Başınıza gelen komixli olaylar :(

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bu konuyu daha çok benim başıma gelen bir olayı anlatmak için açtım ama gereksiz bir konu olmasın diye bi forum oyununa dönüştürmek istedim :( Böyle komixli komixli olayları anlatabilirsiniz :(

Üst komşumuz 50 yaşında ve saat 1 den beri evinden wiggle sesleri geliyor :(

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
forum oyununa DEMİŞSİN FORUM OYUNLARİ diye bölüm var forumda bilirmisin
Aslında ben direk yukarıdaki komşuyu söyleyecektim ama konu çok boş olacağı için oyuna çevirme gereğide duydum. Aslında konunuuu böyle kısa bir şey olması gerekiyordu ve benim elimde ss vs olmadığı için çok daha kısa olacaktı.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

MevsimLix

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
1. sınıfa giderken hoca aniden beni duvara çekmişti (nedenini bilmiyorum) o zamanda aniden biraz altıma kaçırmıştım :S çok komix dimi yolocum :'(

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Duvardan örümcek sarkıyodu arkadaşım kalemlikle vurdu ama kalemlik açıktı bütün kalemler etrafa saçıldı bütün sınıf güldü ama ukala hoca neye gülüyozunuz demesiyle komikliğin içine etti

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Counter strike go da awp ile noscope yürüyerek ace atmıştım , Tektim* (Neresinin komixli olduğunu bilmiyor ama bütün takım bana gülmüştü :()

• Beğen
Reactions: DIO

vejeteryanzombi

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Alt komşumuz karısından boşandı apartmanda merdivende bir condom gördüm ve adamın evine her hafta kadınlar gelip giriyor :( Ve geceleri içip içip şarkı dinliyor birde güzel şarkı dinlese değişik değişik sesler geliyor :(

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
TF2 de ok ile heavy e kafadan atış yapacakken ilk atışımda okun önüne görünmez spyın gelip oka kafa atması ikinci atışımda roket zıplayışı yapıp oka kafa atan solider üçüncü ve son atışımda ise oradan geçen pyronun kafasına isabet etmişti sonra heavy beni fark etti ve öldürdü. :olgun: