Beni değerlendirin !

Ben değerlendirin.

• Tatlınında tatlısı cix jojuk.

Kullanılan: 2 8.0%
  • Güzel biridir tatlı biridir sıkça konuşuruz.

• Arada muhabbet ederiz o kadar sıkı değil aramız.

Kullanılan: 7 28.0%
  • Bu şahsiyeti bu konu ile tanımış oldum :(

Kullanılan: 4 16.0%
  • Birkaç tartışmamız olsa da iyi jojuktur.

• Forumdan gitse mutlu olurum.

Kullanılan: 1 4.0%
  • Allah onun belasını versin ben onun ta neyse sustum tamam :(

Kullanılan: 7 28.0%

• Kullanılan toplam oy
    25

Kaan697

Vae Victus
En iyi cevaplar
0
@yoloman 'i görmüştüm bir anda karşıma çıkmıştı bir konuda ne ara 500 mesaj olmuş daha önce görmedim falan demiştim. İyi adam :3 . Her neyse @Alkar denilen arkadaş da görünüşte dindar iç dünyasında iğrenç ve sapık bir zihniyete sahip hareketlerde bulunuyormuş gibi davranıyordu. Her ne kadar bu kanıyı bir forum üyesine bakarak veremesem de umarım gerçek hayatta böyle değildir veya bu davranışından kurtulur.

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@yoloman 'i görmüştüm bir anda karşıma çıkmıştı bir konuda ne ara 500 mesaj olmuş daha önce görmedim falan demiştim. İyi adam :3 . Her neyse @Alkar denilen arkadaş da görünüşte dindar iç dünyasında iğrenç ve sapık bir zihniyete sahip hareketlerde bulunuyormuş gibi davranıyordu. Her ne kadar bu kanıyı bir forum üyesine bakarak veremesem de umarım gerçek hayatta böyle değildir veya bu davranışından kurtulur.
Birazda kendinden bahsetsen yavrım. Ben kimseye kendimi dindar gibi göstermedim tartışmak istiyorsan özel konuşma aç da gel öyle konuda milleti birine karşı kışkırtma.

Edit = İç Dünya kısmında haklısın fakat herkesin iç dünyası farklıdır.Ben iç dünyamda sapık psikopat ola bilirim fakat bu benim dış dünyama yansımaz (hemen hemen) böyle bir zihniyete sahip demen beni kırdı çünkü öyle bir zihniyete sahip olmadığımı düşünüyorum. Dış dünya da ki halime gelirsek ben uslu ahlaklı büyüklerine karşı saygılı küçüklerini seven koruyan birisi olarak görülüyorum ve her ne kadar iç dünya da ki tipimi dış dünyama vurmaya kalkışsam da başaramadım.Bütün büyüklerim sever sayar beni.
Bkz : Dedemin benim hakkım da altın gibi bir çocuk demesi.

Son düzenleme:

ByTheEfsane

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Birazda kendinden bahsetsen yavrım. Ben kimseye kendimi dindar gibi göstermedim tartışmak istiyorsan özel konuşma aç da gel öyle konuda milleti birine karşı kışkırtma.
Kendine yapılan kötü sözleri likelayan arkadaş (Temsilimi değilmi bilmiyorum)

TURKCELL T50 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

BrolyTheLSSJ

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
ankete bakınca Mario Balotelli aklıma geldi la :) Asi JoJuCk Balotelli ^^

cevabımı da vereyim: İyi birisisin :)

yoloman

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
O değilde allah onun belasını versin i işaretleyen 5 kişi var ankete kimlerin katıldığına nereden bakıyoruz :(

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Peki , cix jojuk böyle devam :([DOUBLEPOST=1420912672,1420912356][/DOUBLEPOST]Kimin hangi oyu verdiğine nereden bakıyorduk :(
Adminden yetki iste s:
O değilde allah onun belasını versin i işaretleyen 5 kişi var ankete kimlerin katıldığına nereden bakıyoruz :(
[DOUBLEPOST=1420916684][/DOUBLEPOST]oyumu değiştirerek 3. den 7. ye oyumu geçiriyorum ve 2 side 6 oluyor. 7 seçenek var 1 çıkar 6 diğerlerini yanına getir 666

*Konular karıştı bir saniye.

vejeteryanzombi

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Konular sürekli herhangi bir şeyden başlayıp din tartışmalarına giriyor nasıl başarıyorsunuz bunu :(
Ve bu arada seni az bir şey tanıyordum ama iyi birisin herhalde :p

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Allah onun belasını versin ben onun ta neyse sustum tamam :(
oy sayısı 4
23,5%

Toby Meep

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hala her lafımı ve jhojuq gibi laflarımı çalmaya çalışan bir yaşıtımdır kendisi.Dünyada bir kendisinden bir Fake_Revenge ten bu kadar nefret ederim.Sizede o kadar güvenmenizi önermem.