• Bu bölüme herkes konu açabilir. Bu bölümdeki konuların, gamer.com.tr tarafından güvenilirliği teyit edilmemiştir. Bu bölümdeki şirketlerden (ya da şirket olduğunu iddia eden kişilerden) alacağınız hizmetlerle ilgili yaşadığınız sorunlardan gamer.com.tr ve Gamer Yönetim Ekibi sorumlu değildir.

Detaylı bilgi için buraya tıklayarak bilgilendirme konusunu okuyun lütfen.

BatıHost Güvenilirmi ?

ByCooky

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Batuhandemirci sen kimsenin axitr nitrado vs dediğine bakma benim tavsiyem batihosttur neden batihost dersen eğer
1-Sunucuya full erisim var (Uzak masaüstü)
2-max kisi sınırı yok kendin ram miktarına gore ayarliyacaksin
3-Herkeze özel ilgi ve destek verilmesi.

Son düzenleme:

Ahmet Gelir

Mc.KonyaCraft.Com - agelir3
En iyi cevaplar
0
Makine bir şekilde sorunlu olursa değiştirme şansın yok sanırım ?
Aynen @batihost.com sorunlu makine durumu hakkında bilgi verir misin?
Destek Bildirimi açarsan büyük ihtimalle ek CPU verirler veya Makina değiştirirler.

İlgili kişi;
@batihost.com

@Batuhandemirci sen kimsenin axitr nitrado vs dediğine bakma benim tavsiyem batihosttur neden batihost dersen eğer
1-Sunucuya full erisim var (Uzak masaüstü)
2-max kisi sınırı yok kendin ram miktarına gore ayarliyacaksin
3-Herkeze özel ilgi ve destek verilmesi.
Max Slot mevzusu fazla önemli değil. Zaten diğer hostingler RAM'e yakın Slot verirler. Ama genelde Paylaşımlı oluyorlar. Sunucunun olacağı makina yoğunsa Batihost'da ki sorunlu makinadan fakı kalmaz.

Uzak masaüstü ise amatör, sunucusu sürekli gelişen, bu işlere yeni başlayanlara %100 tavsiyemdir. FTP & Panel rezalet bir şey.

Aga benim orada 64 GB/SUNUCUM vardi en 3 tane hosting değiştim ve en iyi hizmeti veren Batıhost oldu. Nitrado boş axitr zaten söz etmiyorum leş gibi makineler. Anliyacagin şu an Türkiye de en iyi hizmet veren hosting batihost.
Bir kaç kişiden %40 - %70 civarı indirimli 1000'e yakın AxiTr kredisi satın aldım. Başka bir arkadaş BUG'la yaptığı için Kredilerim silindi.
:/
AxiTr'de Spigot sürekli BUG'da kalıyor (Eula Mevzusu). Restart diye bir şey yok. Destek talepleri Min 1 haftada cevaplanıyor. Panel görsel olarak dedikleri kadar kötü değil, fakat stabil ve işlevsel değil.

Batihost ise En iyi hizmet veren asla diyemezsin. Çok daha büyük firmalar var. Minecraft için en iyi ilk 5 içinde olduğu kesin.
Kötü tarafı sorunlu makina gelme ihtimali ve yüksek fiyatı.
Bunlar haricinde iyi bir yer.

ByCooky

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kişi sayısı vs dogru cok önemli degil ama bu söz büyük sunucular mesela bazı şirketlerde 6 gb 100 kisilik sunucuya 100 tl veriyir 6 gb 200 kisiyede 225 tl veriyorlar ve bu cçok saçma bir şey ki bu slot meselesi batihost da yok buda herkezin işine gelir.Kısacası biz legendcrafttr olarak batihostan memnunuz .

Ahmet Gelir

Mc.KonyaCraft.Com - agelir3
En iyi cevaplar
0
Kişi sayısı vs dogru cok önemli degil ama bu söz büyük sunucular mesela bazı şirketlerde 6 gb 100 kisilik sunucuya 100 tl veriyir 6 gb 200 kisiyede 225 tl veriyorlar ve bu cçok saçma bir şey ki bu slot meselesi batihost da yok buda herkezin işine gelir.Kısacası biz legendcrafttr olarak batihostan memnunuz .
Bu arkadaşlar ufak sunucu açmak için soruyorlar. (:

ByCooky

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ufak sunucu acmadan da buyunulmuyor sonucta. Hem saldiri, bot, crash vermeceler o kadar artti ki Turkiye'de buyumek zor is. Neyse ki batihost bunlarin buyuk kismini engelliyor,engellemene destek veriyor.

anhora

Play.HerocrafTR.com Turkmen Bashi
En iyi cevaplar
0
Bati host insanı yaşlandırır.Bitkinleştirir. LaG craft olmak istiyosanız.öneririm

Son düzenleme:

Ridvan_44

Play.CrafRion.Com
En iyi cevaplar
0
Batihost %100 güvenilir Ben CraftRion Sahibi Olarak 7 aydır batihosttum ve bi zarar bi kötülük bi bozukluk görmedim oyle birsey 1 kere denk geldi ondada saolsunlar cok ilgileniyorlardır Kısaca Batihost Güvenilir.

KadirYLCN

♔ B O M ♔
En iyi cevaplar
1
Batihost Dediğin kısacası En güvenilir Bir Hosting
Yetkilileri İle Müthiş bir Ekip Olan,
Eğer Gelişmek Cok ama Cok istiyorsan Batihost Kullanmalısın.!

seco7241

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Haram parası yemeyen, herkese eşit davranan, 20 tl lik alışveriş yapan adamada 600 tllik adamada eşit davranandır batihost. Her zaman müşterisine ve çalışanına sempatik davranandır batihost.

SteveKafası

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
BATIHOST.COM tanıdığım en iyi hosting. sen ne istiyorsan yapıyorlar; ts3 kur diyorsun kuruyorlar, makine değiştir diyorsun değiştiriyorlar. indirim yap diyorsun İndirim yapıyorlar... sağolsun erkan abi her problemde yardım ediyor vs.vs. BATIHOST'u kötüleyen arkadaşım, bence o dediğin laf sensin. onlar oyuncak satmıyorlar Sunucu satıyorlar. ve yaşı küçük olanlar da Windows'un W'sini bilmeyip bozuk diyorlar? adam 1gb ram'i 25tl ye satıyor sen başka yerlerden slotlu alıyorusun.

Batihost paranızı alıp kaçmaz :), Firma olarak güvenilirdir fakat sorunlu makina denk gelirse vay haline.
adamlar oyuncak satmıyor canım. sorunlu makine gelirse açarsın destek bildirimi sana sıfır ter temiz verirler.

BroBuilder

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Batıhostda Birkaç Bozuk Makine Var Fakat Nitradoda Boyle Bir Sorun Yok Nitrado Tavsiye Ederim