD yerine SDD olarak bahsetmem doğru mudur ? Adı SD midir SDD'mi ?
3-Snoop Dogg'un arkadaşı kendisinin torunu olduğu gerçeklikte midir ? Yani Doggy Dogg'un kendisine ait bir zaman tüneli oluşmuş mudur ?
4- Yazdıklarım doğaçlamadır, klasik paradoks problemlerine benzemektedir. Yazdıklarım saçma mıdır ? Yoksa bir türlü anlam bulabilir mi ?

Snoop Dogg, umarım kızmamışsındır !

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Minecraft'ta komut ve plugin kullanmadan zamanı durdurmak istiyorsan sana tavsiye zamanı durdurulmuş bir minecraft mapi yüklemek. Başka şekilde komutsuz ve plugin kullanmadan zamanı durduramazsın. Komutlarla zamanı durdurmak istersen "/gamerule doDaylightCycle false" yazman yeterli olacaktır.
Yanlış cevap :peh:. Cheat engine ile oyunu durdurursan zamanda durmuş olur :yıkıl:

Moderatör tarafından düzenlendi:

Shenkenator

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yanlış cevap :peh:. Cheat engine ile oyunu durdurursan zamanda durmuş olur :yıkıl:
Bildiğin cevapları bana sormana gerek yoktu. Sadece bilmediklerini bana sorabilirsin. Yalnız Cheat Engine bir hile programı. Hile programı kullanmakta pek iyi bir şey değil. Ayrıca ben sana "zamanı durdurulmuş haritayı indir" dedim. Öyle bir yolu da var.

Bir keresinde Snoop Dogg lakaplı "Rhtym and Poem"'ci arkadaşın kendi klibinde bahsettiği, "Adım Snoop Doggy Dogg" kelimeleri konusunda yapılan araştırmada, SDD'nin 1971 gecesi bir evin önüne bıraktığı küçük bir kundakdan bahsedilir. Çocuğun adı SD'dir yazan bir de mektup bulunur. Yıllar geçer çocuk büyür, SD 17 yaşına geldiği zaman bir arkadaşı müziğinde kendisine Doggy Dogg diye uzatma sağlar lakabına. SD bunu beğenir ve SDD lakabını kullanır, 65 yaşına geldiği zaman torununa Snoop Doggy Dogg ismini verir ve torunun çocuğu gelecekte kaçırılır ve 71 gecesine götürülerek bu çocuğun adı Snoop Dogg'dur yazan bir mektupla bir aileye verilir.
Buna göre, sana sorum;
1- Snoop Dogg aslında kimdir ? Doggy Dogg kendisinin torunu mudur yoksa kendisinden başkası değil midir ?
2- SD yerine SDD olarak bahsetmem doğru mudur ? Adı SD midir SDD'mi ?
3-Snoop Dogg'un arkadaşı kendisinin torunu olduğu gerçeklikte midir ? Yani Doggy Dogg'un kendisine ait bir zaman tüneli oluşmuş mudur ?
4- Yazdıklarım doğaçlamadır, klasik paradoks problemlerine benzemektedir. Yazdıklarım saçma mıdır ? Yoksa bir türlü anlam bulabilir mi ?

Snoop Dogg, umarım kızmamışsındır !

1) Ben sadece Snoop Dogg kimdir onu açıklayacağım ==) Calvin Cordozar Broadus veya bilinen sahne adıyla Snoop Doggy Dogg veya Snoop Lion, Grammy Ödülüne aday gösterilmiş Amerikalı bir rap müzik sanatçısı, albüm yapımcısı ve oyuncudur. Snoop Dogg, Batı Yakası hip-hop müziği icra eden bir MC ve Dr.Dre'nin keşfettiği isimlerden biri olarak tanınmaktadır.
2) İnternete (Google'a) "Snoop Doggy Dogg" yazdığında sağ tarafta"Snoop Dogg" çıkmaktadır. Demek ki kendisi "Snoop Dogg" ismiyle biliniyordu. Tam ismi "Snoop Doggy Dogg" olmalı. Ama gerçek ismi "Calvin Cordozar Broadus"
3) Ben kendisini pek tanımadığım için bilmiyorum. Araştırmayı da denedim.
4) Bence yazdıkların saçma değil. Saçmaysa da bilemem.

Ne zaman öleceğiz?
Böyle bir saçma soru mu olur? Ne zaman öleceğini bir tek "Allah" bilir.

Bernard

Бернард
Danışman
Geliştirici
En iyi cevaplar
61
Bildiğin cevapları bana sormana gerek yoktu. Sadece bilmediklerini bana sorabilirsin. Yalnız Cheat Engine bir hile programı. Hile programı kullanmakta pek iyi bir şey değil. Ayrıca ben sana "zamanı durdurulmuş haritayı indir" dedim. Öyle bir yolu da var.

1) Ben sadece Snoop Dogg kimdir onu açıklayacağım ==) Calvin Cordozar Broadus veya bilinen sahne adıyla Snoop Doggy Dogg veya Snoop Lion, Grammy Ödülüne aday gösterilmiş Amerikalı bir rap müzik sanatçısı, albüm yapımcısı ve oyuncudur. Snoop Dogg, Batı Yakası hip-hop müziği icra eden bir MC ve Dr.Dre'nin keşfettiği isimlerden biri olarak tanınmaktadır.
2) İnternete (Google'a) "Snoop Doggy Dogg" yazdığında sağ tarafta"Snoop Dogg" çıkmaktadır. Demek ki kendisi "Snoop Dogg" ismiyle biliniyordu. Tam ismi "Snoop Doggy Dogg" olmalı. Ama gerçek ismi "Calvin Cordozar Broadus"
3) Ben kendisini pek tanımadığım için bilmiyorum. Araştırmayı da denedim.
4) Bence yazdıkların saçma değil. Saçmaysa da bilemem.

Böyle bir saçma soru mu olur? Ne zaman öleceğini bir tek "Allah" bilir.
Cheat Engine sadece hile porgramı değildir. Cheat Engine sayesinde programların bellekte ki pointer adresleri bulunabiliyor. Daha kapsamlı bir program. Konu başlığında "bana soru sorun" yazıyordu :hmm1:

Shenkenator

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Cheat Engine sadece hile porgramı değildir. Cheat Engine sayesinde programların bellekte ki pointer adresleri bulunabiliyor. Daha kapsamlı bir program. Konu başlığında "bana soru sorun" yazıyordu :hmm1:
Tamam soru sorabilirsin ama cevabı bildiğiniz soruları sorduğunuzda ben sinir oluyorum. O yüzden bilmediğiniz soruları bana sorarsanız daha mantıklı olur. (Artık uzatmak istemiyorum.)
== Sorularınızı alalım arkadaşlar ==

Shenkenator

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
@Shenkenator Hocam, topuk dikenine ne iyi gelir acaba?
Ben öncelikle Topuk Dikeni nedir onu açıklamak istiyorum. Topuk dikeni genellikle ayağın altında bulunan bir tendonun kısaltmasıdır. Sorun ayağın yaylanmasını sağlayan bir kasın topuğa bağlandığı yerdeki kısalıktır. Topuk dikeni topuk kemiğinin alt kısmında kalsiyumun birikmesiyle oluşan kemiksi bir çıkıntıdır.
Peki topuk dikenine iyi gelen şeyler nedir? Topuk dikenine iyi gelen şeyler --) Zerdeçal, Zencefil, Epsom Tuzu, Elma Sirkesi, Soğuk Kür, Özel Tabanlık, Ayak Masajı, Egzersiz

Son düzenleme: