Başınızdan Geçen İlginç Olaylar.(Ufo Karabasan gördüm. vb.)

CoD61

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Başkarı neler görüyor bir bilsen.Özelden link veriyom.
Banada versene :)[DOUBLEPOST=1378463242,1378463077][/DOUBLEPOST]Şİmdi teyzemgilde ps2 oynuyorum oyuna daldım ışık'ta açık oyuna daldım soınra dışarı çıkcam diye arkama baktım tamda gördüm geri kaçtı o da dayımın ruhu olabilir.. gerçektende gordum yalan yok beyler

UtkuÖZKAN

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Karabasan ... Kutsal Kitabımız da İsmi Geçiyor mu Bilmiyorum , Ama Etraftan Duyulan Uydurma Sözlerle Pisikolojik Bir Varlık Hâlini Alıyor , Bu Genelde Evde Tek Yatan Kişilerin Başına Geliyor Hatta (Lütfen Saygısızlık Yapmayın) Babamın Böyle Bir Pisikolojik Sorunu Var Annem Kardeşim ve ben Köyümüze Gittiğimizde O Burada Tek Yatıyor Söylediğine Göre Değişik Kıyafetler de Sevdiklerini Kılığına Girip Göğüs Kafesini Üstüne Oturuyor Ve Ne Kadar Bağırsan da Uyanamıyorsun O Kalkıp Gidiyor ve Uyanıyorsun Uzanıp Yattığın Yerde Uyanmış Olarak Görüyorsun ve Yavaş Yavaş Sana Yaklaşıyor ama Harelet Edemiyorsun...

baban için geçmiş olsun

H4CK3RW0LF | Alicãn

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
baban için geçmiş olsun

Eyw :)[DOUBLEPOST=1378474938,1378474633][/DOUBLEPOST]Size Komik Gelebilir ama Okuyun ...

Biz 4. Katlı bi binanın 4. Katında Oturuyoruz 'Dam' (Balkondan Baya Büyük :D 4x4m) Rüyamda Dama Çıkıyorum Ve Koşuyorum Korkuluklara Doğru Aranızda Uçağa Binen Varsa Bilir Hani Uçak Alçalırken Ciğerlerinizde Bi Gıdıklanma Hissedersiniz ya Ha Bende Koşarak Korkuluklardan Aşağıya Atlıyordum Son 1 Metre Yavaşlatılmış Çekim Gibi Geliyor Ve Baş Parmağım Yere Deyince Tiksindi Arka Plandan Bi Ses 'Alican Kalk Hadi Kahvaltı Hazır.'

Captain_Atalay

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bende 7-8 yaşındayken açık hava bir yerdeydik yakınlarda bir park vardı kuzanimle gittik bizden başka kimse yoktu kuzenim görmedi ama bayağı yakından parlak bir şey geçti nerdeyse dokuncak kadar yani:gerçektensinirli: .Kuzenim görmedi bende son sürat annemlerin yanına kaçtım :)kimseyede bahsetmedim :)

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden anlamadın? Anlayışsız mısın ? :D Yoksa o kadar anlayışlısın ki biz mi demek istediğini anlamayacak kadar anlayışsızız? :D :D
(Not: Fazla devam etmeyelim yoksa biri çıkar mesaj kasmayın der :D )

LordOfRavens

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
asdfadfafd Tamam.asdfadf (Not bu yazı mesaj kasma amaçlı olmayıp bu not bu tür bir amacı gizlemek için yazılmış olmamakta olup burada yazılanlar doğrudur.)
adfasdfad :sırıtmak::sırıtmak::sırıtmak::sırıtmak:D: AFDASDF :sırıtmak: :) :sırıtmak: :) :sırıtmak: :) :sırıtmak:
Ya ne diye çıkış yaparken beğendiniz :ASDFADFA:FASSDFASDFA:A:AFD:A:FAS:sırıtmak::FTSssssssssssssssss

Excuted

-Calibre-
En iyi cevaplar
0
Bunu Aya 6. çıkan astronot söylüyor.Dediğine göre.Aya çıktığında onları yakından bir uzay gemisini izliyormuş.İstasyona bildirdiklerinde.Onla ilgilenmeyin,ona bakmayın,sadece görevinize devam edin demişler.[DOUBLEPOST=1378753231,1378561204][/DOUBLEPOST]Güncellllllllllllllllllll