Başınıza gelen komixli olaylar :(

MuratCan135

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
3. kattan düştüm şansa yatak atmışlardı bir şey olmadı sdece çanağın biri gitti

DarkStorm

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hoca Napier Kemiklerini araştırmamı isteyince ''hocam ölmüş adamın arkasından iş çevirmeyelim'' dememle performans ödevimden 25 notumun kırılması.
trajikomik bir durumdu...

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
uzun eşekte atlarken taktiğimi uygulamaya karar verip adamın üstüne çıkmam ve eşeği domino gibi çökertmemiz. Sonraki uzun eşek oynayışımızda herkes aynı taktiği uyguladı. Tek adama üst üste atlamıştık.

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Benim hikayem de alttaki kutuda. B)

...Güzel bir yaz günüydü. BurnerTroll, (10) köylerinde kuzenleriyle beraber oyun oynamaktaydı. Kendisinden yaşça küçük olan bu kuzenleriyle evin bahçesinde bir şeyler karıştırmaktaydılar. BurnerTroll, bir süre sonra karşı binanın duvarının altındaki kumsu maddeyi fark etti. Yaklaştığında ise onun çimento olduğuna karar verdi ve kuzenlerini çağırdı.

BT: Hey ..., (kuzenin adı) bak burada ne var! Ablana söyle de biraz su getirsin, belki eğlenceli bir şeyler yapabiliriz.
Masum Kuzen: Peki BurnerTroll! (Kikirdeyerek eve koşup suyu alır, ne var ki yanında bir fazlalık da getirmişti ve bu fazlalığın başlarına iş açacağını kimse tahmin edemezdi: Ablası.)

Suyu aldıktan sonra az ilerideki tuğla parçalarını bir usta edasıyla sulu çimentoya karıştırarak duvara yapıştırırken salak salak gülen bu çocuklar (içlerinde ben de vardım) buldukları eğlenceyle yetinememiş, tüm suyu bitirdikten sonra yeni su kaynağı arayışına koyulmuşlardı. (Suyu saçma sapan şeylere harcadığımızı öğrendiklerinde izin vermemeleri gayet normaldi tabii.)

Ne yapacağız diye düşünürlerken BurnerTroll'ün aklına bir fikir gelir, köyün çeşmesine kuzenlerini gönderip oradan su almalarını sağlayacaktır. Yaşça büyük olduğu için de kendisi evde uzanarak beklerken küçük kuzenlerini çalıştırmış olacaktır.

İçindeki Troll uyanmış ve kuzenlerini çeşmeye göndermişti. Yaklaşık bir 10 dakika böyle bekleyerek geçti. İçi içine sığmayan BurnerTroll, sürekli ufku gözlemekteydi. En sonunda bir karaltı gördüğünü fark etti. Yaklaştığı zaman ise gözlerine inanamadı. Kuzenlerinin babası, çocukları yolda yakalamış ve yaptıkları bu saçma işin cezasını vermek üzere kulaklarından tutarak eve getiriyordu.

BurnerTroll dehşete kapıldı, hemen evin içine koştu. Aceleyle içeri koştuğunu gören annesi ve dayısı sebebini sorunca yalan uydurma konusunda dünya sonuncusu sayılabilecek olan kahramanımız pek saf bir şekilde kendisini bir köpeğin kovaladığını söyledi. İnanmamışlardı ama yine de bir şey demediler...

(Sonra da kuzenlerim eve geldiğinde biraz ağladılar, babalarına -ondan habersiz- atarlar falan yaptılar ve sonra oynamaya devam ettik.)

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7

...Güzel bir yaz günüydü. BurnerTroll, (10) köylerinde kuzenleriyle beraber oyun oynamaktaydı. Kendisinden yaşça küçük olan bu kuzenleriyle evin bahçesinde bir şeyler karıştırmaktaydılar. BurnerTroll, bir süre sonra karşı binanın duvarının altındaki kumsu maddeyi fark etti. Yaklaştığında ise onun çimento olduğuna karar verdi ve kuzenlerini çağırdı.

BT: Hey ..., (kuzenin adı) bak burada ne var! Ablana söyle de biraz su getirsin, belki eğlenceli bir şeyler yapabiliriz.
Masum Kuzen: Peki BurnerTroll! (Kikirdeyerek eve koşup suyu alır, ne var ki yanında bir fazlalık da getirmişti ve bu fazlalığın başlarına iş açacağını kimse tahmin edemezdi: Ablası.)

Suyu aldıktan sonra az ilerideki tuğla parçalarını bir usta edasıyla sulu çimentoya karıştırarak duvara yapıştırırken salak salak gülen bu çocuklar (içlerinde ben de vardım) buldukları eğlenceyle yetinememiş, tüm suyu bitirdikten sonra yeni su kaynağı arayışına koyulmuşlardı. (Suyu saçma sapan şeylere harcadığımızı öğrendiklerinde izin vermemeleri gayet normaldi tabii.)

Ne yapacağız diye düşünürlerken BurnerTroll'ün aklına bir fikir gelir, köyün çeşmesine kuzenlerini gönderip oradan su almalarını sağlayacaktır. Yaşça büyük olduğu için de kendisi evde uzanarak beklerken küçük kuzenlerini çalıştırmış olacaktır.

İçindeki Troll uyanmış ve kuzenlerini çeşmeye göndermişti. Yaklaşık bir 10 dakika böyle bekleyerek geçti. İçi içine sığmayan BurnerTroll, sürekli ufku gözlemekteydi. En sonunda bir karaltı gördüğünü fark etti. Yaklaştığı zaman ise gözlerine inanamadı. Kuzenlerinin babası, çocukları yolda yakalamış ve yaptıkları bu saçma işin cezasını vermek üzere kulaklarından tutarak eve getiriyordu.

BurnerTroll dehşete kapıldı, hemen evin içine koştu. Aceleyle içeri koştuğunu gören annesi ve dayısı sebebini sorunca yalan uydurma konusunda dünya sonuncusu sayılabilecek olan kahramanımız pek saf bir şekilde kendisini bir köpeğin kovaladığını söyledi. İnanmamışlardı ama yine de bir şey demediler...

(Sonra da kuzenlerim eve geldiğinde biraz ağladılar, babalarına -ondan habersiz- atarlar falan yaptılar ve sonra oynamaya devam ettik.)
Al sende bunu oku:

Yazdıklarını okumadım.
Hiç yazamam k.b
(bunları niye yazdığımı bilmiyorum.)

SalçalıEkmek

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
komikmi komixmi bilemem ama anlatayım :( ilk öğretim 3 4 e giderken pencere kenarında otururdum tabi 6 gibi cıkardık cıkmamıza daha 1 ders filan vardı hava filan karanlıktı kıştı ve ben dışarı bakayım demiştim düşünmez olaydım perdede bi böcek vardı korkuyodum filan rahatsızda olmuştum yanımdaki arkadaşda bana tuhaf tuhaf bakıyodu hoca zaten bana hep takıyodu aşırı derece haylazdım dersi kaynatmak için herşeyi yapardım hocada tahtaya birşeyler yazıyodu bende perdeyi haraket ettirip düşüreyim dedim kafama düşmesinden iyidir altıma düştü denebilir ve bende öldürmekten korkuyodum ayagıma bulaşır ordan bacagıma tırmanır diye bi korkum vardı vede ölmedende bacagıma tırmanır diye korkuyodum onla ugrasıodum kalemle filan ittiriyodum masa altı hocada gördü kadın hocaydı geldi napıyon lan ...... herif dedi D: sonra arkadaşın kolundan cekti cekilsin diye sinirle cocuk yere yapıştı sonra böcege bi boru gibi botuyla tekme attı böcek yan döndü zavallım ben yaşar diye peceteyle üstünü kapatıp ona cenaze filan yapacaktımki peceteyle üstünü kapatıp tam cıktımki hocanın o tebeşiri kafama atması bir oldu işte buda böle komikmi deyim komixmi deyim anlatmak içinmi anlattım deyim öle bi olay sebebsizce anlatasım geldi :(

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0

Cevabım;

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Surgeon simulator oynarken adamın akciğerinin kalbinin içine girdiği anda gülmetken kırılmıştım :D