Bayanların oyun oynaması, oyun forumlarinda üyelik açması

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Inanin boyle dusunenlerinde olmasini bilmek beni sevindirdi... ama artik cidden cok rahatsız eden bir hale gelmeye basladı. Bu forumda fazla yok fakat dhaber gibi forumlarda 1 günde yaklasik 4 tane küfür icerikli mesaj aliyorum her seferinde yetkililere bildiriyorum fakat sonuc yine ayni, birileri size sürekli küfür etse hosunuza gidermi ?
Neyse arkadaşlar zamanini ayirip cevap veren herkese cok tesekkur ederim.
Yoo sorun degil @Yurekreo_
Dediğin gibi, kimse kendisine küfür edilmesinden hoşlanmaz. Ne kadar bu kendimce bir hakaret olsa'da küfür eden arkadaşların çoğu büyük ihtimal ailesinden yada çevresinden görüyor bu küfürleri ne yazık ki yeni neslin bir çoğu bu şekilde. Muhatap olmaya bile değmez. Ekstra olarak " skype ver sustur " diyen arkadaşa bir sorum olacak, skype verdikten sonra kız olduğunu kanıtladığı zaman bu sefer sapıklıklar başlayacak. Kısacası çok karışık, En basit çözüm cevap bile vermeden geçmek. Başka çare yok ne yazık ki.

Midoss

Bay Boş
En iyi cevaplar
1
bence kızlar genelde bilgisayar oyunu oynamayı sevmediği için böyle düşnüyorlar

Ege.

Altın Madencisi
Ressam
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba arkadaslar... beni uzun zamandir rahatsiz eden bir durumdan söz etmek istiyorum. Son zamanlarda gerek özel mesajlarda olsun gerek başka konularda olsun, "seni burda istemiyoruz" "kesin fakesin defol" vb. Tarzinda yorumlara maruz kaliyorum. Onceleri dikkate almiyordum fakat artık bunlar canımı sıkmaya başladı... türkiyede kizlarin oyun oynamasi, oyun topluluklarina katilmasi neden sizin icin bu kadar garip ? Anlamiyorum neyse.. bu "sen kiz degilsin" tartismasina son vermek istiyorum. Aklinda soru isareti olanlar, ozelden duzgun bir sekilde mesaj atarlarsa skype adresimi verecem, yarin bir sohbet edelim onlarla.
Çünkü bu Minecraft türk platformunda ve hemen hemen bütün Türk toplulukların sanal aleminde yaygın olarak erkekler bulunmakta. Hayatınızda hiç LOL manyağı bir kıza denk geldiniz mi? (Bu farklı bir oyunda olabilir) Bunu bir olağanüstü bir davranış, 'kızlar oyuncu olmaz' demek amaçlı söylemiyorum. Eşitliliğe sahip çıkarım. Ama Türkiye'de çoğu sanal yerlerde istatistikler bunu gösteriyor. Sana yapılan bu tür davranışlar zaten alışıldık 'erkek' ortamından kaynaklı. İster istemez bütün erkek topluluğu aralarında kız olan bir kullanıcı olduklarına inanmayabilir, eşek şakası sanabilirler. Ülkemizdeki farklı cinslerin yaptığı alışkanları, gerek sosyal yönden, gerek örf ve adetler yönden etkilenebilir. Doğal olarak da böyle bir ortam oluşuyor. Senin ve sana bu davranışı gösteren kişilerin bunların farkında olması, size düşen iş. Gerisi problem edilecek gibi değil.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
@Pelinimyilmaz
Tabii ki oyun oynayabilme hakkına, sohbetlere ve topluluklara katılabilme hakkına sahipsiniz.
Size o şekilde tabir eden kişileri kara listeye almanız gerekir.
Ben bu bayanların oyun oynaması hakkında konu açacağım zaten. Bu bir başlangıç gibi oldu denebilir.
Tek yapmanız gereken şey oynayacağınız dikkat etmeniz gerekir.
Minecraft bayanlar için harika bir oyun. Ben survival oynarken evimi ablam yapıyor kendisi çok iyi mimardır ^^
Size sormam gereken tek şey
"Oyun" sizin için ne demek ?
Bu soruya vereceğiniz cevapla hangi oyunları oynayabileceğiniz belli olur zaten.

NeveseRC

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kızları oyun oynamıyor sanıyorlar ama karşısındaki insanın kim olduğunu bilmiyorlar. Sözüm sana değil oyunlarda kız olmayıp item,eşya vb gibi değerli şeyler için kızım diyenler çok ve buna kanan erkekte çok :)

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Pelinimyilmaz
Tabii ki oyun oynayabilme hakkına, sohbetlere ve topluluklara katılabilme hakkına sahipsiniz.
Size o şekilde tabir eden kişileri kara listeye almanız gerekir.
Ben bu bayanların oyun oynaması hakkında konu açacağım zaten. Bu bir başlangıç gibi oldu denebilir.
Tek yapmanız gereken şey oynayacağınız dikkat etmeniz gerekir.
Minecraft bayanlar için harika bir oyun. Ben survival oynarken evimi ablam yapıyor kendisi çok iyi mimardır ^^
Size sormam gereken tek şey
"Oyun" sizin için ne demek ?
Bu soruya vereceğiniz cevapla hangi oyunları oynayabileceğiniz belli olur zaten.
Benim anlamamda bir sıkıntı yoksa biraz yanlış düşünüyorsunuz. Her kızın Minecraft oynamasını bekleyemezsin. Tanıdığım birçok kız arkadaşım Minecraft'tan tiksiniyor. Oyunları seçmesi kendisine kalmış bir şey, isterse gidip wolfteam bile oynayabilir(allah korusun).

T00RuN

Daima Hedefe
En iyi cevaplar
0
Benim için eğer kız foruma kayıt olacaksa kız olduğunu belli etmesin abicim , Playrod gibisinden bir isim koysun erkeğim desin kimsede ona laf atmasın.Anlatabildim mi şahsen burda kimsenin kız olduğunan inanmıyorum ben bir ara banu vardı benim minecrafttan bir ona inanırım skype'den konuştuğu için.end.

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Benim anlamamda bir sıkıntı yoksa biraz yanlış düşünüyorsunuz. Her kızın Minecraft oynamasını bekleyemezsin. Tanıdığım birçok kız arkadaşım Minecraft'tan tiksiniyor. Oyunları seçmesi kendisine kalmış bir şey, isterse gidip wolfteam bile oynayabilir(allah korusun).
Benim bahsettiğim tam olarak o değil.
"Oyun" kavramını sadece eğlence olarak düşünen bir kızın DOTA 2 oynamasını görmek istermiydiniz ?
Kadınların bazıları oyunları sadece kendi zevk ve renklerine göre oynar. Oyun kavramını böle düşünen bir kadın DOTA 2 gibi strateji oyunları oynaması facia olabilir.
Bu kadın ister Minecraft oynar. Ondan tiksinirse Don't starve oynar onu da istemezse terraria oynar.
Fakat kadının düşündüğü oyun kavramına göre bazı oyunları oynamaması gerekir.

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Benim bahsettiğim tam olarak o değil.
"Oyun" kavramını sadece eğlence olarak düşünen bir kızın DOTA 2 oynamasını görmek istermiydiniz ?
Kadınların bazıları oyunları sadece kendi zevk ve renklerine göre oynar. Oyun kavramını böle düşünen bir kadın DOTA 2 gibi strateji oyunları oynaması facia olabilir.
Bu kadın ister Minecraft oynar. Ondan tiksinirse Don't starve oynar onu da istemezse terraria oynar.
Fakat kadının düşündüğü oyun kavramına göre bazı oyunları oynamaması gerekir.

Ben yanlış anlamışım. Özür diliyorum ^^

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir bazı hareketleriyle "BEN ERKEĞİM LAO" diye bağırmıyorsa bazı bağyanların hareket ve seçtiği resimlerle "BEN BAĞYANIM BAK İSMİM KADIN İSMİ BAK PROFİLİMDE KADIN FOTOSO VAR" diye bağırması saçmadır bunlar fakedir.

T00RuN

Daima Hedefe
En iyi cevaplar
0
Bir bazı hareketleriyle "BEN ERKEĞİM LAO" diye bağırmıyorsa bazı bağyanların hareket ve seçtiği resimlerle "BEN BAĞYANIM BAK İSMİM KADIN İSMİ BAK PROFİLİMDE KADIN FOTOSO VAR" diye bağırması saçmadır bunlar fakedir.
Gökçe diye birisi vardı aynı onun gibi.Bende sana katılıp senin gibi düşünüyorum.