Bayanların oyun oynaması, oyun forumlarinda üyelik açması

Pelinimyilmaz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba arkadaslar... beni uzun zamandir rahatsiz eden bir durumdan söz etmek istiyorum. Son zamanlarda gerek özel mesajlarda olsun gerek başka konularda olsun, "seni burda istemiyoruz" "kesin fakesin defol" vb. Tarzinda yorumlara maruz kaliyorum. Onceleri dikkate almiyordum fakat artık bunlar canımı sıkmaya başladı... türkiyede kizlarin oyun oynamasi, oyun topluluklarina katilmasi neden sizin icin bu kadar garip ? Anlamiyorum neyse.. bu "sen kiz degilsin" tartismasina son vermek istiyorum. Aklinda soru isareti olanlar, ozelden duzgun bir sekilde mesaj atarlarsa skype adresimi verecem, yarin bir sohbet edelim onlarla.

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden öyle dediklerini anlatayım istersen. Gerek sevgilim, gerek bayan tanıdıklarım çok yaşıyor bu durumu. Bizim erkek çevremiz biraz garip, her şeyi 1 tür sanıyorlar. Hayvanlar, insanlar ( erkekler bayanlar ) hepsi 1 tür sanmaktalar. O yüzden okullarında gördüğü çoğu kişinin " atarlı ergen " yada " atarlı kezban " diye tanımladığı grubu tanıyorlar ( davranışları gereğince başka çevresi olamıyor tabii ) ve tüm bayanları o şekilde sanıyorlar. Bayanların oyun oynaması neden garip geliyor onuda belirteyim, çoğu bayan dışarıda dolaşıp eğlenmeyi tercih ediyor. Sizin gibi bir kaç bayan ( %8 belkide daha azı bayan oyuncu ) oyun oynadığı için garip geliyor (baya devrik bir cümle oldu). Özet geçmek olursa pek takılmayacağınız konu olsun bu. " Peki " deyip geçin. Size mesaj atarlarsa bloklayın muhatap olmayın derim. Eğer ki size fake diyen birine gerçekten bir bayan olduğunuzu kanıtlarsanız size karşı ergenlik davranışlarını sunacaktır. ( daha kaba bir tabir ile " abazalık " ). Dediğim gibi, cevap verirsen kendini yorarsın hiç uğraşma ^^

JusticeWhipsss

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forumda bazı kişiler erkek oldugu halde sunucuna veya konusuna kişi cekmeye calisiyor ondan öyle davraniyorlardır.Forumdaki bazı meraklı kişiler oyun oynayan bayan görünce fake diyorlar. Bu gerçek . Burası Türkiye çünkü. Acık söyleyeyim seni ilk gördügümde fake zanettim .Ama bir konuda özel mesajdan konustuk.( Map hakkında ) Fake olmadıgı anladım. Bu kadar sorun etme bence.Eger cok zora düşüyorsan skype veya başka ag üzerinden biri ile konusursun.O kişide atarsa anlarlar artık.Anlamazlarsa kendileri bilir :)

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunlar işte hep iyi niyeti suistimal etmekten kaynaklanan durumlar.
Çoğu akıllı kız taklidi yaparak kar amaçlı işler yaptığından dolayı artık kimse bir kişi çıkıp ''Ben kızım.'' dediğin de ona inanmıyor ve onu bulundukları ortamdan atmak istiyorlar çünkü kendilerini dolandıracağını sanıyorlar.Bu tür kız taklidi yapıp dolandırma olayını yapan erkek şahıslar iyi niyeti suistimal ettiği için artık gerek oyun olsun gerek sosyal medyalar olsun erkekler genelde kendilerini karşı cins olarak tanıtan veya gösteren kişilere inanmıyor ve onları bulundukları ortamdan def etmeye çalışıyor.

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında bakılırsa bu konuya daha önce değinmiştim ve en nefret ettiğim şeydir. Herhangi bir oyunda olsun forumda olsun kız üyeleri çok rahatsız ederler bizim ülkemizde böyle bir cinslik var bu acımasız bi gerçek malesef. Mesela bayanlar için forumlara kayıt olduklarında hep onlarla uğraşılır ve onlara saçma sapan şeyler söylerler ve sonuç nedir ? Eğer o forumda durmak ve zaman geçirmek hoşuna gitmiş fakat insanlar gitmemişse malesef erkek rolüne bürünmeye başlıyolar. Rahat rahat kendilerine özgü hesap açamıyolar sırf bunlar yüzünden kadınlara ait ayrı özel bayan forumlar açıldı. Oyunlarda ise o kadar çok fazla kız oyuncu olmasına rağmen genelde hep kız olduklarını belli etmemek için kendini erkek gibi tanıtmaya çalişan çok fazla kız oyuncu mevcut fakat bi rahat bıraksalar onlarda bizim gibi rahat bir şekilde oyun oynayacaklar. Şu kafadan artık vazgeçilsin artık herkes bir yerde istediği gibi hesap açıp takılabilecek hale gelsin.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aslında bakılırsa bu konuya daha önce değinmiştim ve en nefret ettiğim şeydir. Herhangi bir oyunda olsun forumda olsun kız üyeleri çok rahatsız ederler bizim ülkemizde böyle bir cinslik var bu acımasız bi gerçek malesef. Mesela bayanlar için forumlara kayıt olduklarında hep onlarla uğraşılır ve onlara saçma sapan şeyler söylerler ve sonuç nedir ? Eğer o forumda durmak ve zaman geçirmek hoşuna gitmiş fakat insanlar gitmemişse malesef erkek rolüne bürünmeye başlıyolar. Rahat rahat kendilerine özgü hesap açamıyolar sırf bunlar yüzünden kadınlara ait ayrı özel bayan forumlar açıldı. Oyunlarda ise o kadar çok fazla kız oyuncu olmasına rağmen genelde hep kız olduklarını belli etmemek için kendini erkek gibi tanıtmaya çalişan çok fazla kız oyuncu mevcut fakat bi rahat bıraksalar onlarda bizim gibi rahat bir şekilde oyun oynayacaklar. Şu kafadan artık vazgeçilsin artık herkes bir yerde istediği gibi hesap açıp takılabilecek hale gelsin.
Bir tek bu bayanlara karşılık cinsel ve karşıt yaklaşım biz de yok diğer ülkeler de de mevcut fakat herkes farklı bizim gençliğimiz karşı cinsi bir cinsel araç olarak görüyor ki özellikle de ergenliğe yeni girmiş bütün çocuklarda cinselliğe karşı aşırı bir merak ve her yerde yaptıkları cinsellik içeren hal,tavır ve hareketler de bunu gösteriyor.Yolda yürürken yüksek sesle cinsellik içeren konuşmalar yapmaları ellerin de bir şey taşırken onu cinsellikle nitelendirmeleri ve onun üzerin de uzun konuşmalar yapmaları ki daha bu gün elinde boru taşıyan bir çocuk gördüm ve direk boruyla o malum hareketi yapıyordu :lol:
Kısaca bunların hepsi eğitimsizlikten kaynaklanan şeyler.Eğitimsizlik derken okul eğitimi olarak anlayan çok büyük bir kitle var ve bu eğitimsizlik O anlama gelmiyor bu eğitimsizlik aile eğitimi kısaca Ahlak,Edep,Saygı ve Terbiye denir buna.

Yurekreo_

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir tek bu bayanlara karşılık cinsel ve karşıt yaklaşım biz de yok diğer ülkeler de de mevcut fakat herkes farklı bizim gençliğimiz karşı cinsi bir cinsel araç olarak görüyor ki özellikle de ergenliğe yeni girmiş bütün çocuklarda cinselliğe karşı aşırı bir merak ve her yerde yaptıkları cinsellik içerek hal,tavır ve hareketler de bunu gösteriyor.Yolda yürürken yüksek sesle cinsellik içeren konuşmalar yapmaları ellerin de bir şey taşırken onu cinsellikle nitelendirmeleri ve onun üzerin de uzun konuşmalar yapmaları ki daha bu gün elinde boru taşıyan bir çocuk gördüm ve direk boruyla o malum hareketi yapıyordu :lol:
Kısaca bunların hepsi eğitimsizlikten kaynaklanan şeyler.Eğitimsizlik derken okul eğitimi olarak anlayan çok büyük bir kitle var ve bu eğitimsizlik O anlama gelmiyor bu eğitimsizlik aile eğitimi kısaca Ahlak,Edep,Saygı ve Terbiye denir buna.
Seneler geçtik aile ve terbiyesi ortadan kalkmaya başladı. Bu konu şahsen çok kötü mesela artık öyle bir şey de yaşıyoruzki kimse kusura bakmasın şimdiki söyleyeceğim şeylerden dolayı. Kızlar açık giyinsinler hemen or. denilir kapalı giyinsinler dışı kapalı içi or. denilir, ama bizim cinse gelince erkektir normaldir gibi tavırlar sergiliyolar artık herşeye maydonoz olunmaya başladı bütün çocuklar git gide bozulmaya başladı.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Seneler geçtik aile ve terbiyesi ortadan kalkmaya başladı. Bu konu şahsen çok kötü mesela artık öyle bir şey de yaşıyoruzki kimse kusura bakmasın şimdiki söyleyeceğim şeylerden dolayı. Kızlar açık giyinsinler hemen or. denilir kapalı giyinsinler dışı kapalı içi or. denilir, ama bizim cinse gelince erkektir normaldir gibi tavırlar sergiliyolar artık herşeye maydonoz olunmaya başladı bütün çocuklar git gide bozulmaya başladı.
Buna 3. sınıfa gidip ilk okulun tuvaletin de sigara içen çocuklar da örnek verile bilir ki buna ben kendim şahit oldum. :lol:

Pelinimyilmaz

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Neden öyle dediklerini anlatayım istersen. Gerek sevgilim, gerek bayan tanıdıklarım çok yaşıyor bu durumu. Bizim erkek çevremiz biraz garip, her şeyi 1 tür sanıyorlar. Hayvanlar, insanlar ( erkekler bayanlar ) hepsi 1 tür sanmaktalar. O yüzden okullarında gördüğü çoğu kişinin " atarlı ergen " yada " atarlı kezban " diye tanımladığı grubu tanıyorlar ( davranışları gereğince başka çevresi olamıyor tabii ) ve tüm bayanları o şekilde sanıyorlar. Bayanların oyun oynaması neden garip geliyor onuda belirteyim, çoğu bayan dışarıda dolaşıp eğlenmeyi tercih ediyor. Sizin gibi bir kaç bayan ( %8 belkide daha azı bayan oyuncu ) oyun oynadığı için garip geliyor (baya devrik bir cümle oldu). Özet geçmek olursa pek takılmayacağınız konu olsun bu. " Peki " deyip geçin. Size mesaj atarlarsa bloklayın muhatap olmayın derim. Eğer ki size fake diyen birine gerçekten bir bayan olduğunuzu kanıtlarsanız size karşı ergenlik davranışlarını sunacaktır. ( daha kaba bir tabir ile " abazalık " ). Dediğim gibi, cevap verirsen kendini yorarsın hiç uğraşma ^^
Inanin boyle dusunenlerinde olmasini bilmek beni sevindirdi... ama artik cidden cok rahatsız eden bir hale gelmeye basladı. Bu forumda fazla yok fakat dhaber gibi forumlarda 1 günde yaklasik 4 tane küfür icerikli mesaj aliyorum her seferinde yetkililere bildiriyorum fakat sonuc yine ayni, birileri size sürekli küfür etse hosunuza gidermi ?
Neyse arkadaşlar zamanini ayirip cevap veren herkese cok tesekkur ederim.
Yoo sorun degil @Yurekreo_

Swertyy

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Şimdi öncelikle kızlar sana burada istemiyorsun git dese onları dinler misin ? Dinleme boşver. Oyunlarda ve forumlarda uzun vakit geçirmemden dolayı daha önce de birçok 'kız oyuncu' arkadaşım oldu. Reel'de bile tanışıp oynadığım arkadaşlarım da oldu. Buradan yola çıkarak birkaç şey söylemek istiyorum. Kendini kanıtlamaya çalışma. Öyle Skype falan vermene de gerek yok bence ağzı olan konuşuyor. Daha çok maruz kalırsın bunlara kendine mesele etme.

qlawing

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden ve kim demiş bunları bana kalırsa oyunlarda sanal ortamlarda bayan oyuncuların da oynaması gerek oyun da 800 odun arkadaşımız ile pekte güzel bir ortam çıkmıyor (bu forum değil yanlış anlamayın)

Iphone 5c cihazımdan tapatalk ile gönderildi

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
eski forumda aynı şeyleri bende yaşamıştım ^.^
ev telefonuyla arayıp cok argo konustuktan sonra özür mesajı geldi :D
Bana da sen bir telini ver de ben de sana baya bi argo konuşayım sen de özür dilersin belki?
Bu forumun nesi var?Her önüne gelen yeni üyeyi bir başkasına benzetip oymuş gibi muamele yapmak?Nedir bu?