SyberRock
Demir Madencisi
- En iyi cevaplar
- 0
işte onu sağlamak problem nasıl yapılabilirDetaylar ekle, madem buzlu bir ortam yapmışsın insanlar kendini gerçekten buzlu soğuk bir alanda hissetsin.
işte onu sağlamak problem nasıl yapılabilirDetaylar ekle, madem buzlu bir ortam yapmışsın insanlar kendini gerçekten buzlu soğuk bir alanda hissetsin.
Dağlar felan çok sade dağları gür yaparsan, etrafı daha gerçekçi göstermek için odunlar ve en basitinden bir oduncu kulübesi koyarsan daha iyi olur.işte onu sağlamak problem nasıl yapılabilir
hmm yapıp atıyım bi dk dağları yeniden yapmak problem o yüzden sadece detayları yapıyorumDağlar felan çok sade dağları gür yaparsan, etrafı daha gerçekçi göstermek için odunlar ve en basitinden bir oduncu kulübesi koyarsan daha iyi olur.
Droshe niye artık sizinle değil1- Droshe artık roninde değil 2 yapıda sadece we kullanmışsın elle yaptığın yapılar da biraz basit olmuş sankiTema güzel o hoşuma gitti
konu değişmesin konular arşive gidiyo sonra özelden konuşıun[DOUBLEPOST=1407853509,1407852248][/DOUBLEPOST]@AxcelaD Böyle dahamı iyi ağaçlar ekledim figürlerin durduğu yerleri biraz değiştirdim:Droshe niye artık sizinle değil![]()
Orayı baştan tekrar yapman gerek arkadaki dağların dağ olduğunu dahada belli et, daha büyük bir alan kullan.konu değişmesin konular arşive gidiyo sonra özelden konuşıun[DOUBLEPOST=1407853509,1407852248][/DOUBLEPOST]@AxcelaD Böyle dahamı iyi ağaçlar ekledim figürlerin durduğu yerleri biraz değiştirdim:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Aslinda her oyuncu bu alani sadece 1 kere gorucek her irkin spawni ve kralligi farkli (cok spoiler verdim)Orayı baştan tekrar yapman gerek arkadaki dağların dağ olduğunu dahada belli et, daha büyük bir alan kullan.
karşim şnu yapıp durma ya bildirim geli seviniyorumhmm anladım daha şekilli yap diyorsun. Şimdilik dursun sonra fikrini dikkate alıcam[DOUBLEPOST=1407851401,1407841494][/DOUBLEPOST]@ZorinTR @Vienicome @Hakan35 @ZetoxChild @Droshe @TheACT @Elderia @ByEnderTR @Xecute55 @Tario76_ @Hasantu77 @oyuncu @NickiOlmayanÇocuk@Secret_wither @Hsbas @lifeisblacks @LaxMean @ThreeDc @ZekiKos @unununium @™Å┬ÄßÉ┌ķ™ @Prospekt @BeyondBirthday @98IamLegend98@LegendofAnatolia @owen_1 @umut_ @aklıllıminecraft @Schaffer79 @KadirBerk @Glyphl @ColdFireTR @kaptan123 @cbg2002 @AtomTR @Minecraftplayerr@ShouldToBe @Crafted @ErdemSoykal @zombiespaceman1 @>>TheLegend<< @Axel102 @AxcelaD @JusticeWhip @HeroMineX @Midoss @lider12@AhmetMelihTR @Zangow @Admicos @JakSocket @Astrawar3 kimse gelmiyo etiket yapmak zorundayım
![]()
Kusura bakma copy-paste olduğu için böyle oluyor.ya ALLAHINI SEVEN beni redstone / plugin tarzı konular dışındaki yerlere etiketlemesin yayada etiketli olduğum bir youmu alıntılamasın lütfen plz plz plz plz
Teşekkür ederimkarşim şnu yapıp durma ya bildirim geli seviniyorum
ayrıa güsel olmuş
Haklisin sanirim ama daha nasil yapilabilir cokta duz yapmak istemedim acikcasiDetaylar biraz karışık değil mi sence
Beni heryere etiketleyin sikinti olmaz![]()