iMertAkgun
Sudan Çıkmış
- En iyi cevaplar
- 0
Başvuru Alanım: Admin
Yaşım 16
Resimler: Mimarlar İçin Şarttır!
Yaşım 16
Yaşım 16
Bende Katılmak İstiyorum!
Başvuru Alanım : Mimarlık
Yaşım : 16
Resımler ( Mımarlar İçin Şarttır! ) : Resmim mevcut değil çünkü hem resim çekme alışkanlığım yok hemde bilgisayarıma format attım . Ama eğer isterseniz bunun altına belirtin ben hemen birşeyler yapıp fotoğraf çekip atarım.
Admin Alımımız YOK ! GEÇERLİ ALIMLAR; PROGRAMCILIK,SKRIPTER,MIMAR,BOLUMBASKANI,LOGO,WEBTASARIMCISI,PLUGINER ve KONU TASARIMCISI
resiminizi çekip atlamalısınız istek gönderdim fakat resim şart resim olmassa sizi ekibe alamayız. iyi forumlar.
KONU TASARIMI TAMAMEN BIZE AITTIR. HIC BIR YERDEN ESINLENEREK YAPILMAMISTIR. IYI FORUMLAR
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.,Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.,Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.,Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.,Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.,Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.,Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Farkındayım evlerin iç dekorları yok çünkü vaktim yoktu ve size sadece bir eve özen gösterip tek bir ev fotoğrafı atmak istemedim bu yüzden 2 ev yaptım iç dekorlarını yapmadım ama eğer isterseniz vaktim olunca yaparım.
Buildiniz bence yeterli değil fakat buna ben değil kurucumuz JackWold karar verecek.Bende Katılmak İstiyorum!
Başvuru Alanım :Mimarlık [ben gerçekten birsürü hub serverde çalıştım ve paralı pluginerim eğer beni alırsanız serverinize gerçekten yardım ederim]
Yaşım :16
Resımler ( Mımarlar İçin Şarttır! ) :![]()
[eski serverlerden]
![]()
eski bir kale
![]()
eski ortaçağ evim ama daha güzellerini yaparım elbette
Resımler ( WebTasarımcıları İçin Şarttır! ) :
![]()
Buildiniz bence yeterli değil fakat buna ben değil kurucumuz JackWold karar verecek.
Jackwold, ben Skripter veya Pluginer olabilirim ekle konuşalımmaleseft alamayız