- En iyi cevaplar
- 0
Alakam olmayan saçma sapan konuya neden beni bulaştırıyorsunuz?Adamların benim foruma üye olduğumdan beri %50 sapık olduğumdan haberleri yok 360 derece dönüş diyip duruyorlar.
Sorun bakalım şu adamlara ben başından beri kızlar ile hentaü alakalı muhabbetler edip durmuyor muyum?
@Skaduush ve @MUHDE
Ben sadece orada yapılan bir davranışın haram şeyler içerdiğini söylemiştim fakat şu @LordT fırlayıp Orada bitmiş olan kavgayı burada da çıkarmak için çabalıyor ve siz de bu üyeye uyuyorsunuz.
@LordT bunda ki amacın nedir?
Aslında oradaki tartışma bitmedi sen bana o konuyla ilgili net bir hadis veya ayet gösteremediğin veya göstermek istemediğin için cevap vermedin.Adamların benim foruma üye olduğumdan beri %50 sapık olduğumdan haberleri yok 360 derece dönüş diyip duruyorlar.
Sorun bakalım şu adamlara ben başından beri kızlar ile hentaü alakalı muhabbetler edip durmuyor muyum?
@Skaduush ve @MUHDE
Ben sadece orada yapılan bir davranışın haram şeyler içerdiğini söylemiştim fakat şu @LordT fırlayıp Orada bitmiş olan kavgayı burada da çıkarmak için çabalıyor ve siz de bu üyeye uyuyorsunuz.
Ben sana bu konuda bunu demedim demedim ki? Neden sürekli kendi kendine bir şeyler uydurarak tartışmayı büyütmeye çalışıyorsun?Ben bir şey demiyırum sadece söyledim ama Bir konuda 'Mübarek' başka bir konuda 'coni sins' olmak biraz garibime kaçtı.
360 derece dönüyorsun lafını ben sana dedim bu arada 'yan gözle bakmak haramdır' dedin yeme bizi
Sen bence konunun kilitlenmesini arz et yok ise bu olay kavgaya dönecek.Evet müslümanım , ama keşke Osmanlı din baskısından şöyle fatih döneminde falan kurtulsaymış diyorum. Eğer din baskısından kurtulsaydık şu anda çok değişik yerlerdeydik , Avrupa din baskısından kurtulalı çok oldu ve şimdi biz otururken onların gelişmesini izliyoruz. Gerçi Anadolu Selçukluları haçlı seferlerinde geri çekilirken çekildikleri her yerdeki barut/matbaa gibi şeyleri yok etseydi Avrupa Rönesans a bile giremeyecekti ama o konuya hiç girmiyorum.
Gerek yok , konuyu şu anda kapatırsak hiçbir şey olmamış gibi devam edebiliriz muhabbetimize.Sen bence konunun kilitlenmesini arz et yok ise bu olay kavgaya dönecek.
Sende sataşılacak mesajlar atma.Adamların bana alerjisi var ne yapayım? Hangi konuya mesaja atsam en az bir kişi sataşıyor bana.![]()
Şu s*********n konusuna özel konuşmada devam edin, konuyu saptırmayın!Ben bir şey demiyırum sadece söyledim ama Bir konuda 'Mübarek' başka bir konuda 'coni sins' olmak biraz garibime kaçtı.
360 derece dönüyorsun lafını ben sana dedim bu arada 'yan gözle bakmak haramdır' dedin yeme bizi
Adamların benim foruma üye olduğumdan beri %50 sapık olduğumdan haberleri yok 360 derece dönüş diyip duruyorlar.
@Skaduush ve @MUHDE
Peki , cix jojuk böyle devamBu tür konulara herzaman aynı cevabı vereceğim*
![]()
Adminden yetki iste s:Peki , cix jojuk böyle devam[DOUBLEPOST=1420912672,1420912356][/DOUBLEPOST]Kimin hangi oyu verdiğine nereden bakıyorduk
![]()