Ben Yeni Üye :)

Bcoder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkürler moderatörüm sizinle bir sıkıntım olmayacağından ve asla foruma uygunsuz hareket yapmıyacağımdan eminim. Baktım burası mesajlarla dolmuş ayrı ayrı yanıt veremedim :D kendini tanıtan arkadaşlar tanıştığıma memnun oldum. :)

Bcoder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Kayıp ikizimi buldum :D
Gerçek adım Alper.
Eğer sorun olmazsa,yaşım 11 :(
Ama yaşıma göre olgunum :D
Bende Fenerbahçe'liyim,karanlıktan,yüksekten ve her an karşıma korkunç karı çıkacak veya arkamda bir şey belirecek diye akşamları aynalardan uzak duruyorum :D
Creepypasta okumayı severim,grafikerlik,animatörlük ve web-tasarım işleri ile uğraşıyorum.
Esprili bir kişiliğe sahibim.
İmla kuralları konusunda çok titizimdir.
Oyun pek oynamam.Steam'daki tüm oyunlarımın yarısından fazlası çöp.
Kodlamanın "k"sini bilmiyorum.Ama öğrenmek istiyorum.
Umarım yaşım sorun olmaz ve iyi geçinebiliriz ^^
İyi forumlar ^^
kodlama kısmı hariç aynı ben :D
yaş konusunda sıkıntı yapmam zaten bende büyük değilim :)

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba öncelikle foruma hoş geldin. Ben BT_GoD bir kaç bölümün moderatörüyüm forumun bir kısmı "ukala moderatör" veya "Banhammer" diye tanır. Beni zamanla tanırsın zaten. Forum Kurallarına okumanı tavsiye ediyorum. Forum kurallarına uyduğun sürece iyi anlaşabiliriz. Bunun dışında forumda aradığını bulursun umarım. Bir sorunun olduğunda yetkililere sormaktan çekinme iyi forumlar. :)
Bence genelde foruma yeni katılan üyeleri kurallar ile sıkan birisisin sen. <_<

T

Tavşan26

Ziyaretçi
kodlama kısmı hariç aynı ben :D
yaş konusunda sıkıntı yapmam zaten bende büyük değilim :)
Ben bahsedeyim;
yaşım top secrettır biraz bana sırnaşarak öğrenebilirsin
Crysis fanıyım tüm oyunları orjinal dlcleriyle birlikte var crysis 3 digital deluxe crysis 2 maximum edition originde bunlar steamde crysis 1 crysis warhead crysis wars
Crysis'ta en sevdiğim mod pelerin modu çok iyi kullanırım möhtöşm oynarım
En sevdiğim Crysis oyunu Crysis 2

HTML,CSS,PHP urta düzeyde biliyrum
Skript yaziyrum
Sigaram içkim yok
Bu arada mesajın %50'si Crysis pülüs
@Bcoder
-sergun26

Bcoder

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ben bahsedeyim;
yaşım top secrettır biraz bana sırnaşarak öğrenebilirsin
Crysis fanıyım tüm oyunları orjinal dlcleriyle birlikte var crysis 3 digital deluxe crysis 2 maximum edition originde bunlar steamde crysis 1 crysis warhead crysis wars
Crysis'ta en sevdiğim mod pelerin modu çok iyi kullanırım möhtöşm oynarım
En sevdiğim Crysis oyunu Crysis 2

HTML,CSS,PHP urta düzeyde biliyrum
Skript yaziyrum
Sigaram içkim yok
Bu arada mesajın %50'si Crysis pülüs
@Bcoder
-sergun26
tanıştığıma memnun oldum, umarım birlikte projelerimiz olur crysis oynamayı bilmiyorum. Genelde fazla oyun oynamam daha çok proje yazarım orta düzeyde bir amatör koder sayılırsın bende öyle istersen seninle ortak projeler yapabiliriz, merak ettiğim ise grafik çizmede nasıl olduğun ben fena değilim(şüpheli :D ) ama daha iyisi olabilir. Stemda seni eklicem teşekkürler. (bulamadı :D )

T

Tavşan26

Ziyaretçi
tanıştığıma memnun oldum, umarım birlikte projelerimiz olur crysis oynamayı bilmiyorum. Genelde fazla oyun oynamam daha çok proje yazarım orta düzeyde bir amatör koder sayılırsın bende öyle istersen seninle ortak projeler yapabiliriz, merak ettiğim ise grafik çizmede nasıl olduğun ben fena değilim(şüpheli :D ) ama daha iyisi olabilir. Stemda seni eklicem teşekkürler. (bulamadı :D )
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

skype sergun2622
hayal gücüm fazla olmadığı için pek içi çizim yapamam ancak photoshop, fireworks iyi kullanırım blender kullanmayı denedim 1 gün ama fazla gelişemeden bıraktım