EfeFukan248
Ağaç Yumruklayıcı
- En iyi cevaplar
- 0
Zaten başlıktada söyledim bunu nasıl düzeltiriz hazır ayarlardan en düşüğüne aldım yine 5 fps diğer oyunlarda 30 fps nasıl düzeltirim
yanlış bir cevap vermiyorum Fark edesen arkadaşım ramını bilmiyoruz kac gb ddr kac ve ayrıca windows 10 1 istemiyor 2 veya 8 o onun kararı oyunun ayarlarını kısın SSD ALMASI LAZIM 5 FPS Alıyor buda demek oluyor ki pc si windows 10 desteklemiyor desteklemesi için SSD VE HARDİS ALMASI ŞART Windows 10 gereksinimlerini okurmusun bir arkadaşım Windows 7 32 atarsa kasmaz ve ayrıca fark edesen arkadaşın kac gb ramı oldunu bilmiyoruz veya ekran kartının güncellemsi lazım windows 10 kullana bilmesi için Ekran kartı ve SSD ALMASI LAZIMcaylak29y tam tersine Windows 7 ağırdır.
Windows 7 minimum 2 GB ram isterken, Windows 10 1 GB ram ile rahat çalışabilir.
Lütfen yanlış bilgi vermeyelim.
Windows 8 ve Windows 10 SSD diskler için tasarlanmıştır.
(SSD üzerine Windows 10 kurup kullanırsan senin için daha iyi olacaktır)
Edit: Video çekme programı istiyorsan Action adlı programı deneyebilirsin. Belki istediğini onda bulabilirsin.
Windows 10 kullanıyorsan ve bilgisayarın iyiyse Xbox uygulamasında Game DVR özelliği ile programsız çoğu şeyi kayıt edebilirsin.ben windows 10 um fraps kullanmak istemiyorum başka bir kayıt aracı varmı?