Beni tanımak isteyen girebilir!

OrllandO

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hayır. Alakası bile yok. Bizim anlatmaya çalıştığımız 30 adet sunucuyu çok güzel bir şekilde sallayıp devam ettirmesi.

Kokos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Villager 1. yorumunun %80 ninde haklısın fakat o %20 lik kısım yaş olayı aynı zamanda biz en azından ben bizzat onun yalan söylemesinden hoşlanmadım yaş doğal bir şey çok doğal evet fakat yalan dolan yaş la alakalı değil akılla alakalı biraz daha akıllı olabilseymiş yalan söylemezmiş yalan söylemiyorum diyede uzatmasın açıkçası ben 20 15 10 gibi sayılar kullansada inanmazdım ama daha az abartmış olurdu :) neyse herkeze yalan dolansız forumlar :)

Villager

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Villager 1. yorumunun %80 ninde haklısın fakat o %20 lik kısım yaş olayı aynı zamanda biz en azından ben bizzat onun yalan söylemesinden hoşlanmadım yaş doğal bir şey çok doğal evet fakat yalan dolan yaş la alakalı değil akılla alakalı biraz daha akıllı olabilseymiş yalan söylemezmiş yalan söylemiyorum diyede uzatmasın açıkçası ben 20 15 10 gibi sayılar kullansada inanmazdım ama daha az abartmış olurdu :) neyse herkeze yalan dolansız forumlar :)
Tamam ben ne diyorum ? Haklı mı diyorum yalan konusunda. Sadece üstüne gitmeyin diyorum bir kere söylemeniz yeter.

Kokos

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
TMDIR BU TARTIŞMA KAPANSIN ADAMIN YENİ KONUSU VAR DÜZELTİLMİŞTİR BENİM EN BAŞTA DEDİĞİM GİBİ :D

yago65

Yeni Doğmuş
En iyi cevaplar
0
çok fazla egon var 10 yaşında bir çocuğa göre bence koşma düşersin :) DiamondDragon