- En iyi cevaplar
- 0
a)50 b) 50 .s![]()
![]()
tşkler.
Her yönüyle nezih ve temiz olan, sadece temiz, iyi ve güzel şeylerin toplandığı bir mekân olan cennette dünyada günah addedilen şeylerin bulunması söz konusu değildir.
a)50 b) 50 .s![]()
![]()
tşkler.
Her yönüyle nezih ve temiz olan, sadece temiz, iyi ve güzel şeylerin toplandığı bir mekân olan cennette dünyada günah addedilen şeylerin bulunması söz konusu değildir.
Yapacağım ilk şey sudan çıkmak olurdu. Çünkü suda ben asla yaşamam.Suda yaşayabilen bir insan olsaydın, yapacağın ilk şey ne olurdu?
Şimdi sana şöyle bilgi vereyim. Cennette günah içeren bir şey isteyemeyiz. Mesela senin söylediğin "Cennette Bira İçmek" Allah bu isteği kabul etmez.canlıyken istediğim kadar bira içebileceğim ama cennette yasak yani
Üzdün beni :cYapacağım ilk şey sudan çıkmak olurdu. Çünkü suda ben asla yaşamam.
Şimdi sana şöyle bilgi vereyim. Cennette günah içeren bir şey isteyemeyiz. Mesela senin söylediğin "Cennette Bira İçmek" Allah bu isteği kabul etmez.
Sorduğunuz soruyu internetten araştırdık. Araştırmalara göre 15 Kasım 2017 de çıkılacağı düşünülmuş. Bugün 17 kasım.Half-Life 3 ne zaman çıkacak
Fussilet suresi 31. ayet bak.Yapacağım ilk şey sudan çıkmak olurdu. Çünkü suda ben asla yaşamam.
Şimdi sana şöyle bilgi vereyim. Cennette günah içeren bir şey isteyemeyiz. Mesela senin söylediğin "Cennette Bira İçmek" Allah bu isteği kabul etmez.
Kardeş ulaşmaz heralde oraya mesela düşünsene koskoca banka gibi sistem işliyor...Belki var belki yok.
"Ya varsa, ya yoksa." diye düşünüyorum ikide birde, ama olmuyor işte.
Kendimi onun varlığına bir türlü sürdüremiyorum.
ara sıra, Allahımın veya Tanrımın, bana özel olduğunu düşünüyorum.
Dua ederken sanki beni duyupta, cevap vericek gibi sanki.
Ama dua eden tek ben değilim ki. Dünyada herkes Dua ediyor, Tanrı nasıl ilgilenicek veya nasıl kulak verip, Dua edenin Duasını kabul edicek.
Aklımda bayağı soru işareti var.
Umarım açık olmuşumdur.
Bak adam "Sen olsaydın" diye sormuş. Yani benim kararıma göre sormuş. O yüzden ben kendi kararıma göre cevap verdim.Fussilet suresi 31. ayet bak.
Bu soru bana çok saçma geldi. Mother 3 kim bir kere?Mother 3 japonyanın dışına gelecek mi
1.2017 diye bir versiyon asla gelmez. 1.99 sürümü geldikten sonra 2.0 sürümü çıkacak. 2.2017 sürümü çıkması çok saçma.1.2017 versiyonu minecrafta ne zaman gelecek
Yapacağım ilk şey sudan çıkmak olurdu. Çünkü suda ben asla yaşamam.
Şimdi bir insan suda yaşar mıydın? diye sordu. Suda uzun süre durduğumuz an vücudumuzun derisi buruşuk içinde olur. Biz su canlısı değiliz. İnsanlar suda değil karada yaşar. Sizin söylediğiniz cevap çok farklı. Bir alakasını bulamadım. Hem bilgi sahibi olmasaydım yorum yapmazdım.Lütfen yeterli bilgi sahibi değilsen yorum yapma güzel kardeşim. Bu dünyada haram olan yiyecek ve içeceklerin haram olmalarının bir nedeni var. Mesela domuz eti, bulduğu her pisliği yediği ve etinin de pis olduğu, insan vücuduna fizyolojik olarak zararları bulunduğu için haramdır. Aynı şekilde bira, şarap, viski gibi maddeler de insan iradesini bozduğu, yani insanı sarhoş ettiği için haramdır. Ancak cennette "Şarap" adı verilen alkolsüz, içene keyif veren bir içeceğin olduğunu okumuştum. Aynı şekilde cennette dilersen bira, viski, votka da içebilirsin. Bu tür içecekler cennette sarhoşluk vermeyeceği için de haram olmayacaktır.
Ve lütfen değerli arkadaşlar, bu tür konuları konuşmadan önce cennete hazırlık yapın. Daha cennete gidip gidemeyeceğimiz bile belli değilken içindekileri tartışıyoruz... Önce dünyada bize verilen görev ve sorumluluklarımızı yerine getirelim ondan sonra cennette ne var ne yok zaten öğrenmiş olacağız...
Düzenleme: Allah'ın neyi kabul edip etmeyeceğini de kimse bilemez, yaptığın yorumları, yazdığın cümleleri tart bence..
Şimdi bir insan suda yaşar mıydın? diye sordu. Suda uzun süre durduğumuz an vücudumuzun derisi buruşuk içinde olur. Biz su canlısı değiliz. İnsanlar suda değil karada yaşar. Sizin söylediğiniz cevap çok farklı. Bir alakasını bulamadım.